Pridružio se: 13 Nov 2009 Postovi: 247 Lokacija: Springfield
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 15 puta
Tri (1965)
Žanr: Ratni
Režija: Aleksandar Petrovic
Kratak sadržaj: Tri susreta revolucionara Miloša sa smrcu u ratu. U prvoj epizodi, Miloš posmatra tudu smrt. U drugoj, sam biva gonjen od Nemaca. U trecoj, on je docekao kraj rata u situaciji da sam odlucuje o ljudskim životima. Dilema koja ga muci tokom celog rata ostaje: kazniti ili oprostiti.
Producent: Avala Film Scenario: Aleksandar Petrovic, Antonije Isakovic Snimatelj: Tomislav Pinter Scenografija: Vladislav Lašic, Nikola Rajic Zemlja porekla: Jugoslavija, Srbija Montaža: Mirjana Mitic Trajanje: 80 minuta Tehnika: crno-beli Prvo prikazivanje: 17.5.1965
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Pridružio se: 07 Nov 2011 Postovi: 482
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 15 puta
Tri susreta revolucionara Milosa sa smrcu u ratu. U prvoj epizodi, Milos posmatra tudju smrt. U drugoj, sam biva gonjen od Nemaca. U trecoj, on je docekao kraj rata u situaciji da sam odlucuje o ljudskim zivotima. Dilema koja ga muci tokom celog rata ostaje: kazniti ili oprostiti ...
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Podaci o fajlu: Ime : Tri.avi Velicina : 671 Mb [Film] Dobar : Da [AVI] Trajnost : 01.16.19 Ceo Film : Da [Video] Rezolucija : 768x576 Kodek : DivX (4 / 5 / 6) FPS : 25.00 BitRejt : 1206 Kbps Faktor kvaliteta : 0.11 b/px [Audio] Kodek : MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3) Broj kanala : 1 Frekvencija : 22050 Hz BitRejt : 24 Kbps
Rezija: Aleksandar Petrovic Producent: Avala Film Scenario: Aleksandar Petrovic, Antonije Isakovic Snimatelj: Tomislav Pinter Scenografija: Vladislav Lasic, Nikola Rajic Zemlja porekla: Jugoslavija, Srbija Montaza: Mirjana Mitic Trajanje: 80 minuta Tehnika: Widescreen, crno-beli Prvo prikazivanje: 17.5.1965.
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu