Pridružio se: 06 Jun 2009 Postovi: 503 Lokacija: Peckham
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 283 puta
Znate li kako je pašteta dobila ime? Mladi Gavrilović je radio kao šegrt u mesari. Na kraju svakog dana, kad je već smaknuo i izrezao nekoliko prasaca,
kravica, ovaca, koki i slično, morao je još da očisti prostorije... Dok je tako sakupljao kljunove, uši, repove, kopita i slično, svane mu:
"PA ŠTETA je sve ovo bacati!"
_________________ Ao zelite da se zahvalite dovoljno je da kliknete na zelenu ikonicuna kraju posta
Pridružio se: 19 Dec 2008 Postovi: 404 Lokacija: Beograd
Zahvalio se : 15 puta
Pohvaljen : 31 puta
Znaci brate , Munze - Konza
Svaki Zemunac ima 3 trenerke: -Za svadbu -Za sahranu -Za izlaske
Šta radi Zemunac na Dorćolu? Trafike. A šta radi Dorćolac u Zemunu? Sklekove.
Uciteljica u Zemunu ispituje prvake matematiku: - Marice, ajde ti: koliko je 2+2? - 4, uciteljice! - Bravo! A 3+3? - 6!!!!!! - Odlično Marice! A koliko jeeee.... 3+2?? - Mmmmmm.... 5!!!! - Odlično, Marice! U tom momentu mali Zemunac ustaje, vadi utoku i ispaljuje 4 metka u Maricu. Uciteljica: - Po...pobogu, dete, šta si to uradio???!!!! Mali Zemunac: - Morao sam, brate... Previše je znala!
Ide Ciga ulicom i naleti na Zemunca: - "Kume, kume daj 20 dinara za 'leba..." - "Brate, jedi bez 'leba..."
Znate li sta radi dizelaš kada upeca zlatnu ribicu? - Pretopi je u kajlu
Pita lik zemunca : "Izvinite, da vas pitam..." Zemunac : "Koga ćes ti da vaspitaš?"
-Kako zemunac zove psa? -Znači dodji brate!
Kako Zemunac izjavljuje saučešće? Znači tuga brate...
Naleti zemunac na prolaznika i pita ga: - "Kako se zoveš?" - "Hasan Dudić." Zemunac: - "Ma znam ja da si Haso Dudić, nego kako se zoveš?"
Uci tata sina, naravno Zemunci, matematiku... "Imaš, sine, pet jabuka, i dodje neko i uzme ti dve..." Sin ga prekine: "Ko mi, bre, uzme?!?"
Kako se Zemunac moli bogu? - Brate, ako te ima, kaži mi kako da se sakrijem kao ti!
Dolazi Zemunac u trafiku. Zemunac: - Tebra, imaš papirne maramice? Prodavac: - Imam samo "Paloma". Zemunac: - Pa loma mi i treba!
Job interview u Zemunu. Šef: - Koliko imate od škole? Zemunac: -Pa, jedno 200 - 300 metara, brate...
Zemunac i Surčinac u kolima. Ko vozi? Pandur.
Sretnu se 2 zemunca -brate, de si bio brate? -evo brate, išao sam na parastos -Grčka, zezanje a?
Dva Zemunca sede u domu zdravlja i čekaju. Prilazi im sestra i pita: -Jeste li vi za EKG? -Ne, mi smo za SRS!!!
Kako se Zemunac javlja na telefon? -Znači halo!!!
Ze-brate-mun, Za-brate-kon, Zo-brate-vrt!
Dolazi zemunac kod ortaka na Božić i ortak mu kaže:" Hristos se rodi", a ovaj njemu:" U brate čestitam, ka' ćes da častiš!"
Šta kaže Zemunac kad mu ne pali auto ? Ispoštuj me bre brate
Kako zemunci pevaju Cecu? ...znam za jedan grad, pored je Beograd...
Krešu se Zemunac i Dorćolka, kad odjednom Dorćolka počne da mumla: - Svršiću, svršiću, svršiću! A Zemunac joj odvali šamarčinu i reče: - P..ka ti materina ko ti je taj Svršić!?
Kako Zemunac piše sastav na temu "Zima" Zima, to je godišnje doba kad čak i moj tata drži ruke u SVOJIM džepovima.
Pitali Zemunca: - da li čitav svoj život živite u Zemunu -Ne još - odgovori Zemunac.
-Koja je razlika izmedju Zemunca i tramboline? - Panduri izuvaju cipele kad skaču po trambolini.
- Danas sam uradila test trudnoće!-saopštava sponzoruša Zemuncu -I jesu li bila teška pitanja?
Prosio Zemunac sponzorušu, i otac kaže - Ako imaš kuću, auto i lovu daću ti njenu ruku. Zemunac: -Brate! Sa čim treba da ufuram, pa da dobijem celu ribu?
Pitali Zemunca zašto je Sami živeo na Dorćolu? - Zato što je majmun!- odgovori Zemunac.
Zaustavio žandarm Zemunca i kaže mu: - Dajte mi svoje ime i prezime! Zemunac odgovara: - A kako ću onda ja da se zovem?
Sudija pita optuženog Zemunca: - Ako ste već ukrali zlatan nakit, zašto ste ostavili pet hiljada evra koje su bile u drugoj fioci? - Ajde nemojte sad i vi...Dosta mi je što me ceo Zemun zajebava!
Dolazi Zemunac iz inostranstva i hvali se po kraju kako je karo crnkinju. Pitaju ga ortaci da opiše kako je bilo.
Kaže on kao karam ja nju i ona odjednom počne da vice diper, diper. I ja šta ću brate dnempr.
-Kako zemunka uspavljuje bebu? -Znači spavaj !
Mali Zemunac šeta kejom sa ćaletom i vidi leteći tanjir: - Znači, ćale brate, mis'im š'a je ovo, a? A otac mu smireno odgovara: - Vanzemunci sine, vanzemunci !!!
Šta zemunac kaže kad ga na granici uhvate sa 500 kg. heroina? - Nosim ga brate na spaljivanje u Obrenovac!
Kako Zemunac igra Šekspira? BITI IL NEBITI, PITANJE JE KOGA
Kako zemunac vodi ljubav? Ima svoje ljude za to.
_________________ Ako primetite mrtve linkove, molimo Vas da ih prijavite na dugme
SARAJEVO, Baščaršija
Prodavačica na pijaci viče: - Černobiljske jabuke, Černobiljske jabuke! Prilazi joj čovjek i pita je: - Da li si ti ženo, normalna? Zašto govoriš da su jabuke černobiljske? Ko će ti kupiti takve jabuke? - Aaa, kupuju, kupuju, neko za zeta, neko za ženu, neko za snahu, Srbi za Albance, Hrvati za Slovence,... kupuju, kupuju . ..
_________________ Ao zelite da se zahvalite dovoljno je da kliknete na zelenu ikonicuna kraju posta
Zaustavio policajac Audi Quatro sa pet osoba u njemu i kaže vozaču: -Morate platit kaznu jer imate jednu osobu više u autu! Vozač kaže: Neću platit, jerbo je auto registrovan za pet osoba! Policajac: Valjda ja znam šta znači quatro, to je četiri, a vas je pet i kaznu ćeš platit! Vozač:Neću! Policajac zove toki-vokijem kolegu da mu pomogne, a ovaj mu odgovara: Ma pusti me na miru,i ja imam gužvu sa dvojicom u Fiatu Uno!
Pridružio se: 17 Dec 2008 Postovi: 381 Lokacija: Home
Zahvalio se : 6 puta
Pohvaljen : 39 puta
Sedi devojka u autobusu, sluša muziku, kad ulazi neki matori deda. Stane pored devojke i kroz pet minuta počne standardnom forom. Povuče je za rukav i veli: Ajd, ustani da ja sednem, mlada si... Odjebi, budalo matora, - kaže devojka ni ne pogledavši starca. Zatim sledi ono uobičajeno pikaranje. Veli starac: j**** ti mater i oca da ti j****, j**** ti sestru i tetku i
strinu i sve po spisku da ti j****. !
A devojka će onako opušteno: Kad možeš toliko da jebeš, možeš i da stojiš. !
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu