Pridružio se: 30 Aug 2009 Postovi: 97 Lokacija: Novi Sad
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
Kao kad radis Pismeni is Srpskog A ovde mozes napisati sastav gde je tema "Kako sam namestio ruter i Ip Adresu da se resetuju" I nek Raven oceni sastav (sala)
Pridružio se: 14 Jul 2009 Postovi: 2299 Lokacija: Srbija Bre!!!
Zahvalio se : 113 puta
Pohvaljen : 125 puta
wizard25 je napisao:
Kao kad radis Pismeni is Srpskog A ovde mozes napisati sastav gde je tema "Kako sam namestio ruter i Ip Adresu da se resetuju" I nek Raven oceni sastav (sala)
Može, može Šalu na stranu, meni to u principu ne treba (imam premiume na nekoliko file hostova) tako da bi možda pomoglo ljudima koji imaju isti ili sličan problem.
Pohvaljen : 0 puta
Jdownload na srpskom udjes u - "Postavke" - "Ponovno uspostavljanje veze" - "LiveHeader/Curl" U korisnik upises : telekom Sifra : telekom IP rutera : koji je trenutni (pogledaj dole desno -vasa trenutna IP rutera-) u prazan prostor kopiraj ovu skriptu:
[[[HSRC]]] [[[STEP]]] [[[REQUEST]]] GET / HTTP/1.1 Host: %%%routerip%%% [[[/REQUEST]]] [[[/STEP]]]
Zatim udjes u sifre i prijave: Sifre za raspakivanje i kopiras sledece:
piksla.com mkvtony
Vratis se u "Ponovno uspostavljanje veze", i kliknes na "promena IP" Posle nekoliko sekundi, kod mene 40tak smajli se nasmesi. Dobro uradjeno. Napomena: "Nadgledanje ostave" i "Ponovno uspostavljanje veze" moraju biti ukljuceni.
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu