Pridružio se: 12 Jan 2009 Postovi: 545 Lokacija: Beograd
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 35 puta
Lepa kompilacija pesama.
Sve pesme su ripovane sa originalnog cd (320kb), zvuk je odlican sto je najbitnije !
PESME ZA DUŠU I SRCE 1
01. Šerif Konjevic - Pustite Me, Još Da Sanjam 02. Vesna Zmijanac - Dodi Što Pre 03. Mile Kitic - Hej Živote, Hej Sudbino 04. Marinko Rokvic - Potražicu Oci Nešto Zelenije 05. Džej - Uspeo Sam U Životu 06. Jašar Ahmedovski - Vrati Se 07. Halid Muslimovic - Zagrli Me I Radosna Budi 08. Keba & Ceca - U Snu Ljubim Medna Usta 09. Šemsa Suljakovic - Svako Me Prolece Na Tebe Seti 10. Šerif Konjevic - Zauvijek Si Ostala U Meni 11. Ceca - Bivši 12. Vesna Zmijanac - Kunem Ti Se Životom 13. Marinko Rokvic - I Pijan I Trezan Za Tebe Sam Vezan 14. Šerif Konjevic - Sanjam Je, Sanjam Je 15. Dragana Mirkovic - Ne Vracam Se Starim Ljubavima 16. Toma Zdravkovic - Ostario Sam Sam 17. Ceca - Lepotan 18. Mile Kitic - Vrijeme Je Kiša
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
PESME ZA DUŠU I SRCE 2
01. Šaban Šaulic - Uvenuce Narcis Beli 02. Angel Dimov - Ovo Je Prica O Nama 03. Hasan Dudic - Crna Ženo Sa Ocima Plavim 04. Jašar Ahmedovski - Jednoj Ženi Za Secanje 05. Lepa Brena - Duge Noge 06. Mile Kitic - Mala Iz Novog Pazara 07. Ceca - Sto Put' Sam Se Zaklela 08. Sinan Sakic - Sudbina Me Na Put Šalje 09. Mile Kitic - Ja Necu Ljepšu 10. Šerif Konjevic - Potraži Me 11. Džej - Ljubio Sam Nisam Znao 12. Hasan Dudic - Ti Mi Više Nisi Drug 13. Lepa Brena - Mile Voli Disko 14. Šaban Saulic - Nije On Covek Za Tebe 15. Roki - Žena 16. Ljuba Alicic - Placite Samnom Jesenje Kiše 17. Halid Muslimovic - Sad Mi Vino Dušu Grije 18. Toma Zdravkovic - Kafana Je Moja Istina
Kod:
PESME ZA DUŠU I SRCE 3
01. Mile Kitic - Istinu Ti U Ocima Citam 02. Kemal Malovcic - Došao Sam Samo Da Te Vidim 03. Halid Muslimovic - Ne Vracaj Mi Prsten 04. Šerif Konjevic - Bela Vencanica 05. Marinko Rokvic - Svadalice Moja Mala 06. Halid Bešlic - I Zanesen Tom Ljepotom 07. Toma Zdravkovic - Izgubljene Ljubavi 08. Hašim Kucuk Hoki - Rastanak 09. Ceca - Volim Te... 10. Vera Ivkovic - Šta Ce Mi Šalvare 11. Miroslav Ilic - Pozdravi Je Pozdravi 12. Džej - Slažeš Li Se Ti 13. Hanka Paldum - Nema Kajanja 14. Lepa Brena - Ne Zna Žena 15. Dragana Mirkovic - Kad Bi Znao Kako Ceznem 16. Ljuba Alicic - U Šapcu Kraj Save 17. Mitar Miric - Umrecu Bez Tebe Nevero Moja 18. Šaban Šaulic - Andeoska Vrata
Kod:
PESME ZA DUŠU I SRCE 4
