Pridružio se: 28 Oct 2011 Postovi: 1093
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 47 puta
Gleda deda unuka kako ceo dan sedi pred kompjuterom pa mu kaže. - Ja kad sam bio u tvojim godinama odem u Italiju, udjem u kafanu sve popijem,odem u bordel, sve im povalim, ništa ne platim i odem, bilo ludo zezanje.
Svidela se unuku ideja, skupi ortake, pravac Italija, ponapijaju se,naruče najbolje kurve, obave posao i neće da plate, i istrči obezbedjenje i isprebija ih kao volove. Vrati se on kući sav isprebijan.
Dolazi deda,kad ga video onako plavog, pita ga šta mu se desilo.
- Pa deda,svidela mi se tvoja ideja za Italiju pa otišao tamo i sve uraido kako si rekao,ali me prebili kao konja. - Pa sa kime si bio u Italiji. - Sa ortacima,a ti deda? - Pa sa partizanima.
Pridružio se: 03 Dec 2011 Postovi: 50
Zahvalio se : 6 puta
Pohvaljen : 5 puta
U blizini nekog sumarka, matori sumar ukrade devojcicu i ode u sumu. Idu oni kroz sumu, kad ce dete.. Ciko, ciko hajde da se vratimo vidi kako je mracno i tamno, bojim se... Je li ? bojis se, a zamisli kako je meni, ja moram sam da se vracam
Pridružio se: 28 Oct 2011 Postovi: 1093
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 47 puta
- Poslao Mladić iz Haga teglu govana Borisu Tadiću s porukom "Evo ti izdajico, najedi se". Kroz nekoliko dana Tadić poslao Mladiću teglu meda s porukom: "Kad si ti mogao od svojih usta odvojit, mogu i ja od svojih
Pridružio se: 19 Dec 2008 Postovi: 404 Lokacija: Beograd
Zahvalio se : 15 puta
Pohvaljen : 31 puta
Jadali se Mujo, Haso i Suljo kako imaju glupe žene. Suljo reče: - Zamislite ljudi, ona moja glupača je kupila mašinu za pranje sudja, a nemamo vode u kući. Haso reče: - Nije to ništa. Moja je kupila i mašinu i frizider, a nemamo ni vode ni struje. - Ma, 'ajte ljudi,- reče Mujo,- moja se svako jutro napuderiše i namiriše, pa pre nego što podje iz kuće, uvek stavi dva kurtona u torbu, a nema kura*.
_________________ Ako primetite mrtve linkove, molimo Vas da ih prijavite na dugme
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu