Pridružio se: 30 Aug 2009 Postovi: 97 Lokacija: Novi Sad
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
A da vi pretvorite WarezSerbia u WarezBook. Ali ako ocete chat ja mislim da je bolje da se napravi pricaonica pa ko udje moze da se dopisuje sa clanovima warez serbia. a neverujem da bi pricaonica bila problem zato sto warez serbia ima jako malo aktivnih clanova
Pridružio se: 13 Sep 2009 Postovi: 282 Lokacija: Behind you.
Pohvaljen : 1 puta
wizard25 je napisao:
A da vi pretvorite WarezSerbia u WarezBook. Ali ako ocete chat ja mislim da je bolje da se napravi pricaonica pa ko udje moze da se dopisuje sa clanovima warez serbia. a neverujem da bi pricaonica bila problem zato sto warez serbia ima jako malo aktivnih clanova
Svidja mi se ovo da se sajt preimenuje u warezbook (sala) Ma kakvi pricaonica odna spamovanje i nabijanje postova.
_________________ Elite of WarezSerbia. PM me if you see dead links.
Pridružio se: 30 Aug 2009 Postovi: 97 Lokacija: Novi Sad
LeonidaS je napisao:
wizard25 je napisao:
Svidja mi se ovo da se sajt preimenuje u warezbook (sala) Ma kakvi pricaonica odna spamovanje i nabijanje postova.
U pravu si koji ce na pricaonica (bice Spam-a i ostale gluposti) Mislim ono ljudi cemu vam sluzi inbox na forumu posaljite poruku clanu i razmenite msn skype gmail itd.
Pridružio se: 16 Nov 2010 Postovi: 343
LeonidaS je napisao:
Nenad__ je napisao:
Može se ubaciti chat, ali da ne bude shoutbox! Tj. da ne bude na vrhu ili dnu stranice, nego da tamo gdje piše Dodaj u favorite • FAQ • Pretraga • Članovi • Korisnički Kontrolni Panel • 0 novih poruka • Odjavi se [tvoj nick ] da stoji i chat i da se uđe.
Ne mora ovako jednostavije je bowo chat znaci radi na principu facebooka moze se podesiti da samo registvorani korisnici mou chatovati (jer korisi mysql databazu)
Demo/Wall
sajt :
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu