Pridružio se: 19 Oct 2008 Postovi: 40 Lokacija: localhost
Zahvalio se : 8 puta
Pohvaljen : 22 puta
CryptLoad - program za skidanje sa Rapidshare-a
Specijalizovani download program namenje za skidanja sa Rapidshare servera (pored RS-a podržava i dosta drugih medju kojima je svakako i Megaupload), ima opcije za download tokom "happy hours", da resetuje modem - promena ip, kako ne biste cekali, proveru ispravnosti linkova, kao i dosta drugih opcija. Preporucuje se Free korisnicima odnosno onima koji nemaju premium naloge.
Trenutno je dostupna samo verzija za Windows dok ce verzija 2 podržavati i Linux i Mac OS X.
Da bi vam radio ovaj program morate imati instaliran .net Framework 2.0 (važi samo za Windows XP) a možete ga preuzeti sa Microsoft sajta ovde ili sa nekog drugog download sajta koa što je Softonic ili Freewarefiles
Više informacija:
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Download sa zvanicnog CL sajta:
Kod:
Ovde možete naci CLR fajl za vaš modem:
Kod:
Ukoliko ne možete da nadjete CLR fajl sa predhodnog linka, na ovom linku možete napraviti ovaj fajl za vaš modem prateci priložena uputstva:
Kod:
Trenutna verzija je 1.1.6 od 27.01.2009. godine
Nakon što preuzmete CL sa gore postavljenog linka u vidu WinRAR arhive isti raspakujet gde želite i možete ga odmah koristit jer se program ne instalira, tako što cete kliknuti na ikonicu CryptLoad kao na slici:
Pridružio se: 19 Dec 2008 Postovi: 404 Lokacija: Beograd
Zahvalio se : 15 puta
Pohvaljen : 31 puta
Za sve korisnike Huawei HG520i DOWNLOAD BEZ ČEKANJA!!!
Opcija 1 ( LiveHeader/Curl - HTTP Script )
1. Instalirajte "JDownloader"
Kod:
2. Podignete program, videcete opciju "Extras" kliknete na nju i videcete padajuci meni u kom imate stavku "Configuration" ( za lakse do "Configuration" pritisnete F11 ) 3. Otvorice vam se prozor u kom nadjite opciju "Advanced Configuration". kliknete na nju <--- ovo ne mora da bude u svakom slucaju, nakon toga nadjite opciju "Reconnect" koja se nalazi sa leve strane prozora, kliknete i otvorice vam se tab... 4. "OBAVEZNO" morate upisati vas "Login" i "Password" za pristup ruteru za "Router IP" pisete 192.168.1.1 Posto je inace ovaj ruter malo nezgrapan stavite za "wait for new IP (sec)" ---> 30 (sec) 5. I na kraju ovo najbitnije to pisete u "HTTP Script"
6. Nakon svih ovih silnih opcija koje su uradjene...kliknite na "Test Reconnect" <----> nakon uspesnog testiranja kliknite na "Save" 7. Nakon toga sto ste se vratili u osnovni prozor "JDownloader-a" stiklirajte "Enable/Disable Reconnect" Srecno i uzivajte ne cekajuci po 15 minuta za svaki fajl koji skidate sa nekog od servera .
Opcija 2 ( CLR Script )
Moze i bez reboot da se izvede rekonekcija za HG520.Uspeo sam da napravim kod koji radi u Jdownloader-u ,a na moje cudjenje taj clr kod mi jos pre mesec dana nije funkcionisao preko cryptloada.Podugacak je.Sa reboot treba oko 1 minut + 1 minut cekanja na rapidu ,a ovako vam je oko 30 sekundi + 1 minut.Saljem vam clr kod pa ga paste-ujte i to je to uzivajte u rapidu.
P.S. Cryptload je krs prepun gresaka.
E DA SKORO ZABORAVIH: u kodu morate da izmenite ova dva reda sa vasim username i password za modem.Imate ga na papiru sa ugovorom za adsl(@ = %40).Pojavljuje sa na dva mesta u kodu.
Kod mene je to ovako: <Parameter name="wan_UserName" value="HW4952fd%40xdsl.isp.telekom.yu" /> <Parameter name="wan_Password" value="63aaf31" />
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu