Pridružio se: 11 Jul 2009 Postovi: 14 Lokacija: Beograd
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
Prodaja RapidShare, MegaUpload, HotFile premium naloga SRBIJA & BIH
Šta dobijam kupovinom premium naloga? Kupovinom premium naloga dobijate pravo na dnevni Download od 5gb podataka. Takodje, kupovinum premium naloga dobijate mogućnost da skidate vise linkova odjednom bez čekanja u punoj brzini...
Kada ću da dobijem nalog? Podatke za vaš novi premium nalog dobijate na vašu email adresu čim dobijemo izvod o vašoj uplati iz banke. Ako želite ovo da ubrzate pošaljite nam email sa skeniranom ili slikanom uplatnicom i podatke dobijate čim primimo vaš email.
Kako da kupim nalog? Ako želite da kupite Rapidshare, MegaUpload, Hotfile nalog pošaljite nam email sa vašim imenom i prezimenom i područjem ( SRBIJA ILI BIH) + (naglasite koji premium nalog hoćete) na email ispod:
rs.hf.mu.nalozi@gmail.com
Mi ćemo vam poslati broj našeg racuna računa na koji možete da izvršite uplatu novca i posto dobijemo izveštaj iz banke šaljemo vam email sa podacima o nalogu (user i Password). Da ne biste čekali da dobijemo izveštaj iz banke (obično treba 1-2 dana) pošaljite nam email sa skeniranom (ili slikanom fotoaparatom, mob. telefonom, itd.) uplatnicom i podatke dobijate čim primimo vas email.
cene za SRBIJUcene za BIH
30 dana = 500 dinara 30 dana = 10 KM 60 dana = 800 dinara 60 dana = 16 KM 90 dana = 1100 dinara 90 dana = 24 KM 180 dana = 2000 dinara 180 dana = 37 KM 360 dana = 3500 dinara 360 dana = 65 KM
napomena: ako ste zadovoljni i nastavite sa korišćenjem naših usluga imate popust 10% za svaku narednu uplatu
Da li mogu da nastavim prekinut Download nekog fajla? Da,ali samo ako posedujete Premium Account.Bez Premium Accounta ne možete nastavljati prekinuti Download.
Da li mogu da koristim Download menadžere/acceleratore? Sledeći programi su uspešno testirani: GetRight,FlashGet,GoZilla, Rapidshare Manager (RSM) i dr...
Imam pitanje za koji ovde nisam našao/la odgovor, šta da radim? Molimo vas da nam pošaljete email sa vašim pitanjem na adresu:[/b][/color]
rs.hf.mu.nalozi@gmail.com
Izvinjavam se adminima ako sam prekršio pravilnik foruma, stvarno mi to nije namera. Napominjem da se ne radi o prevari, sve regularno, naloge prodajem od svojih poena koje ja lično zaradjujem. Tako da ne bi bilo neke zabune. Nadam se da moja tema ne smeta. Unapred zahvalan.
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu