Pridružio se: 13 Sep 2009 Postovi: 282 Lokacija: Behind you.
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 1 puta
Znaci vidim da foruma ima od 2008 god. 1. Ukupno 16406 postova | Ukupno 10469 tema | Ukupno 30282 članova | 30000 clanova a 16000 postova ? kako je moguce da forum za 2.5 god ima 16000 posova a 30000 clanova znaci za 200 korisnika na prosecnom forumu ima 2000 postova , a ovde je duplo manje pa sam se zapitao dali admini/modovi registruju masovno naloge ? ili je ovde aktivnos previse slaba.
2.Trenutno ima 18 korisnika OnLine :: 9 registrovanih, 1 anonimnih i8 gost znaci ima clanovi na forum to je dobro ali 90% clanova ima 0-5 postova ni to mi nije jasno kako ima toliko clanova a niko ne postuje.
3.RapidSerbia postoji od Mar 24, 2009
Citiraj:
Ukupno 393618 postova • Ukupno 72366 tema • Ukupno 317862 članova
i
Citiraj:
Trenutno ima 929 korisnika OnLine :: 735 registrovanih, 11 skrivenih i 183 gostiju
eto to mi isto nije jasno kako oni su 90% popularniji od ovog foruma?
_________________ Elite of WarezSerbia. PM me if you see dead links.
Pridružio se: 18 Nov 2009 Postovi: 4559 Lokacija: Beč
Zahvalio se : 149 puta
Pohvaljen : 139 puta
jbg, mala zainteresovanost članova za forum. A forum je na početku imao i čestih problema sa serverom, pa svi i zaborave na njega. A ovde neko dođe kad nagoogla, i da bi skino nešto, mora se registrovati da vidi linkove. Registruje se i ode. Uglavnom je tako..
RapidSerbia... Rapidserbia postoji duže od ovog foruma, ali su mjenjali neki qrac datuma kad si ti rekao pa tako stoji... A oni su bili optuženi za kršenje autorskih prava. Po tome je postao poznat, i onda naravno sve ide glatko..
Istina je da ovde ima malo aktivnih članova (premalo), ali mora se cijeli tim administracije uključiti da reklamira malo forum (reklamiranje, razmjena banera, uploadovanje, suradnja sa katzom i ostalim ddl sajtovima)...
Pridružio se: 14 Jul 2009 Postovi: 2299 Lokacija: Srbija Bre!!!
Zahvalio se : 113 puta
Pohvaljen : 125 puta
Nenad__ je napisao:
mora se cijeli tim administracije uključiti da reklamira malo forum (reklamiranje, razmjena banera, uploadovanje, suradnja sa katzom i ostalim ddl sajtovima)...
Sa svime se slazem, a posebno sa gore navedenim