Pridružio se: 09 Feb 2010 Postovi: 810 Lokacija: Crvenka
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 11 puta
Hvala na lepim recima Pa ti skidas sa dialup-a,nekad to zna da zeza da nepominjem jos pare za racun i zauzet telefon. Imas li mogucnosti za wireless ili adsl? Ako budes planirao nesto uvoditi evo koliko znam Wireless opremu polovnu mozes naci za nekih 40-50 eura (nova 90-130) mozes da uplatis sate kad god ti treba,flat paket kosta 1000din mesecno brzina 512k/s. Adsl je jeftiniji i duplo brzi 1mb/s sad imas ove ponude kao 3 meseca besplatno ali si u obavezi da placas do kraja ugovora. Mozes i adsl da uzmes na sate ali kad pogledas jeftinije je flat paket uplatiti.
_________________ They see me trollin', they hatin', moderatin' and tryin' to catch me? postin' dirty
Pridružio se: 07 Mar 2010 Postovi: 8 Lokacija: Srbija
Pohvaljen : 0 puta
YoxaSF je napisao:
Hvala na lepim recima Pa ti skidas sa dialup-a,nekad to zna da zeza da nepominjem jos pare za racun i zauzet telefon. Imas li mogucnosti za wireless ili adsl? Ako budes planirao nesto uvoditi evo koliko znam Wireless opremu polovnu mozes naci za nekih 40-50 eura (nova 90-130) mozes da uplatis sate kad god ti treba,flat paket kosta 1000din mesecno brzina 512k/s. Adsl je jeftiniji i duplo brzi 1mb/s sad imas ove ponude kao 3 meseca besplatno ali si u obavezi da placas do kraja ugovora. Mozes i adsl da uzmes na sate ali kad pogledas jeftinije je flat paket uplatiti.
Imam mogucnost za wireless, ali ne daju mi se pare siptarima, ne dam za ono sto ne moram...
Poslednji put menjao tzar dana 11 Mar 2010, 23:31, izmenjena 2 puta
Postoji opcija Uredi, ako zelite da izmenite post.
Pridružio se: 12 Nov 2009 Postovi: 151 Lokacija: Srbija
Pohvaljen : 3 puta
ja bix samo Harry Pottera svih 7 knjiga....ako moze na jedan link...a ja eo svim ljubiteljima TWILIGHTA uploadujem sve cetiri knjige ali su na xrvatskom.... stavicu link...
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu