Pridružio se: 14 Jul 2009 Postovi: 2299 Lokacija: Srbija Bre!!!
Zahvalio se : 113 puta
Pohvaljen : 125 puta
Anti-recaptcha 1.0.0 za JDownloader JDownloader nije potrebno predstavljati, međutim ono što mislim da treba naglasiti jeste da svi mi više ili manje skidamo sa različitih file hostera kao FREE useri, što nas košta unošenja reCAPTCHA kodova kod većine hostera. Samo unošenje reCAPTCHA kodova nije problem, ali kako ostaviti da se nešto downloaduje (pogotovo noću), i ne viriti na komp svakih npr. 15-20 min pogledati da li se pojavio novi reCAPTCHA? Obzirom na broj file hostera a i hroničan nedostatak finansija, ja naprosto nisam voljan (i u mogućnosti) plaćati za premium accounte, a verujem da pri tome nisam usamljen slučaj.
Ali, nakon par dana istraživanja napokon sam pronašao zadovoljavajući (besplatan!) način (vuk sit i ovce na broju) kako doskočiti reCAPTCHA kodovima i lijepo bez virkanja na komp pustiti fajlove da se skidaju automatski bez obzira s kojeg free file hostera se skidaju (DA uključujući i one sa reCAPTCHA kodovima!). Zatim sam to malo modifikovao i doterao u ERROR stilu te pojednostavio instalaciju instaler paketom. Znači klasika instalirate u"JDownloader" folder kao na slici 2 restartujte JDownloader i uživate dok nepromene CAPTCHA.
Funkcionise kod hotfile, fileserve i filesonic.
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti