Pridružio se: 14 Jun 2009 Postovi: 16 Lokacija: Cuprija
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 1 puta
Url Hidden
Molim Vas - da li je moguce da se postavi link za download kreka za ovaj izuzetan program. Ja posedujem program, koji je u demo verziji i mnoge funkcije nisu podrzane. Imam nameru da kupim program jer mi je potreban za vestacenje saobracajnih nezgoda (radim kao vestak u sudu), ali bih preko krekovanog programa hteo malo bolje da se upoznam sa svim mogucnostima programa.
Krekovan program mogu da koristim samo u privatne svrhe, a nikako kao zvanicni program kojim dokazujem neciju krivicu na sudu, tako da za sud MORAM da kupim program (zvanicnu verziju), a mogu Vam reci da nije ni malo jeftin. Zbog toga mi je potreban krek za Virtual Crash 2.2 - cisto radi dobrog upoznavanja sa programom i provere njegovih funkcija.
Krek mozete postaviti ovde kao odgovor, ili na PP, odnosno na moj e-mail - potpuno je sve jedno.
Unapred hvala.
_________________ Pametan covek moze nauciti i od budale, a budala ni od najpametnijeg ...
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu