Pink Floyd - P.U.L.S.E. Live At Earl's Court London 1994 Live Concert | DVD-ISO | 2 Hours & 24 min | 2 Parts | ~15 Gb
This is a great Floyd show that was shot live on 10-20-1994 at Earl's Court in London (Only main concert)
David Gilmour ... Himself - Lead guitars, bass guitars & lead vocals Nick Mason ... Himself (drums & percussion) Richard Wright ... Himself - Keyboards & vocals Guy Pratt ... Himself - Bass guitar & backing vocals ~censored~ Parry ... Himself - Saxophones Tim Renwick ... Himself (guitars) Jon Carin ... Himself - Synthesizers & backing vocals Gary Wallis ... Himself (percussion) Sam Brown ... Herself - Backing vocals Claudia Fontaine ... Herself - Backing vocals Durga McBroom ... Herself (backing vocals)
Directed by ... David Mallet
"Shine On You Crazy Diamond"
"Learning To Fly"
"High Hopes"
"Take It Back"
"Coming Back To Life"
"Sorrow"
"Keep Talking"
"Another Brick In The Wall (Part Two)"
"One Of These Days"
"Speak To Me"
"Breathe"
"On The Run"
"Time"
"The Great Gig In The Sky"
"Money"
"Us And Them"
"Any Colour You Like"
"Brain Damage"
"Eclipse"
"Wish You Were Here"
"Comfortably Numb"
"Run Like Hell"
NoPass :
Part 1 :
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Part 2 :
Kod:
_________________ Ao zelite da se zahvalite dovoljno je da kliknete na zelenu ikonicuna kraju posta
Pridružio se: 05 Aug 2009 Postovi: 1 Lokacija: backa topola
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 0 puta
moze li mi neko pomoci kako se odpakuje, trazi mi sifru i kad je unesem, kaze da je netacna, da li prvo treba sve skinuti, mozda, pa onda odpakivati ili moze deo po deo kako sam i krenuo. hvala unapred pozdrav!
Pridružio se: 14 Jul 2009 Postovi: 2299 Lokacija: Srbija Bre!!!
Zahvalio se : 113 puta
Pohvaljen : 125 puta
ynwa024 je napisao:
moze li mi neko pomoci kako se odpakuje, trazi mi sifru i kad je unesem, kaze da je netacna, da li prvo treba sve skinuti, mozda, pa onda odpakivati ili moze deo po deo kako sam i krenuo. hvala unapred pozdrav!
Moras sve delove skinuti i kad krenes da otpakujes onda uneses sifru ako je potrebna ,gore pise da nema password?!
Pohvaljen : 44 puta
Pink Floyd - G8 Live (2005)
Na projektu "Live 8" i koncertu u Londonu Roger Waters, David Gilmour, Nick Mason i Richard Wright, nastupili su zajedno posle vise od 24 godine. Zadnji koncert benda bio je na Earls Court u Londonu 1981. godine. Ovaj snimak Pink Flojd-a je poslednji zajednicki nastup ovih velikana. Procjenjuje se da je koncert pratilo oko 3 milijarde ljudi sto dovodi do zakljucka da je to najveci Show koji je ikada odrzan na planeti.
01. Speak to Me 02. Money 03. Wish You Were Here 04. Comfortably Numb
Kod:
Poslednji put menjao pparadiso dana 29 Sep 2011, 08:20, izmenjena samo jedanput
This is the ultimate to Pink Floyd, the essential music of Pink Floyd arranged for grand piano, flute ans string quartet by Iain Jennings. Featured here are the musical highlights from Pink Floyd featuring the entire spectrum of Floyd classics from Piper at the Gates of Dawn through to The Division Bell.
Line Up:
Anna Kirpatrick - violin Emma Parker - violin Emma Owens - viola Laura Anstee - cello Steve Oakman - piano, arranger Guest: Angela Goldthorpe – flute
Track Listing:
1ST MOVEMENT - (INVENTION): Astronomy Domine Arnold Layne See Emily Play Bike Set the Controls for the Heart of the Sun Saucerful of Secrets Granchester Meadows Fat Old Sun Atom Hearted Mother
2ND MOVEMENT - (HARMONY): Echoes Breathe Great Gig in the Sky Us and Them Eclipse Shine on you Crazy Diamond
3RD MOVEMENT - (DIVISION): Sheep Pigs on the Wing In the Flesh Another Brick in the Wall (part 2) Comfortably Numb Fletcher Memorial Home The Final Cut
4TH MOVEMENT - (RECONSTRUCTION): The Dogs of War On the Turning Away Cluster One
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu