Pridružio se: 02 Mar 2011 Postovi: 2
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
Isprichao mi drug da je online pre par dana gledao ludo dobar film, o bandama srba, engleza i kosvskih albanaca u engleskoj, i kako svi jedni drugima podvaljuju. Srbi prodaju neispravno oruzje, niko ne sme kod njih u stan da kupi jer ga danima napijaju, navodno se srpski boss zove Sava, shiptari trguju heroinom i krste ga sa ne znam chim, ima kao scena kad englezi bace bombu nekom liku u lokal koju su kupili od srba a ona ne eksplodira, kad sretnu pandura u Srbiji a on im kao "sHTA IMA" i trazi im kintu, neki Pajero dzip se spominje ahto nece da upali kad god Englezi treba da shmugnu posle akcije. Sve to meni lichi na Guy Richija, a drug mi rekao da se film zove Bad Irish, ali nije. Probao sam i Mad Irish, Mad Scottish, i tako neshto ne postoji. Iskreno se nsdam da ce ovo neko sluchajno proshitati i znati bio bih mu neizmerno zahvalan.
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu