Pridružio se: 02 Jun 2011 Postovi: 5
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
Ovako, ovaj nacin zarade je 100% siguran. Ovo mi je preporucio Brat iz Kanade, on je vec dobio 4 isplate i ovo nije laz nikakva, zasto bi me lagao brat od tetke.
Radi se o tome sto vi pogledate njihovu reklamu max 4 podanu kao free korisnik i po svakoj reklami dobijete po 2 dolara. Za isplatu vam treba minimalno 1000 dolara, sto znaci treba vam 3 meseca za to zaradite 1000 dolara tj 699 Eura tj 5,190.10 kuna,a udjete dnevno i kliknete na 4 reklame to uopste nije lose.
Evo preko ovoga linka se mozete registrovati, tako cete i meni odmah pomoci
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Pod Referal stavite moje ime Ralph_Exon tako cete i vi a i ja vise dobijati love.
Sigurno se pitate kako ovo funkcionise, sve se zasniva na saju koji prima uplate od raznih satova, a zauzvrat mora da reklamira taj sajt. te 4 reklame sto mozete dnevno da kliknete su samo neke od mnogobrojnih kompanija, vi pogledate njihovu reklamu mozda vam se svidi registrujete se, tako pomazete i jednoj i drugoj stranici.
Sto se tice Isplate.
Imaju samo 2 nacina Pay Pal ali on nazalost nije dostupan kod nas.
I imaju AlertPay koji jeste dostupan i uveliko se koristi na nasim prostorima.
Da otvorite AlertPay racun je besplatno evo izvolite link
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Hvala Svima koji se reg preko mog linka, tako i vi a i ja dobijamo 0.20 dolara od svake reklame, ja dnevno imam da kliknem 15 reklama, sto je vama + 3 dolara vise dnevno jos + sto vi imate da kliknete tamo da dobijete.
Pridružio se: 02 Jun 2011 Postovi: 5
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
Nisam jos tek sam na 150 dolara a treba mi 1000. odavno imam Aler Pay Racun, pa sada ovo samo malo reklamiram dok ne uslikam dokaz za isplatu,pa cu onda da sa dokazom sve potvrdim, a mogu okaciti dokaze o isplatama sto ima moj brat. Samo ne mogu sada do toga trenutno je kod mene u Bosni, ali kada tamo ode postavicu.
Ovo sam zapoceo jer vjerujem da me on ne bi levatio.
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu