Pridružio se: 14 Jun 2009 Postovi: 16 Lokacija: Cuprija
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 1 puta
Iako sam se registrovao jos juna 2009.g. - slabo sam bio na forumu sve do pre jedno mesec dana. Pa i od tada do sada nisam video ovu temu za predstavljanje clanova Pa dobro - Zovem se Micha i imam 54 godine - znaci matoooooor do bola. Mozda sam i nastariji clan na ovom forumu, pa ako i ima nekog starijeg - svaka mu cast, ali mislim da nema. Odavno se "bavim" kompjuktorima - jos iz vremena kada je postojao 286 PC. Moj prvi kompjuktor je i bio bas taj (cini mi se 1991.) i to sa 4 Mb RAM-a, 170 Mb u hardu i procesorom na 2 MHz. Graficka integrisana Hercules koja razlikuje samo 2 boje - crnu i belu, a monitor od iste te fele 11-tica. Mis - nema, Windows - nema. Samo DOS. Ima i stampac 5-to pinski koji jednu stranicu sa tekstom A4 stampa oko 8 minuta, a ima i flopi sa mekom disketom velicine 360 Kb i 5 i 1/4 inca. E posle su dosli drugi i jaci kompjuktori i naravno Windows od 3.1 sve do XP-a, Viste i 7-mice.
Pored kompjutera, veoma me interesuje saobracaj (to mi je struka) i naravno muzika, posto sam i muzicar, mal te ne, od rodjenja.
Eto to je o meni ukratko sve, sto bih obelodanio. Dosta mogu da pomognem oko kompjutera, o saobracaju mislim da znam skoro sve, a u muzici se snalazim kako u slusanju, tako i u izvodjenju raznih zanrova.
Pozzzzzz
_________________ Pametan covek moze nauciti i od budale, a budala ni od najpametnijeg ...
Pridružio se: 14 Jun 2009 Postovi: 16 Lokacija: Cuprija
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 1 puta
st0jan je napisao:
Miso vidimo da si mlad duhom.
Verovatno sam lose izabrao redosled slova, ali ja nisam Miša, već Mića, ali posto sam mator i po prirodi lenjivac - mrzi me da ukljucujem na Language bar SR (Srpsku latinicu ili cirilicu), pogotovo sto tada neka slova menjaju mesta (kao Y i Z) pa me to jos dodatno nervira i dok kucam obavezno pogresim. Inace posto sam stara garda nikad nisam naucio da kucam "na slepo" vec sa 3 ili 4 prsta, ali mogu vam reci prilicno brzo. Mozda mozete da mi kazete kako se pise slovo ć sa engleskim slovima. Koliko ja znam to ide ovako: š - sh č - ch ć - ne znam kako ž - zh đ - dj
Molim Vas ispravite me ako sam pogresio i dodajte ono sto ne znam. HVALA.
Pozzzz.
_________________ Pametan covek moze nauciti i od budale, a budala ni od najpametnijeg ...
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu