Pridružio se: 15 Jun 2010 Postovi: 728 Lokacija: Grad u magli
Zahvalio se : 4 puta
Pohvaljen : 44 puta
VA - Yugoton (2001)
Vrlo i nteresantan projekat poljskih rock muzicara. Radi se o nekoj vrsti tribute albuma. Poslusajte kako neke melodije novog vala sa nasih prostora zvuce na poljskom jeziku. Ovaj post bi po pravili trebao ici u stranu miziku, medjutim resio sam da ga postavim medju domacu muziku jer su to ipak domace pesme i koje je zaista, kao sto sam rekao, zanimljivo cuti. Moj favorit je - Bajagina 442 do Beograda. Uzivajte!
Yugoton is a tribute album to the former Yugoslav rock scene released in Poland by ZIC ZAC Music Company and BMG Poland in 2001. It features cover versions of eminent ex-Yugoslav artists performed in Polish language by the cover band named Yugoton, composed of several notable Polish musicians.
Genre................: Pop, Rock Source...............: CD Year.................: 2001 Ripper...............: CDex 1.50b7 & Samsung CDDVDW SH-S222A Codec................: LAME Version..............: MPEG 1 Layer III Quality..............: Insane, (avg. bitrate: 320kbps) Channels.............: Stereo / 44100 hz Tags.................: ID3 v1.1, ID3 v2.3, APE v2.000 Ripped by............: pparadiso on 6.1.2012 Included.............: NFO Covers...............: Front Back CD
01. Yugoton & Kazik - Malcziki 02. Yugoton & K. Nosowska & P. Kukiz - Rzadko Widuje Cie Z Dziewczetam 03. Yugoton & R. Tymanski - Dziewczeta W Letnich Sukienkach 04. Yugoton & Kazik - Czarno-Bialy Swiat 05. Yugoton & K. Nosowska - Gdy Miasto Spi (Snem Kamiennym) 06. Yugoton & Olaf Deriglasoff - Falochron 07. Yugoton & Kazik - Elektryczny Orgazm 08. Yugoton & K. Nosowska - To Byla Sobota 09. Yugoton & Pawel Kukiz - Ema 10. Yugoton & G. Nawrocki - W Sercu Miasta 11. Yugoton & Pawel Kukiz - O Nic Nie Pytaj (Bo Nie Pytam Ja) 12. Yugoton - 1000 Kawalków
Originalni nazivi:
01. Idoli - Maljciki 02. Idoli - Retko Te Vidjam Sa Devojkama 03. Haustor - Moja Prva Ljubav 04. Prljavo Kazaliste - Crno Bijeli Svijet 05. Aerodrom - Obicna Ljubavna Pjesma 06. Bajaga - 442 Do Beograda 07. Elektricni Orgazam - Kako Bubanj Kaze 08. Jura Stublic & Film - Zamisli Zivot U Ritmu Muzike Za Ples 09. Haustor - Ena 10. Jura Stublic & Film - Dom 11. Parni Valjak - Uhvati Ritam 12. Jura Stublic & Film - Neprilagodjen
Playing Time.........: 43:07 Total Size...........: 98.75 MB
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu