Dodaj u favorite •  FAQ   •   Pretraga •  Registruj se   •   Prijavite se 

PAZNJA GOSTI : Molimo Vas da se registrujete ili prijavite kako bi ste videli kompletan sadrzaj foruma

Danas je 25 Maj 2012, 15:59

PROCITAJTE PRAVILA FORUMA
IKONE TEMA

Index boarda » Sport

Oprostaj Sinise Mihajlovica

Započni novu temu Odgovori na temu  Stranica 1 od 1
 [ 1 Post ] 
  Pogled za štampu Prethodna tema | Sledeća tema 
Autoru Poruka
Nenad__
 PostPoslato: 14 Maj 2010, 17:51 
WarezSerbia
WarezSerbia
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2009
Zahvalio se : 149 puta
Pohvaljen : 139 puta
Slika

Novosadska publika takav spektakl nikada nije doživela. Konačan broj majstora s loptom, teško je i pobrojati: Figo, Manćini, Materaci, Ibrahimović, braća Inzagi, Lombardo...
Golgetersko veče otvorio je Dejan Stanković, a u 11. minutu stadionom se prolomio huk oduševljenja. Spiker je najavio ulazak u igru legende. Dirljivo je bilo videti trenutak kada su Sinišini sinovi Dušan i Miroslav poleteli ocu u zagrljaj. Puna tri minuta aplauz se nije stišavao, sa svih strana se orilo „Siniša, Siniša“, a onda su na scenu stupili Mihini fudbalski naslednici i svaki od njih se po dva puta upisao u strelce. Tek da se vidi da će od Mihajlovića, za desetak godina, golmani Kalča opet morati da strepe. Usledila je i igra Mijatovića sa penala, dva puta je promašio ali je nešto kasnije na sebi svojski način, posle driblinga sportski direktor Reala pogodio mrežu. Pamtiće se i gol Roberta Manćinija glavom, na asistenciju Mihajlovića iz kornera.
Sve vreme, Sinišu je bodrila cela porodica Mihajlović. Supruga Arijana, sinovi Dušan, Miroslav, Nikola, ćerke Virdžinija i Viktorija. Počasni građanin Novog Sada je do kraja primio brojne nagrade.
- Drago mi je što sam ovu utakmicu odigrao u Novom Sadu. Ima puno razloga što je došlo do toga. Prvi je što sam ovde počeo karijeru, drugi što mi u ovom gradu žive roditelji i brojna rodbina, treći što ovaj grad nosim u srcu. Hvala porodici, prijateljima, roditeljima i svima vama koji ste bili uz mene kada mi je bilo teško u karijeri. Mislim da sam na najlepši način reprezentovao našu zemlju svih ovih godina. Srećan sam što se prihod od ove utakmice ići u dobrotvorne svrhe, za dečje selo u Sremskoj Kamenici i sportiste invalide Novog Sada - rekao je Siniša.
Ujedno, 90.000 evra u humanitarne svrhe uplatio je i FK Inter.
Bilo je ovo nezaboravno veče, nezaboravnog fudbalera koji je sav svoj život posvetio najlepšoj sporednoj stvari u svetu. Ispraćaj dostojan velikih asova, a Siniša je sve to bez dileme zaslužio. Mihajlović, stvarno najbolji!

Slika

Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti

pass

Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti

Trenutno odsutan..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  Stranica 1 od 1
 [ 1 Post ] 

Index boarda » Sport