Pridružio se: 13 Apr 2011 Postovi: 174
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 38 puta
YU Pop Rock Nostalgija 4 (31-40) ______________________________________ YU Pop Rock Nostalgija 31 Tony Montano - Svi Se Sada Njisu Jappa - Majmun Radi Sto Majmun Vidi Riblja Corba - Kazablanka Zdravko Colic - Pisacu Joj Pisma Duga Bajaga - Na Vrhovima Prstiju Neki To Vole Vruce - Jeans Generacija Crvena Jabuka - Zvona Zvone Hari Mata Hari - Ja Ne Pijem Galija - Trube Viktorija - Daj, Ne Pitaj Atomsko Skloniste - Ne Cvikaj Generacijo Djordje Balasevic - Nikad Kao Bane Rambo Amadeus - Nagib
YU Pop Rock Nostalgija 32 Sladjana Milosevic - Fantasticno Putovanje Generacija 5 - Dubler Kerber - Svet Se Brzo Okrece Aerodrom - Vatra Je Na Nebu Partibrejkers - Hiljadu Godina Osvajaci - Dusa Kad Izneveri Van Gogh - Gubis Me Zabranjeno Pusenje - Pisonja I Zuga U Paklu Droge Divlje Jagode - Sejla Bijelo Dugme - Pun Mjesec Iznad Bosne Ekatarina Velika - Ti Si Sav Moj Bol Azra - Klincek Stoji Pod Oblakom Griva - Nekad Sam Mogao Tri Put Na Dan
YU Pop Rock Nostalgija 33 Bajaga - Marlena Dejan Cukic - A Sta Da Radim Valentino - Ne Brinem Za Nas Tony Montano - Do You Wanna Dance Oliver Mandic - Zbog Tebe Bih Tucao Kamen Zdravko Colic - Mastilo I Voda Vlado Kalember - Vino Na Usnama Hari Mata Hari - Ti Znas Sve Nemoguce Vruce - Ljubavi Mladog Werthera Suncokret - Karamustafa Mirzino Jato - Bambina Viktorija - Rat I Mir Djordje Balasevic - 1987
YU Pop Rock Nostalgija 34 Stijene - Balkanska Korida Galija - Mi Znamo Sudbu Zeljko Bebek - Siroko Nam Toplo Polje Glamocko Dino Dvornik - Ti Si Mi U Mislima Laki Pingvini - Ne, Nisam Tvoj Heroj Bajaga - Ti Se Ljubis (Na Tako Dobar Nacin) Valentino - Najbolje Godine Srdjan Marjanovic - Bebo Ne Placi Aleksandar Merzek - Ljubav Preko Zice YU Grupa - Osveta Haustor - Sejmeni Obojeni Program - Nebo, Nebo Drugo Je Kako Je Propao Rokenrol - Nindza Mix
YU Pop Rock Nostalgija 35 Cod - Ciciban Suncokret - Gili Gili Blues Bijelo Dugme - Bekrija Si Celo Selo Vice Smak - Daire Riblja Corba - Pravila, Pravila Jakarta - Spiritus Oktobar 1864 - Sam Psihomodo Pop - Kad Sam Imao 16 Amila - Kakav Divan Dan Bebi Dol - Superboj Viktorija - Sami Zdravko Colic - Prava Stvar Film - Valovi
YU Pop Rock Nostalgija 36 Tony Montano - Perac Prozora Massimo Savic - Sunce Sja, Trava Mirise Vojvodjanski Bluz Bend - Seceru Moj Djordje Balasevic - Sugar Rap Suncokret - Vuk I Krava Sedmorica Mladih - Ba Tunga Re Laboratorija Zvuka - Mi Se Vozimo Bilja Krstic - Bubi Tajci - Smokvica Srebrna Krila - 30 U Hladu Novi Fosili - Tako Je Malo Rijeci Palo Hari Mata Hari - Na More Dodjite Bijelo Dugme - Dozivjeti Stotu
YU Pop Rock Nostalgija 37 Bajaga - Limene Trube Tutti Frutti Band - Bog Mi Je Dao Sve, Samo Tebe Ne Crvena Jabuka - Kad Kazaljke Se Poklope Galija - Na Tvojim Usnama Josipa Lisac - Ja Bolujem Zdravko Colic - Ko Te Ljubi Kad Nisam Tu Mirzino Jato - Oka Dva Garava Elvis J Kurtovic - Djevojka Iz Snova Dorian Gray - Sjaj U Tami Cod - Dodjite Na Caj S Vremena Na Vreme - Moj Svet Parni Valjak - Ima Dana YU Grupa - Opasno
YU Pop Rock Nostalgija 38 Neki To Vole Vruce - California Valentino - Zima 90 Hari Mata Hari & Haris Dzinovic - Ja Ne Pijem Merlin - Kad Zamirisu Jorgovani Neda Ukraden - Ne Zovi Me U Ponoc Denis & Denis - Tek Je 7 Sati Rambo Amadeus - Nazif Bajaga - Tekila Gerila Ekatarina Velika - Srce Atomsko Skloniste - Kraljica Cigana Galija - Da Me Nisi Osvajaci - S Kim Cekas Dan Divlje Jagode - Zauvek Tvoj
YU Pop Rock Nostalgija 39 Film - Signali U Noci Leb I Sol - Cuvam Noc Od Budnih Bajaga - 220 U Voltima Viktorija - Barakuda Dejan Cukic - Zajedno Tony Montano - Frigidna Oliver Mandic - Sve Su Seke Jebene Disciplina Kicme - Dozivljaji Zelenog Zuba Prljavo Kazaliste - Iz Nekih Starih Razloga Galija - Sloboda Aerodrom - Kad Misli Mi Vrludaju Bijelo Dugme - Ako Ima Boga Hari Mata Hari - Sedam Rana Od Sedam Jarana
YU Pop Rock Nostalgija 40 Zdravko Colic - Malo Pojacaj Radio Srebrna Krila - Sanjar Lutalica Dino Dvornik - Zmaja Dah Valentino - Samo Bog Zna Magazin - Idi Kerber - Seobe Rambo Amadeus - Smrt Popa Mila Elvis J Kurtovic - Kad Se Babo Vrati Kuci Pijan Griva - Ti U Sarajevu Ja U Novom Sadu Osvajaci - Maska (Sam) Crvena Jabuka - Carolija (Kad Prestane) Djordje Balasevic - Narodnjaci Bilja Krstic - Ti Nisi Cova
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Poslednji put menjao >>RaVeN<< dana 27 Apr 2011, 14:24, izmenjena samo jedanput
Obrisan reklamni link u temi! Procitajte pravila foruma!
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu