Pridružio se: 18 Nov 2009 Postovi: 4556 Lokacija: Beč
Zahvalio se : 143 puta
Pohvaljen : 127 puta
Vozila plavuša auto i ubila 4 čoveka. Došao policajac i govori plavuši: "Gospođo - vozili ste 150 km/h , a dozvoljeno je 70!" Plavuša ponizno gleda u pod. Nastavi policajac:
"Gospođo - 2 promila u krvi, a dopušteno je 0.5!" Plavuša ponizno gleda u pod.
"Gospođo - ubili ste 4 osobe!!!"
Plavuša tužno podiže okice i tihim glasom upita: "A koliko je dozvoljeno?"
Pridružio se: 14 Jul 2009 Postovi: 2300 Lokacija: Srbija Bre!!!
Zahvalio se : 113 puta
Pohvaljen : 122 puta
Haso: - Mujo da li bi kresnuo mečku za 100 evra? Mujo: - Bi al nemam 100 evra
Perica: - Ćale mi se opet usr'o u krevet ?!? Drugar: - Odkud znaš? Perica: - Keva mu noćas,dok su ležali u krevetu,rekla "Ovo tvoje go*no opet mekano!"
Pohvaljen : 248 puta
Mujo i Haso na pecanju i nestane im crva. Mujo zamoli Hasu: hajde vidi iza onog grma, tamo sigurno ima crva!
Dok je Haso čačkao iza grmlja, Muji se posreći i upeca zlatnu ribicu, koja ga upita koje tri želje da mu ispuni i da je pusti.
Mujo zatraži da bude jako bogat, a druga želja mu je bila da ima najljepšu ženu na svijetu.
Za treću želju Mujo reče: neka treća želja bude od mog druga Hase, ipak je on moj jaran! U to će Haso iza grma: MUJO, JEBALO TE STO MAGARACA, OVDJE NEMA CRVA!
_________________ Ao zelite da se zahvalite dovoljno je da kliknete na zelenu ikonicuna kraju posta
Ozenio se Mujo Japankom i otisao zivjeti u Japan.
Poslije nekog vremena ode mu Haso u posjetu.
Sjelo oni da divane i pita ga Haso: - Bolan, Mujo, kako se vas dvoje sporazumijevate?
- Mimikom, brate - odgovori Mujo. U to ulazi mlada, vadi sisu i pokazuje je Muji...
Mujo skoci, ode u drugu sobu, poj*be mladinu majku, vrati se s kantom vode i prolije vodu po zeni.
Haso ga zbunjen upita: - Bolan, Mujo, sta to uradi? - Pa, kaze mi ona: "Idi kupi mlijeko", a ja njoj: "Ma, j*bem ti mater, zar ne vidis da vani pada kisa!?"
Pridružio se: 03 Jan 2009 Postovi: 693 Lokacija: Chicago
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 33 puta
Sretnu se dva zemunca, i prvi pita:
"Gde ides brate?" "Na zenba..." "E nemoj, tebra, cuo sam da na bazenu vlada herpes.." "Koji bre Vlada Herpes!?!?!"
Hvali se Zemunac pred sinom i njegovim prijateljima -u vasim godinama ja sam bio sa sto devojaka -ali tata, prošle godine ih je bilo pedeset -jeste, sine, ali si onda bio mlad da znaš celu istinu
Kako se Zemunac moli Bogu ? Brate, ako te ima, kaži mi kako da se sakrijem kao ti !
Sta je zemunski trijatlon? Peske preko grane, busom do Beca, nazad u Zemun BMW-om.
Dosao Zemunac kod ortaka iz bloka i ovaj da ga ugosti pita ga : ''Hoces brate pivo''? Zemunac;'' Necu brate''. Lik iz bloka: '' Hoces neki sok''? Zemunac: ''Ma jok''. Lik iz bloka: ''Pa ono hoces vodu?'' Zemunac: ''Ma ne, necu da te maltretiram''. Lik iz bloka: ''Koga ces ti da maltretiras?''
Vidi Zemunac dve ribe setaju, prilazi, zabada jednu u glavu, a drugoj ce: "Zasto dama seta sama"?
Kako Zemunac uci sina da pliva? Znaci mashi, mashi!
Hoce starac da izadje iz basa i krene na vrata, kad tamo Zemunac...pridje i kaze: "Izvini, ja bih sish'o..." a Zemunac:- Pa sishi ga, matori!
Kako Zemunac spava? Znachi upashe jorgan..
Zemunac se svadja sa ortakom: "Sta si ti kenjao da sam ja srao da onaj jeo govna?!!!"
Kako Zemunac najavljuje posetu roditeljima..... Alo, nemoj da vam dodjem tamo!
Opklade se Zemunac i Dorcolac ko je veci mangup......i Dorcolac dodje u Zemun. Tek sto je zin'o da kaze: Ja sam Dorcolac, kad stvori se neka bagra, ulema ga k'o kera, skine mu tike, kajlu, trendzu i ubaci ga u Dunav kod Juge da pliva do kuce......
Sad Zemunac otisao na Dorcol i prvo bojazljivo progovara : Ja sam Zemunac.........nista.....tisina, ponovo malo glasnije: ja sam ZEMUNAC....opet nista muk, tisina.....treci put se prodere JA SAM ZEMUNAC.....ma ni zive duse na ulici cak se i roletne spustaju, vrata zakljucavaju 4 puta....samo ulicom ide jedna baba. Saceka on babu i prodere se na nju: BABA ja sam ZEMUNAC....A baba mu odgovara: "Cuti, sine, to je sramota..."
pita Zemunac sina --sine jel se drogiras --pa kako da ti kazem.. u jednu ruku da u drugu ne
Kritikuje majka Zemunca --Sine, nista ne valjas! --Valjam, kevo, valjam...
Dosli Delija i Grobar kod Boga, i pita Grobar Boga: Kad ce Partizan osvojiti Evro titulu u kosarci? Bog odgovara: 9 maja ove godine u Parizu! Pocne Grobar plakati zato sto to nece doziveti, a Delija posle pita: Kad ce Zvezda uci u Evroligu? Bog poceo plakati a pita njega Delija: Zasto places? A Bog odgovara: To ni JA necu doziveti.
Pridružio se: 06 Jun 2009 Postovi: 503 Lokacija: Peckham
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 248 puta
- Kako se zove cigan koji sije? Romi Snajder. - Kako se zovi najpoznatiji Cigan u Italiji? RomaProdi. - Kako se zove Ciga koji prodaje piratske diskove? CD-rom. - Kako se zove bolestan Ciga? Sindrom. - Kako se zove Ciga na motoru? Kaciga. - Kako se zvao prvi Ciganin? - Alfa Romeo. - Kako se zove Cigan u BMW-u? -Lopov - Sta radi Ciga na Olimpijadi? Smrdi za medalju. - Kako se zove kad cigani vode ljubav? Romansa.
_________________ Ao zelite da se zahvalite dovoljno je da kliknete na zelenu ikonicuna kraju posta
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu