Pridružio se: 05 Nov 2010 Postovi: 2 Lokacija: Između tvojih nogu
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
Ma sjedim i pitam se zašto plaćam vodu i grijanje. Što ne bi to trebalo biti besplatno. I sada zbog nekih tehnikalija gubm pokaz i pitam se kakve veze ima sloboda kretanja građanina unutar neke zemlje kada ja bez da platim ne mogu nigdje osim koliko dosegnem pješačeći od svoje kuće. Živjeti je divota! A sad zaozbiljno. Gledam lakorns na youtube-u i dopisujem se s nekom Arapkinjom preko Facebooka. Ono ličila je na mog frenda koji se voli glupirati i omotavati se maramama po glavi. Majke mi, mislila sam da je to on ponovo aktivirao svoj account i kada sam vidjela da mi je poslao friend request ja sam prihvatila da mu kažem da se prestane majmunisati govedo jedno(tako mu tepam.ja i dalje tvrdim da se vrijeđa namjerom i gestama tijela, a ne riječima) kada svi vide da je muško, a ne zamotana žena. I tako skužim kada otvorim profil da to nije on(ups) nego netko drugi ali cura je presimpatična i drago mi je da možemo ćaskati( ja ionkao nemam blage otkud mi frendovi ni u stvarnom životu a kamoli na internetu.Stvarno ne znam gdje me nađu ni zašto im se sviđam tj.kako me trpe ali eto zahvalna sam im što me vole;))
Voljet će me, uskoro ako ne odmah, i na ovom forumu
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu