Pridružio se: 24 Feb 2011 Postovi: 38
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 3 puta
Motonav 8.4.2.113447 (navigacija) - HTC Desire
Uputstvo za instalaciju:
Prvi korak:
Napravite folder Motonav na sd kartici, i extraktujete sadrzaj prvog linka koji skinete (Motonav.rar)
Drugi korak:
Drugi fajl koji cete skinuti (Motonav 800x480) stavite na root kartice, i putem file explorera (najbolje Vam je Astro File Manager) ga instalirate. Iskljucite wi-fi konekciju za trazenje lokacije, i postavite da samo putem GPS-a trazi istu . Nakon instalacije, otvorite program, prvo ce Vas naci u Ljubljani, a posle min-dva bi trebalo da Vam pokaze vasu trenutnu lokaciju.
Napomena:
Navigacija sadrzi mape: Srbije, Bosne, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Makedonije. Morate biti na otvorenom nebu da bi tel. uhvatio signal.. Na mom desire-u radi savrseno, a ako bude nekih problema stojim Vam na raspolaganju
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Pridružio se: 09 Mar 2011 Postovi: 2
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
Evo pripremam se da uradim ovu instalaciju,recite mi samo da li Motonav moze da radi bez inerneta ili mora da je net. ukljucen non-stop? Hvala na pomoci
Edit:
Evo instalirao i radi savrseno. Mraovic HVALA puno. U onom setup meniju nikako da nadjem gde mogu da iskljucim wi-fi konekciju za trazenje lokacije? Tnx
Poslednji put menjao >>RaVeN<< dana 09 Mar 2011, 14:18, izmenjena samo jedanput
Pridružio se: 17 Nov 2009 Postovi: 1 Lokacija: Arilje
Zahvalio se : 1 puta
Pohvaljen : 0 puta
Instalirao sam, ali nece da radi... kada hocu da pokrenem, pise mi da ubacim karicu sa mopom... A SVE SAM URADIO KAKO JE NAPISANO... NE ZNAM U CEMU JE PROBLEM.... POMOC.....
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu