Dodaj u favorite •  FAQ   •   Pretraga •  Registruj se   •   Prijavite se 

PAZNJA GOSTI : Molimo Vas da se registrujete ili prijavite kako bi ste videli kompletan sadrzaj foruma

Danas je 24 Maj 2012, 18:55

PROCITAJTE PRAVILA FORUMA
IKONE TEMA

Index boarda » General » Pomoć

pitanje oko drajvera

Započni novu temu Odgovori na temu  Stranica 1 od 1
 [ 2 Posta ] 
  Pogled za štampu Prethodna tema | Sledeća tema 
Autoru Poruka
elver
 PostPoslato: 17 Mar 2011, 23:19 
Nov član
Nov član
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010
Zahvalio se : 1 puta
Pohvaljen : 11 puta
e,ovako da mi neko odgovori.dali je bitno kojim redosledom se istaliraju drajveri a kompu.ili to nije uopste bitno kojim redosledom se instalraju.hvala.

ako sam,pomogao stisni palac

Vrh

Kissme1
 PostPoslato: 17 Mar 2011, 23:41 
Nov član
Nov član
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Mar 2011
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
Pozdravljam , pa u praksi i ne bas , znaci svejedno je kako instaliras drajvere .. E sada u teoriji ima vise razmatranja , recimo kod nekih starijih tipova racunara (brendiranih) ide prvo cipset pa sve ostalo .. Posto predpostavljam da imas neki malo bolji racunar da ti je svejedno.. Cak mozes da pokrenes 5 drajvera instaliras sve , znaci muzicka rafiicka lan procesor i ostalo i samo posle zadnjeg restartujes.. Opet kazem mozes tako a mozes i da resetujes komp posle svakog drajvera iako nevidim svrhu sa obzirom da svi ovi racunari mogu da podnesu toliko promena odjendom bez problema..

Nadam se da sam pomogao..

Edit: I da jos sam nesto hteo da dodam ovo je selekcija download tako da bas nije prikladno ubacivati se sa naslovom "pitanja oko drajvera" ubedjen sam da na forumu postoji mesto gde se moze pitati ovako nesto.. Ali verovatno ce neko od moderatora reagovati i pomeriti temu..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  Stranica 1 od 1
 [ 2 Posta ] 

Index boarda » General » Pomoć