CD 01 (80 - 81) Prljavo Kazaliste - Mi Plesemo Paraf - Moj Zivot Je Novi Val Film - Zajedno Azra - Marina Josipa Lisac - Magla Aerodrom - Kraj Tebe U Tami Bijelo Dugme - Dozivjeti Stotu Metak - Da Mi Je Biti Morski Pas Parni Valjak - Stranica Dnevika Stijene - Sve Je Neobicno Ako Te Volim Haustor - Moja Prva Ljubav Film - Zamisli Zivot U Ritmu Muzike Za Ples Aerodrom - Stavi Pravu Stvar Na Pravo Mjesto Parni Valjak - Neda Patrola - Ne Pitaj Za Mene Bijelo Dugme - Ha, Ha, Ha Stidljiva Ljubicica - Osvrni Se Na Mene Boa - Milion Azra - Uzas Je Moja Furka Stijene - Ima Jedan Svijet
CD 02 (82 - 83) Divlje Jagode - Motori Film - Zona Sumraka Xenia - Povezi Me Azra - Tko To Tamo Pjeva Zvijezde - Zaboravi Drugi Nacin - Pisi Mi Aerodrom - Obicna Ljubavna Pjesma Josipa Lisac - Hazarder Zok - Zaboravi Parni Valjak - Kao Ti Bijelo Dugme - Kosovska Jappa - Majmun Radi Sto Majmun Vidi Atomsko Skloniste - Zuti Kisobran Azra - Nemir I Strast Animatori - Andjeli Nas Zovu Da Im Skinemo Krila Valentino - Volim Te Jos Aleksandar Mezek - Ljubav Preko Zice Drago Mlinarec - Volim Ih Film - Mi Nismo Sami Leb I Sol - Bistra Voda
CD 03 (84 - 85) Parni Valjak - Uhvati Ritam Regata - Andrea Xenia - Troje Azra - Klincek Stoji Pod Oblokom Animatori - Kao Ogledala Denis & Denis - Program Tvog Kompjutera Zvijezde - Nikol Zabranjeno Pusenje - Zenica Blues Dorian Gray - Sjaj U Tami Itd Band - Ja Se Budim Prljavo Kazaliste - Ne Zovi Mama Doktora Haustor - Ena Neki To Vole Vruæe - California Denis & Denis - Soba 23 Aerodrom - Fratello Plavi Orkestar - Goodbye Teens Amila - Kakav Divan Dan Dorian Gray - Za Tvoje Oci Trotakt Projekt - Zaplesimo Film - Pjevajmo Do Zore
CD 04 (86 - 87) Crvena Jabuka - Dirlija Djavoli - Pricaj Mi O Ljubavi Boris Novkovic - Kuda Idu Izgubljene Djevojke Neki To Vole Vruce - Jeans Generacija Plavi Orkestar I Gazebo - To Je Sok Osmi Putnik - Ulicna Molitva Parni Valjak - Ugasi Me Zabranjeno Pusenje - Djevojcice Kojima Mirise Koza Tutti Frutti Band - Nasloni Glavu Na Moje Rame Prljavo Kazaliste - Ma Kog Me Boga Za Tebe Pitaju Parni Valjak - Jesen U Meni Djavoli - Stojin Na Kantunu Cacadou Look - Kao Pjesma Denis & Denis - Oaza Snova Boris Novkovic - Mi Smo Jaci I Od Sudbine Josipa Lisac - Danas Sam Luda Crvena Jabuka - Tugo Nesreco Film - Valovi Marina Perazic - Kolacici Azra - Izmedju Krajnosti
CD 05 (88 - 89) Prljavo Kazaliste - Mojoj Majci Djavoli - Ostani Uz Mene Parni Valjak - Moja Je Pjesma Lagana Boris Novkovic - Dok Svira Radio Tutti Frutti Band - Stvari Lagane Crvena Jabuka - Sanjati Neki To Vole Vruce - Kakva Noc [Svi Na Ples] Psihomodo Pop - Ja Volim Samo Sebe Dino Dvornik - Tebi Pripadam Jaksa I Navigatori - Ajde Ca Djavoli - Dugo Toplo Ljeto Jura Stublic I Film - Rob Ljubavi Plavi Orkestar - Kaja Vjestice - Totalno Drugaciji Od Drugih Crvena Jabuka - To Mi Radi Zeljko Bebek - Da Je Srece Bilo Dino Dvornik - Zasto Pravis Slona Od Mene Haustor - Ula Ulala Gori Usi Winetou - Chi Non Pissa In Compagnia Tutti Frutti Band - Dok Gitara Svira
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Poslednji put menjao >>RaVeN<< dana 30 Apr 2011, 11:02, izmenjena samo jedanput
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu