Pridružio se: 19 Dec 2008 Postovi: 402 Lokacija: Beograd
Zahvalio se : 12 puta
Pohvaljen : 29 puta
RAPIDSHARE PREMIUM NALOZI
Nakon menjanja sistema naplacivanja i aktiviranja naloga malo je stagnirao po broju linkova koji su se kacili na njega ali je za kratak period vratio stari sjaj i postao jedan od najpopularnijih hostera . Mnogi korisnici ga koriste upravo zbog njegovog brenda i jednostavnosti koje pruza svojim korisnicima. Toplo ga preporucujemo.
Cene: 500 RAPIDS-a _____ 600 din 1000 RAPIDS-a ____ 1000 din 2000 RAPIDS-a ____ 1900 din 6000 RAPIDS-a ____ 5000 din
Najjednostavniji nacin da dodjete do PREMIUM account-a je da izvršite uplatu u bilo kojoj banci u Srbiji. Ukoliko ste uplatili u nekoj od Intesinih ekspozitura nalog cete dobiti u najkracem roku. Pogledajte Url Hidden
Kada izvršite uplatu, ostavite ovde poruku da ste uplatili.
_________________ Ako primetite mrtve linkove, molimo Vas da ih prijavite na dugme
Pridružio se: 08 Jun 2011 Postovi: 1
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 1 puta
Nemam gde reći pa ću ovde. RAPID je jedan užas. Fajlovi po 200 MB iseckani, pauza između skidanja 148 MINUTA! Na megauploadu ili hotfile ili 100 drugih fajl do 1 GB uz čekanje do 60 sekundi i to bez seckanja i naplate. Sad možete reći da platim pa skidam, ako ću da plaćam onda ću kupiti original DVD ili igricu a ne RAPID-u. Eto.
Pridružio se: 18 Nov 2009 Postovi: 4556 Lokacija: Beč
Zahvalio se : 143 puta
Pohvaljen : 128 puta
Pa tako je kad skidaš sa free. Kada kupiš premium, nema čekanja, full speed (i bez premiuma je uveden full speed što je veliki +), možeš skidati više fajlova itd..
Pridružio se: 03 Dec 2011 Postovi: 51
Zahvalio se : 6 puta
Pohvaljen : 5 puta
Zdravo svima, pre svega da razjasnimo, da ja ne zelim kupiti jer imam , vec sam kupio.
Kao prvo, zasto kupiti rapidshare premium account ?
Mozda on bas i nije najbolji, ali zasto cekati, kada mozete preuzeti fajl odmah, ali ni to nije jedino sto ce te dobiti. Mozete uploadovati svoje fajlove, koliko god zelite, cuvati ih, ili postavljati na neke forume tako i zaradjivati.
Moja preporuku, kupite. Ne morate godinu dana, mozda je malo skupo, ali isplati se.
Ali kada vec zelite dati pare, preporucujem vam da kupite megaupload, brzi, bolji. Uploadujte svoje fajlove, kacite na forumima i zaradite cak do 40$ za 1000 downloada.
Nadam se da sam pomogao, ovo govorim iz iskustva, jer imam mnogo brojnih naloga koja sam kupio, i zaradio.
Pridružio se: 23 Feb 2011 Postovi: 1
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
Mislim da je rapid premium extra , uvek mi skida max. brzinom za razliku od drugih naloga. Nikada nisam imao problema sa rapidom , jedno vreme su ga slabo postavljali na forumu , a evo sada se najvise ponovo koristi rapid...
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu