CD 01 (80 - 81) Novi Fosili - Suti Moj Djecace Plavi Oliver Dragojevic - Piva Klapa Ispod Volta Mate Miso Kovac - Dobra Ti Vecer Mati Moja Gabi Novak - Pamtim Samo Sretne Dane Tomislav Ivcic - Roko Meri Cetinic - Lastavica Ibrica Jusic - U Svakom Slucaju Te Volim Srebrna Krila - Ja Sam Samo Jedan Od Onih Sa Gitarom Tereza Kesovija - Na Stradunu Tomislav, Djani & Vedran - Festa Novi Fosili - Kosulja Plava Oliver I Boris Dvornik - Nadalina Mate Miso Kovac - Nikog Nisam Volio Tako Zrinko Tutic - Doris Meri Cetinic - U Prolazu Ivo Fabijan - Otvori Marija Vrata Gabi Novak - On Me Voli Na Svoj Nacin Srebrna Krila - Mi Smo Vjerni Nasoj Ljubavi Oliver Dragojevic - Djelozija Klapa Sibenik - Maslina Je Neobrana
CD 02 (82 - 83) Novi Fosili - Sasa Milo Hrnic - Vrati Se Kemal Monteno - Napisi Jednom Ljubavnu Mate Miso Kovac - Dalmacija U Mom Oku Oliver Dragojevic - Karoca Magazin - Dispetozo Moja Mala Zlatko Pejakovic - Smiri Se Srce Darko Domijan - Sedam Suza Meri Cetinic - Svuda Oko Nas Boris I Dino Dvornik - Mille Non Piu Mille Daniel - Dzuli Magazin - Kokolo Frano Lasic - Zagrljeni Oliver Dragojevic - A Vitar Puse Meri Cetinic - Zivjela Ljubav Novi Fosili - Milena Srebrna Krila - Posalji Mi Jastuk Na Kome Sanjas More - Hajde Da Se Mazimo Ivo Pattiera - Prodji Me Se Jasna Zlokic - Nina, Nana
CD 03 (84 - 85) Jasna Zlokic - Skitnica Frano Lasic - Volim Te Budalo Mala Seid Memic Vajta - Kad Bulbuli Pjevaju Dado Topic - Bit Cemo Zajedno Mate Miso Kovac - Ostala Si Uvjek Ista Novi Fosili - Valentino I Renato Arsen Dedic - Djevojka Iz Moga Kraja Ljupka Dimitrovska - Nisam Se Kajala Alen Slavica - Snjezana Duo Mariol - Luce Mala Magazin - Pisi Mi Mate Miso Kovac - Jedan Dan Zivota Gabi Novak - Nada Oliver Dragojevic - Svoju Zvizdu Slidim Tereza Kesovija - Izlazi Sunce Ivica Serfezi - Jos Uvjek Volim Plave Oci Krunoslav Slabinac - Serenada Oliver & Meri - Sunce Mog Zivota Jasna Zlokic - Vjeruj Mi Tomislav, Vedran I Dario - Zapivajmo Nocas U Konobi
CD 04 (86 - 87) Doris Dragovic - Zeljo Moja Novi Fosili - Za Dobra Stara Vremena Mate Miso Kovac - Ako Me Ostavis Oliver Dragojevic - Mizerija Magazin - Put Putujem Duo Pegla - Mi Imamos Mnogos Problemos Srebrna Krila - U Hladu Zorica Kondza - Vrijeme Ljubavi Meri & Tedi & Klapa Lucica - Konoba Bonaca - Dalmacijo, Slusaj Ovo ... Novi Fosili - Ja Sam Za Ples Mate Miso Kovac - Ja Nemam Vise Razloga Da Zivim Oliver Dragojevic - Zuto Lisce Ljubavi Magazin - Sve Bi Seke Ljubile Mornare Arsen Dedic - Otkako Te Ne Volim Massimo Savic - Samo Jedan Dan Milo Hrnic - Gulubice Bijele Tereza Kesovija - Zapjevajmo Prijatelji Tomislav Ivcic - Gdje Si Sad Moj Andjele Doris Dragovic - Ne Budite Me Danas
CD 05 (88 - 89) Srebrna Krila - Mangup Vlado Kalember - Vino Na Usnama Zdravko Skender - Ne Mogu Da Te Zaboravim Magazin - Ti Si Zelja Mog Zivota Djani Maraan - Adio Novi Fosili - Dobre Djevojke Miso Kovac - Malo Mi Je Jedan Zivot S Tobom Matko Jelavic - Majko Stara Oliver Dragojevic - Sto To Bijese Ljubav Zlatni Dukati - Zbog Tebe Riva - Rock Me Duako Lokin - Marinero Tomislav I Meri - Gorka Rijeka Doris Dragovic - Ti Si Mi Sve Na Svijetu Hari Mata Hari - Volio Bi Da Te Ne Volim Magazin - Ljube Se Dobri, Losi, Zli Dalibor Brun - Svi Su Znali Da Smo Ljubovali Jasna Zlokic - Na Obali Jasmin Stavros - Umoran Sam Novi Fosili - Dunjo Mirisna
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu