Pridružio se: 15 Jun 2010 Postovi: 727 Lokacija: Grad u magli
Zahvalio se : 4 puta
Pohvaljen : 44 puta
Oko - Sakrij se u mene (1997)
Pre svega, ova grupa nema nikakve veze s Ljubljanskom grupom istog imena. Dakle ovo "OKO" je grupa iza cijeg imena stoji Ismet Kurtović (ex DRUGI NACIN, NEPOCIN). Dve pesme: „Beskrajna tama ociju“ i „Novi dan“ su poznate i sa ploce „Nepočcin - Svijet po kojem gazim“ (1977).
Arranged By – D. Senčar (tracks: 1, 3 to 5, 8 to 11), I. Kurtović, T. Gregurić (tracks: 11) Artwork By [Design] – Izvorka Serdarević Bass – Marko Kasović Bass [Guest] – Vili Ileković Drums – Davor Trošelj Drums [Guest] – Dražen Kovač, Gordan Dorvak-Dorfi Engineer – Igor Fabris, Zoran Haraminčić Guitar, Vocals – Davor Senčar Keyboards, Vocals – Tomislav Gregurić Lyrics By – D. Alačević (tracks: 11), F. Kurtović (tracks: 1 to 5, 8, 11) Music By – D. Senčar (tracks: 10), I. Kurtović, I. Čavlović (tracks: 7) Photography – Bakir Balagić Producer – Davor Senčar, Ismet Kurtović Vocals, Guitar, Flute – Ismet Kurtović
Genre................: Rock Source...............: CD Year.................: 1997 Ripper...............: CDex 1.50b7 & Samsung CDDVDW SH-S222A Codec................: LAME 3.96 Version..............: MPEG 1 Layer III Quality..............: Insane, (avg. bitrate: 320kbps) Channels.............: Stereo / 44100 hz Tags.................: ID3 v1.1, ID3 v2.3, APE v2.000 Ripped by............: pparadiso on 6.1.2012 Posted by............: pparadiso on 10.1.2012 Included.............: NFO Covers...............: ALL
01.Treba mi ljubav tvoja 02.Kad si blizu 03.Opusti se 04.Ti razumijet sve 05.Obicna greska 06.Smijeh mi vrati moj (Odlazim) 07.Tijelom mi povij rane 08.Zabranjena kretanja 09.Sakrij se u mene 10.Beskrajna tama ociju 11.Novi dan
Playing Time.........: 50:24 Total Size...........: 115.40 MB
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Kod:
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu