Pridružio se: 19 May 2011 Postovi: 3
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 2 puta
Url HiddenUrl HiddenUrl Hidden
01.Sinoc nisi bila tu 02.Javi se, javi se 03.Cija je ono zvezda 04.Zivis u oblacima 05.Pisacu joj pisma duga 06.Malo pojacaj radio 07.Dajte nam svega 08.E, draga draga 09.Ljubavnici 10.Lose vino 11.Tvoje oci 12.Jedna zima sa Kristinom 13.Prava stvar 14.Kad pogledas me preko ramena 15.Bembasa 16.Produzi dalje 17.Jedina 18.Mangupska 19.Okano 20.Pjevam danju, pjevam nocu 21.Glavo luda 22.Noc mi te duguje 23.Da ti kazem sta mi je 24.Zagrli me 25.Moja draga 26.Kao moja mati... 27.Ti mozes sve... 28.Prolaze neke slike 29.Hotel Balkan 30.Caje sukarije 31.Ajde ajde Jasmina 32.Pusti, pusti modu 33.Sto puta 34.Madjarica 35.Ruska 36.Merak mi je 37.Zvao sam je Emili 38.Gori vatra 39.Stanica podlugovi 40.Svadbarskim sokakom 41.Ti si mi u krvi 42.Na adresi ti pise
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Pridružio se: 07 Jun 2011 Postovi: 2
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
skinuo sam fajl,sve je u redu sto se tice snimka i kvaliteta. ali nemogu to gledati na normalnom na Tv-u DvD player Philips . Dvd player je sa divx . samo mogu gledati na kompjuteru na WMP ili VLC
Pridružio se: 14 Jul 2009 Postovi: 2299 Lokacija: Srbija Bre!!!
Zahvalio se : 113 puta
Pohvaljen : 125 puta
Everlast je napisao:
skinuo sam fajl,sve je u redu sto se tice snimka i kvaliteta. ali nemogu to gledati na normalnom na Tv-u DvD player Philips . Dvd player je sa divx . samo mogu gledati na kompjuteru na WMP ili VLC
gdje je greska?
Video fajl je u .mp4 kontejneru a retko koji standalone DVD/dvix player može da pusti ovaj tip video kompresije, jedino da ga reenkodujes i "prebaciš" u .avi fajl.