01. Mitar Miric - Ne Diraj Coveka Za Stolom 02. Meho Puzic - Nije Ona Svemu Kriva 03. Tozovac - Prazna Caša Na Mom Stolu 04. Šemsa Suljakovic - Pristajem Na Sve 05. Ceca - Ocima Te Pijem 06. Šerif Konjevic - Ja Sam Putnik Zalutali 07. Sinan Sakic - Nasloni Glavu Na Moje Rame 08. Kemal Malovcic - Gde Si Sada Leptirice Moja 09. Džej - To Je Žena Mojih Snova 10. Gordana Stojicevic - Pusti Me Da Nadem Srcu Lek 11. Mile Kitic - Hej Vi Hitri Beli Dani 12. Šerif Konjevic - Ljubav Je Potrebna Svima 13. Ceca - Ne Daj Me 14. Lepa Brena - Volim Te Sve Lude 15. Vesna Zmijanac - Ne Kunite Crne Oci 16. Zlata Petrovic - Milovanja, Milovanja 17. Šaban Šaulic - Dva Galeba Bela 18. Toma Zdravkovic - Pustite Me Da Živim Svoj Život
Kod:
PESME ZA DUŠU I SRCE 5
01. Ana Bekuta - Ti Mi Trebaš 02. Ceca - Zabranicu Srcu Da Te Voli 03. Zorica Brunclik - Otkopcano Jelece 04. Lepa Brena - Miki, Mico 05. Mile Kitic - Kockar 06. Šerif Konjevic - Isto Kao Prije 07. Sinan Sakic - Sve Je Postalo Pepeo I Dim 08. Mitar Miric - Ne Može Nam Niko Ništa 09. Ceca - Ludo Srce 10. Nada Topcagic - Zovem Te Zovem 11. Džej - Jedan, Dva 12. Miroslav Ilic - Smej Se, Smej 13. Halid Bešlic - Necu, Necu Dijamante 14. Hasan Dudic - Došlo Vreme Izdaje Me Snaga 15. Zlata Petrovic - Dodi Da Mi Ruke Greješ 16. Dragana Mirkovic - Sanjala Sam Naše Vencanje 17. Lepa Brena - Bosanac 18. Keba - Zar Za Mene Srece Nema
Kod:
PESME ZA DUŠU I SRCE 6
01. Dragana Mirkovic - Sreca Nam Je Okrenula Leda 02. Mile Kitic - Mogao Sam Biti Car 03. Suzana Jovanovic - Ko Me Jednom Prevari 04. Kemal Malovcic - Okrece Se Kolo Srece 05. Šerif Konjevic - Gdje Su Sada... 06. Jašar Ahmedovski - Sve Što Imam, Sad Se Ruši 07. Šemsa Suljakovic - Dokle Da Se Kradom Sastajemo 08. Sinan Sakic - Ko Bisere Suze Lijem 09. Ivan Kukolj Kuki - Ti Ceš Jednom Plakati 10. Dragana Mirkovic - Oprosti Mi Što Ti Smetam 11. Srecko Sušic - Kao Grana Otkinuta 12. Indira Radic - Ugasi Me 13. Mile Kitic - Majko Što Me Rodi 14. Kemal Malovcic - Lažeš Da Si Srecna 15. Jašar Ahmedovski - Moj Bagreme Beli 16. Sinan Sakic - Pokloni Poljubac Prijatelju Starom 17. Suzana Jovanovic - Pa Sad Sve Se Ruši 18. Mile Kitic - Svi Kockari Gube Sve
Kod:
PESME ZA DUŠU I SRCE 7
01. Gordana Stojicevic - Zagrli Me I Oprosti Mi 02. Miroslav Ilic - Tebi 03. Ferid Avdic - Dijana Ljubavi 04. Džej - Nikom Nije Žao Kao Meni 05. Tomislav Colovic - Mali Mrav 06. Šaban Šaulic - Dodi Da Ostarimo Zajedno 07. Nešo Lutovac - Mostovi Na Moraci 08. Mile Kitic - Gubitnik 09. Nada Obric - Dugo Te, Dugo Ocekujem 10. Nada Topcagic - Psujem Te Živote 11. Šemsa Suljakovic - Luda Sam Za Tobom 12. Meho Puzic - Il' Me Ženi, Il' Tamburu Kupi 13. Toma Zdravkovic - Prokleta Nedelja 14. Šaban Šaulic - Jedna Lasta Ne Cini Prolece 15. Nada Obric - Cuvaj Me 16. Ceca - Da Si Nekad Do Bola Voleo 17. Dragana Mirkovic - Hej Mladicu, Bas Si Šik 18. Sinan Sakic - Dodoh Da Te Vidim
Kod:
PESME ZA DUŠU I SRCE 8
01. Angel Dimov - Dva Prstena Dva Svedoka 02. Hasan Dudic - Ne Veruj Ženi Koja Suzu Lije 03. Jašar Ahmedovski - Placite Oci Moje 04. Muharem Šerbezovski - Cija Li Si 05. Toma Zdravkovic - Dotak'o Sam Dno Života 06. Šaban Šaulic - Hej Živote, Umoran Sam 07. Ljuba Alicic - Mala 08. Mile Kitic - Caša Ljubavi 09. Dobrivoje Topalovic - E, Da Mi Je 10. Marinko Rokvic - Zanela Me Svetla Velikoga Grada 11. Sinan Sakic - Miko, Druže Moj 12. Džej - Vetrovi Me Lome 13. Halid Bešlic - Zlatna Caša 14. Nedeljko Bilkic - Krcma U Planini 15. Miroslav Ilic - Jesen 70 I Neke 16. Halid Muslimovic - Nešto Me Za Tebe Veže 17. Hašim Kucuk Hoki - Pijem Da Je Zaboravim 18. Novica Negovanovic - Jedna Reka U Mom Kraju
Kod:
PESME ZA DUŠU I SRCE 9
01. Zoran Kalezic - Dobro Vece Izgubljena Nado 02. Halid Bešlic - Ta Je Žena Varala Me 03. Jašar Ahmedovski - Zar Je Moralo Tako 04. Ado Gegaj - Okreni Moj Broj 05. Mitar Miric - Ljubicu Te Nece Dugo Proci 06. Halid Muslimovic - Stoj Jarane 07. Hanka Paldum - Kani Suzo Izdajico 08. Vesna Zmijanac - Idi Široko Ti Polje 09. Zoran Kalezic - Svi Pljevaljski Tamburaši 10. Dobrivoje Topalovic - Progovori Sliko 11. Rade Petrovic - Kud Se Žuriš, Hej Živote 12. Kemal Malovcic - Moje Su Oci Dve Krupne Suze 13. Šerif Konjevic - Pusti Me Vec Jednom 14. Hanka Paldum - Pamtim Još 15. Milan Babic - Baš Mi Se Neda 16. Muharem Šerbezovski - Zašto Su Ti Kose Pobelele Druže 17. Rade Jorovic - Ti Si Žena Mog Života 18. Sejo Pitic - Plava Žena, Topla Zima
Kod:
PESME ZA DUŠU I SRCE 10
01. Mitar Miric - Volim Te Baš Takvu 02. Šaban Šaulic - Gordana 03. Toma Zdravkovic - Ej, Branka, Branka 04. Zoran Kalezic - Stani Mladosti, Stani, Stani 05. Bora Spuzic Kvaka - Lepotica I Sirotan 06. Halid Bešlic - Zlatne Strune 07. Vesna Zmijanac - Nevera Moja 08. Lepa Brena - Lažu Te Dušo, Lažu 09. Halid Muslimovic - Znam Za Sve Sam Kriv 10. Kemal Malovcic - Rekla Si Mi Da Ne Voliš Zimu 11. Marinko Rokvic - Jedina Moja 12. Šaban Šaulic - Sneg Je Opet Snežana 13. Mitar Miric - Živela Ljubav 14. Šerif Konjevic - Ne Mogu Da Živim Bez Tebe 15. Tozovac - Siromah Sam Al' Volim Da Živim 16. Meho Puzic - Žena Prijatelja Mog 17. Miroslav Ilic - Luckasta Si Ti 18. Hašim Kucuk Hoki - Bolne Grudi Otrovane
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu