Pridružio se: 22 Jun 2010 Postovi: 90 Lokacija: srbija
Zahvalio se : 1 puta
Pohvaljen : 11 puta
e,ovako da mi neko odgovori.dali je bitno kojim redosledom se istaliraju drajveri a kompu.ili to nije uopste bitno kojim redosledom se instalraju.hvala.
Pridružio se: 17 Mar 2011 Postovi: 4
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
Pozdravljam , pa u praksi i ne bas , znaci svejedno je kako instaliras drajvere .. E sada u teoriji ima vise razmatranja , recimo kod nekih starijih tipova racunara (brendiranih) ide prvo cipset pa sve ostalo .. Posto predpostavljam da imas neki malo bolji racunar da ti je svejedno.. Cak mozes da pokrenes 5 drajvera instaliras sve , znaci muzicka rafiicka lan procesor i ostalo i samo posle zadnjeg restartujes.. Opet kazem mozes tako a mozes i da resetujes komp posle svakog drajvera iako nevidim svrhu sa obzirom da svi ovi racunari mogu da podnesu toliko promena odjendom bez problema..
Nadam se da sam pomogao..
Edit: I da jos sam nesto hteo da dodam ovo je selekcija download tako da bas nije prikladno ubacivati se sa naslovom "pitanja oko drajvera" ubedjen sam da na forumu postoji mesto gde se moze pitati ovako nesto.. Ali verovatno ce neko od moderatora reagovati i pomeriti temu..
_________________ Sta koga briga , sto u mom vrtu raste cvet!
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu