Pridružio se: 12 Apr 2011 Postovi: 9
Zahvalio se : 1 puta
Pohvaljen : 1 puta
Ovako skinem ned for speed underground 1 sa ovog linka igre/need-for-speed-underground-1-t16517.html i tu imam kad skinem dva fajla u rar.1cd i 2cd...kad pokrenem u ovom prvom instal krene dodje do 50% i trazi mi disc 2,raspakujem ovaj drugi rar i sta onda da radim da mi se instalacija nastavi jel neko zna?
Pridružio se: 14 Jul 2009 Postovi: 2299 Lokacija: Srbija Bre!!!
Zahvalio se : 113 puta
Pohvaljen : 125 puta
Ovako ti je naj lakse, sprzi oba .ISO fajla na po jedan cd i tako instaliraj, a imas i opciju da montujes jedan po jedan .ISO u nekom od programa sa virtual drajvom, Alcohol 120%, PowerISO i slicno. Krenes instalaciju (montujes prvi .ISO fajl tj CD1) pa kad dodje do dela kad treba da se "ubaci" CD2, montujes CD2 u isti virtuelni drajv i tako instaliras... nadam se da sam bio od pomoci...
Pohvaljen : 1 puta
Hm, uspio sam instalirati al sad imam drugi problem...kad zavrsim instalaciju trazi mi cd 2 ubacim cd i play al onda se pojavi ova poruka Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application. E sad nesh sam kopirao tamo gdje je igrica al nisam uspio da je pokrenem ne znam do cega je.
Pridružio se: 14 Jul 2009 Postovi: 2299 Lokacija: Srbija Bre!!!
Zahvalio se : 113 puta
Pohvaljen : 125 puta
Moras je crackovati, potrazi na jednom od diskova folder crack ili nesto slicno Deviance, Relaoded, SkidRow i odatle prekopiras .exe fajl ako ga ima u folder gde si instalirao igru i ako trazi da zamenis vec postojeci fajl u folderu potvrdis sa "Yes" i to bi trebalo da je to