Pridružio se: 09 Feb 2010 Postovi: 810 Lokacija: Crvenka
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 11 puta
Moze predlog,u programima da se naprave pod forumi
Sistemski i usluzni programi (tipa system mechanic,tune up cccleaner win rar ) Multimedijalni programi (dizajnerski, za obradu zvuka,videa npr photoshop,acid,vegas) Internet programi (pa sve vezano za internet,pregledaci,mesendzeri,download alati) Office programi (ms office,pdf alati itd) Desktop dekoracije (Teme,screensaver-i,widgets itd) Mekintosh programi (Programi i igre za mek,ima i njih malobrojnih srecnika sa mekom ili hakintosh-om) Operativni sistemi (Windows) (nema posebne price,samo windows operativni sistemi)
Cisto da se sortira po kategoriji i da bude preglednije,ovako moze biti hiljade stranica a sve razbacano,ovako bi se znalo gde je sta.
I da da se dodaju slike sa desne strane umesto boje fonta,znate one tipa download password info. I ako moze u pomoc forumu pod forum, problemi sa racunarom da razvrstamo to od drugog Ovo sve govorim jer kako bude rastao forum bice sve teze to odrzavati i preslagati,znam iz iskustva. Nadam se da ce nam postovani Administrator uvaziti paket nacrta zakona o javnom informisanju
_________________ They see me trollin', they hatin', moderatin' and tryin' to catch me? postin' dirty
Pridružio se: 18 Nov 2009 Postovi: 4556 Lokacija: Beč
Zahvalio se : 143 puta
Pohvaljen : 127 puta
Slazem se sa Jocom, ali ipak toliki podforumi i nevaljaju Jer oni clanovi koji dodju da nesto skinu ici ce na pretragu i vidjece sta treba. A ovo za pomoc se slazem.
PS - Ima jedna greska u Nintendo i PSP podforumu! Znaci, nema ikonica od tema! To moras srediti admine!
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu