Pridružio se: 06 Jun 2009 Postovi: 503 Lokacija: Peckham
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 248 puta
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Najlepse krajiske pjesme
Preldzije-Oj Krajino pjesmo moja
Prelo Zovu preci Oj, Krajino, pjesmo moja Ladje Od ljubavi obolio Motorka Kad bogati piju Australijo Ovi dani Doktor
Kod:
Gordan Krajsnik-Pismo Majci
Gordan Krajisnik - Nikad Ne Reci Nikad Gordan Krajisnik - Otrov Gordan Krajisnik - Ti Mi Kazes Ne,ne,ne Gordan Krajisnik - Vera Il Nevera Gordan Krajisnik - Vidi Ti Se Po Ocima Mala Gordan Krajisnik - Vidjena Si Gordan Krajisnik I Milos Bojanic - Hocemo Li Brate Zapjevati
Krajisnici s Fruske Gore 2007
Krajisnici S Fruske Gore - 2007 - Djurdjina Krajisnici S Fruske Gore - 2007 - Kad Se Sjetim Krajisnici S Fruske Gore - 2007 - Navikla Se Gora Krajisnici S Fruske Gore - 2007 - Ni Smrti Ni Zivota Krajisnici S Fruske Gore - 2007 - Opet Zora Krajisnici S Fruske Gore - 2007 - Prva Ljubav Krajisnici S Fruske Gore - 2007 - Rodjaci Mi Pisu Krajisnici S Fruske Gore - 2007 - Samo Njoj Krajisnici S Fruske Gore - 2007 - Udri Grome Krajisnici S Fruske Gore - 2007 - Zavicaju Jedan Si Na Svijetu
Kod:
U ovom linku se nalaze 2 albuma Gordan i Krajisnici s Fruske gore
Sinovi Manjace-10 godina sa vama
1.Bojana 2.Dva druga 3.Ko je moj 4.Toma 5.Kralj mjenja kralja 6.Lane 7.Moje cvjece vene 8.Bez rodnoga kraja 9.Cekaš li me majko 10.Becke bauštele
Kod:
Najljepše krajiške pjesme 1
1. Jandrino jato - Stigla Danijela 2. Sinovi Manjace - Oj Bojana pitaj Milijanu 3. Baja Mali Knindža - Ne daj se narode moj 4. Krajišnici sa Drine - Oj Slavice 5. Delije sa Manjace - Švaler 6. Jandrino Novo jato - Milice, Milena 7. Sinovi Manjace - Ustaj sine 8. Jandrino jato - Moja mala 9. Sinovi Manjace - Mica 10. Jandrino novo jato - Garonja 11. Jandrino jato - Banjalucanka 12. Sinovi Manjace - Sanja 13. Krajišnici sa Drine - Imalo je selo moje 14. Jandrino jato - Ja sam doktor 15. Sinovi Manjace - Bojana 16. Knindža i Jato - Znam ja kako je njoj 17. Jandrino novo jato - Mrka 18. Potkozarje - Jelena 19. Sinovi Manjace - Moj galebe bijeli 20. Jandrino jato - Odlazi Milena 21. Delije sa Manjace - Žena života 22. Krajišnici sa Drine - Lako bi' ja lako
Kod:
Brane Pajic-2007
Brane Paic - Brane sa Korane Brane Paic - Gledao sam s Pogledica Brane Paic - Reci boze Brane Paic - Sjenicak Brane Paic - Snijeg je pao Brane Paic - Sto jarana Brane Paic - Zena s djecakom Brane Pajic-Crnooka Brane Pajic-Dodji janje Brane Pajic-Na Kordunu najljepse su zore
Kod:
Brane Calic-2008
1. Brane Calic - 2008 - 06 - Majko 2. Brane Calic - 2008 - 07 - Nije Zlato Sve Sto Sija 3. Brane Calic - 2008 - 05 - Necu Da Te Ljubim 4. Brane Calic - 2008 - 08 - Konobari 5. Brane Calic - 2008 - 04 - Ti Nisi Srecna Zena 6. Brane Calic - 2008 - 02 - Grahovo 7. Brane Calic - 2008 - 01 - Andja 8. Brane Calic - 2008 - 03 - Nebo Nad Beogradom
Kod:
Dragan Komazec-2008
Dragan Komazec - 2008 - Dragana Dragan Komazec - 2008 - Kad bi breza govoriti znala Dragan Komazec - 2008 - Lijepo zensko lice Dragan Komazec - 2008 - Na zgaristu kuce stare Dragan Komazec - 2008 - Oj, Srbijo ponosita Dragan Komazec - 2008 - Ostao bez rodnog kraja Dragan Komazec - 2008 - Spavaj zeno, kasno je
Kod:
Grupa Studenac - 2007
Grupa Studenac - 2007 - Bila Mi Je 23 Grupa Studenac - 2007 - Gresnica Grupa Studenac - 2007 - Kako Da Se Branim Grupa Studenac - 2007 - Krstina Grupa Studenac - 2007 - Ognjiste Grupa Studenac - 2007 - Rodjen Ko Baraba Grupa Studenac - 2007 - Snijeg Sipa Grupa Studenac - 2007 - Susreo Sam Starog Druga Grupa Studenac - 2007 - Urodile Zute Ljelje Grupa Studenac - 2007 - Vidovdan
Kod:
Zvuci Sa Zmijanja - 2006
Zvuci Sa Zmijanja - 2006 - Vjecita Straza Zvuci Sa Zmijanja - 2006 - Ajmo Sejo U Zavicaj Zvuci Sa Zmijanja - 2006 - Dje Vrbas Zubori Zvuci Sa Zmijanja - 2006 - Garava Masina Zvuci Sa Zmijanja - 2006 - Medna Zvuci Sa Zmijanja - 2006 - Prijedorcanko Zvuci Sa Zmijanja - 2006 - S Ljudima Se Dobija I Gubi Zvuci Sa Zmijanja - 2006 - Staro Jato Zvuci Sa Zmijanja - 2006 - Zemljak Zvuci Sa Zmijanja - 2006 - Zenim Se
Kod:
Delije Sa Manjace-Joj Zeno,Joj
Joj,zeno,joj Oj delijo Sedam dana,sedam noci Banjalucka Propalica Spremi mi se mala Mala Voli Zivo Imao je stari djedo Moj Beograde
Kod:
Zmijanje-2008
Zmijanje-Cadjavica Zmijanje-Cujem neko u daljini pjeva Zmijanje-Majcin Paket Zmijanje-Njoj sam vjerovao Zmijanje-Oj zmijanje Zmijanje-Stanite sviraci Zmijanje-tri livade osatse na sanku Zmijanje-Tugu ljeci rodni kraj
Kod:
Grupa Zavicaj-Volim Liku,a Lika daleko
01.Volim Liku,a lika daleko 03. Nezenja 04. Aoj curo Miro 05. Svaka ptica leti svome jatu 06. Prija 07. Pod kapom nebeskom 08. Jelica 09. Ojkan
Kod:
Jovo i braca Krajisnici-2008
04 jovo i braca krajisnici - vikom radio 05 jovo i braca krajisnici - ja i moja mira 06 jovo i braca krajisnici - krcmo stara 06 jovo i braca krajisnici - krcmo stara Jovo i braca Krajisnici-Komsinica Jovo i braca Krajisnici-Krajisnici kada zapjevaju Jovo i braca Krajisnici-Srecno sine Jovo i braca Krajisnici-Vaskrs Jovo i Braca Krajisnici-Zapjevajmo Ratkovu Jovo i Braca Krajisnic-zapjevaci s bracom
Kod:
_________________ Ao zelite da se zahvalite dovoljno je da kliknete na zelenu ikonicuna kraju posta
Biseri Bukovice-2008
Biseri Bukovice-Bozic u Tudjini Biseri Bukovice-Evo Mene dosao sam Biseri Bukovice-Ja u devet Biseri Bukovice-Nije muka doivijeka Biseri Bukovice-Ona ona,samo ona Biseri Bukovice-Ponesi me vjetre preko drine Biseri Bukovice-Zavicaj u Tudjini Biseri Bukovice-Zivko Stjelja
Kod:
Drvar-2006
Bijela Kuga Drvosjece Kazu da je kuca Ostrelj Prelo
Kod:
Grmecki Orlovi 2008
Grmecki Orlovi 2008 - 01 - Probudi se Copicu Grmecki Orlovi 2008 - 02 - Suknja Grmecki Orlovi 2008 - 03 - Jela Grmecki Orlovi 2008 - 04 - Mi smo braca grmeclije Grmecki Orlovi 2008 - 05 - Orlovi Grmecki Orlovi 2008 - 06 - Ne napustaj djedovinu Grmecki Orlovi 2008 - 07 - Jana Grmecki Orlovi 2008 - 08 - Otisla je sa drugim
Kod:
Jandrino Novo Jato-Oj Milice,Milice
Jandrino Novo Jato-baraba Jandrino Novo Jato-Da li mala da li Jandrino Novo Jato-Kosovo Jandrino Novo Jato-Mene vojska zove Jandrino Novo Jato-Milovanje Jandrino Novo Jato-Nazdravimo mladencima Jandrino Novo Jato-Oj Milice,Milice Jandrino Novo Jato-Ostali smo sami sine Jandrino Novo Jato-Tudjina
Kod:
Krila zavicaja 2006
Krila Zavicaja - 2006 - Ej Narode Iz Krajine Krila Zavicaja - 2006 - Garava Masina Krila Zavicaja - 2006 - Kad Zapjevam U Krajini Krila Zavicaja - 2006 - Kisa Pada Krila Zavicaja - 2006 - Krajino Vilo Krila Zavicaja - 2006 - Krila Zavicaja Krila Zavicaja - 2006 - Moja Lika Krila Zavicaja - 2006 - Reci Meni Moja Krajino Krila Zavicaja - 2006 - Tomine Ljubavi Krila Zavicaja - 2006 - Vraticu Se U Kotare Krila Zavicaja - 2006 - Zito Zrelo Krila Zavicaja - 2006 - Zlatne Niti Srca Krajiskog
Kod:
Mrioslav Mackic Macak-1997
Miroslav Mackic Macak-Banja Luko tebe Vrbas deli Miroslav Mackic Macak-Drugom lazi Miroslav Mackic Macak-Jos me Peku suze tvoje Miroslav Mackic Macak-Kockar ljubavi Miroslav Mackic Macak-Ne vracaj mi proslost Miroslav Mackic Macak-Plave oci Miroslav Mackic macak-Sve ti dadoh Miroslav Mackic Macak-Vrati se
Kod:
Momo Stanic-2008
Momo Stanic 2008 - Cekaj mala Momo Stanic 2008 - Jos si u mom srcu Momo Stanic 2008 - Milica Momo Stanic 2008 - Mirjana Momo Stanic 2008 - Natoci jos jednu Momo Stanic 2008 - Nemam druga Momo Stanic 2008 - Oj, Banijo rodna grudo moja Momo Stanic 2008 - Sta je ovaj narod proso.mp3 Momo Stanic 2008 - Umiri srce Momo Stanic 2008 - Uno vodo pozdravi je Momo Stanic 2008 - Vjeciti nezenja
Kod:
Preldzije 2008
Preldzije 2008 - 01 - Zavicaju Preldzije 2008 - 02 - Majcino pismo Preldzije 2008 - 03 - Koliko je oko srca rana Preldzije 2008 - 04 - Bosonogo djetinjstvo Preldzije 2008 - 05 - Zapili se krajisnici Preldzije 2008 - 06 - Kosevina Preldzije 2008 - 07 - Becarac Preldzije 2008 - 08 - Vratite mi zavicaj Preldzije 2008 - 09 - Dje si garo Preldzije 2008 - 10 - Zvono na zvoniku Preldzije 2008 - 11 - Braci preko okeana Preldzije 2008 - 12 - Kupres
Kod:
Sava Putnik-2006
Sava Putnik Oj Kisce Sava Putnik Banijski Drmes Sava Putnik Glina Sava Putnik Ja Te Ipak Volim Sava Putnik Kad Ja Pjevam Moje Srce Place Sava Putnik Kad Te Vidim Srce Trepti Sava Putnik Nadaleko Nema Boljeg Kraja Sava Putnik Nasa Ljubav Dogorjela Sava Putnik Oj Krajino Ljepotice Sava Putnik Banijo Rodna Grudo Moja Sava Putnik Prelo Sava Putnik Ostade Mi Puna Kuca Svega Sava Putnik Siroko Lisce Orovo
Kod:
Krjiska grupa Tranzicija-Afera
Krajiska Grupa Tranzicija - Afera Krajiska Grupa Tranzicija - Lipsi_Mago_Do_Zelene_Trave Krajiska Grupa Tranzicija - Luda_Kuca Krajiska Grupa Tranzicija - Radovan Krajiska Grupa Tranzicija - Repa_Bez_Korjena
Kod:
_________________ Ao zelite da se zahvalite dovoljno je da kliknete na zelenu ikonicuna kraju posta
Biseri Krajiske Pesme
Biseri Krajiske Pesme - 01 - Bora Drljaca - Oci Zelene Biseri Krajiske Pesme - 01 - Bora Drljaco - Rasta Smo Se Draga Biseri Krajiske Pesme - 02 - Zvuci Tromedje - Dobar Nikad Zakasnio Nije Biseri Krajiske Pesme - 03 - Baja Mali Knindza - Danijela Biseri Krajiske Pesme - 03 - Tromedja - Zelio Bih Da Te Sretnem Biseri Krajiske Pesme - 04 - Jandrino Jato - Poljubi Sele Biseri Krajiske Pesme - 04 - Krajisnici Iz Futoga - Moj Mjesece Biseri Krajiske Pesme - 05 - Zvuci Tromedje - Mira Biseri Krajiske Pesme - 05 - Zvuci Tromedje - Uzme Li Te Krajisnik Biseri Krajiske Pesme - 06 - Boro Drljaca - Razbolje Se Srce Moje Biseri Krajiske Pesme - 06 - Jandrino Jato - Tu Mi Srce Samuje Biseri Krajiske Pesme - 07 - Crni Biseri - Ako Bog Da Biseri Krajiske Pesme - 07 - Krajisnici - Stari Beca Biseri Krajiske Pesme - 08 - Braca Bajic - Svice Zora Biseri Krajiske Pesme - 08 - Krajisnici Mom Kordunu - Oj Kurdune Zeljo Moja Biseri Krajiske Pesme - 08 - Tromedja - Pusto Polje Biseri Krajiske Pesme - 09 - Baja Mali Knindza - Ode Voz Biseri Krajiske Pesme - 09 - Zvuci Tromedje - Kad S Dinar Sunce Sine Biseri Krajiske Pesme - 10 - Tromedja - Dvor Daleko Biseri Krajiske Pesme - 11 - Crni biseri - Boli Li Je Rana Biseri Krajiske Pesme - 12 - Boro Drljava - Hey Jarani Zora Svice Biseri Krajiske Pesme - 12 - Zvuci Tromedje - Klapci Biseri Krajiske Pesme - 12 - Zvuci Tromedje - Liko Moja Biseri Krajiske Pesme - 13 - Baja Mali Knindza - Ubi Me Tuga Biseri Krajiske Pesme - 13 - Crni Biseri - Vracam Ti Se Slavonijo Biseri Krajiske Pesme - 14 - Tromedja - Nema Raja Biseri Krajiske Pesme - 15 - Tromedja - Bozja Zeno
Kod:
Kapi_Zavicaja_2008_-_zoro_moja_dali_znas
Kapi Zavicaja - 01 Zoro moja da li znas Kapi Zavicaja - 02 Igraj mala uz Glamocko gluvo Kapi Zavicaja - 03 Brate ruko desna Kapi Zavicaja - 04 Udala se znam joj lolu Kapi Zavicaja - 05 Sokolovi Kapi Zavicaja - 06 Cunami Kapi Zavicaja - 07 Ne bi dao kucu i Lipovac Kapi Zavicaja - 08 Siromaha para nece Kapi Zavicaja - 09 Rasti bore
Kod:
Krajisko Srece 2007
Jesen Kovanica Krajisko_srce Milica_sa_Kozare Objesila_bi_me Oj_Grmecu Otvori_mi_zeno Pismo_majke Pjesma_sa_Manjace Violina
Kod:
Krila Zavicaja
Krila Zavicaja - 2006 - Ej Narode Iz Krajine Krila Zavicaja - 2006 - Garava Masina Krila Zavicaja - 2006 - Kad Zapjevam U Krajini Krila Zavicaja - 2006 - Kisa Pada Krila Zavicaja - 2006 - Krajino Vilo Krila Zavicaja - 2006 - Krila Zavicaja Krila Zavicaja - 2006 - Moja Lika Krila Zavicaja - 2006 - Reci Meni Moja Krajino Krila Zavicaja - 2006 - Tomine Ljubavi Krila Zavicaja - 2006 - Vraticu Se U Kotare Krila Zavicaja - 2006 - Zito Zrelo Krila Zavicaja - 2006 - Zlatne Niti Srca Krajiskog
Kod:
Laste Vrbanje 2005
Laste Vrbanje 2005 - Eh srce moje Laste Vrbanje 2005 - Gledam onu cestu Laste Vrbanje 2005 - Italijo daleka Laste Vrbanje 2005 - Kao vojnik Laste Vrbanje 2005 - Komsinice moja Laste Vrbanje 2005 - Ne lazi me seko Laste Vrbanje 2005 - Pijanac Laste Vrbanje 2005 - Sreto jednu baku Laste Vrbanje 2005 - Udaje se draga
Kod:
Ljute_Grmeclije
Ljute Grmeclije 2006 - Dana Ljute Grmeclije 2006 - Distanca Ljute Grmeclije 2006 - Djordjo preko bare Ljute Grmeclije 2006 - Drz se Mitre Ljute Grmeclije 2006 - Gubitnik Ljute Grmeclije 2006 - Kosovo Ljute Grmeclije 2006 - Lusci Palanka Ljute Grmeclije 2006 - Prika i Prija
Kod:
Najljepse krajiske pjesme 2
01.BAJA MALI KNINDZA - Pjevaj brate 02.Jandrino Jato-Jedna je Danijela 03.Sinovi Majnace-Mica 04.Martonci-odlaze nam vijacani 05.Jandrino Novo Jato-Oj Milice,Milice 06.Delije sa Manjace-Zmija 07.Ostavljeni krajisnici-Dajana 08.Drvar-Krajiski delija 09.Sinovi Kozare-zena lenja 10.Baja Mali Knindza - 08 Bukovice, oj 11.Jandrino Jato-Branka Prjedorcanka 12.Sinovi Manjace-Brat i sestra
Kod:
Najljepse krajiske pjesme 4
BAJA MALI KNINDZA - Dosla Olja Baja Mali Knindza - Mala Moja Delije sa Manjace-Nedjelja Jadrino Jato-Bukovice Jandrino Jato-Igraj Narode Kraisnici iz Futoga-Garavusa Krajisnici iz Futoga-Daleko je Una od Srbije Preldzije-Preldzija Preldzije-Volim Glamoc Sinovi Manjace-Brat i sestra Sinovi Manjace-Jela
Kod:
NAJLJEPSE KRAJISKE PJESME 5
Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Delije Sa Manjace - Joj zeno,joj Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Delije Sa Manjace - Oj barabo Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Drvar - Bomba Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Drvar - Grmec i una Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Jandrino Jato - Danijela Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Jandrino Jato - Oce caca da me zeni Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Krajisnici Iz Futoga - Sjecanje na Krajinu Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Krajisnici Sa Drine - Slavica Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Preldzije - Oj krajino Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Preldzije - Sestric i ujak Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Sinovi Manjace - Andjeo Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Sinovi Manjace - Moj zemljace Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Srpska Tromedja - Ako Bog da Najlepse Krajiske Pesme Vol 5 2003 -- Srpska Tromedja - Kuco stara
Kod:
Novi_Maratonci_2006
Novi Maratonci - 2006 - Becar dama Novi Maratonci - 2006 - Bracno ludilo Novi Maratonci - 2006 - Jedna cura mala Novi Maratonci - 2006 - Kazi mala Novi Maratonci - 2006 - Lovacka pjesma Novi Maratonci - 2006 - Moc ljubavi Novi Maratonci - 2006 - Postao si deo mene Novi Maratonci - 2006 - Prodje vreme Novi Maratonci - 2006 - Rodjendanska pjesma Novi Maratonci - 2006 - Svadbena Novi Maratonci - 2006 - Svice zora i pjevaju pjevci Novi Maratonci - 2006 - Zvoni zvonce
Kod:
Obrad Vukovljak-2007
Obrad Vukovljak Ogi - Cerka Obrad Vukovljak Ogi - Diverzija Obrad Vukovljak Ogi - Dodji andjo andjele nebeski Obrad Vukovljak Ogi - Momak sbrda Obrad Vukovljak Ogi - Ne kuni se lazno Obrad Vukovljak Ogi - Niko nije kriv Obrad Vukovljak Ogi - Popio sam popio Obrad Vukovljak Ogi - Tamljan i sveca Obrad Vukovljak Ogi - Vukovi su otisli sa brda
Kod:
Petar Tutus 2007
Petar Tutus - 2007 - Arija nebeska Petar Tutus - 2007 - Diple Petar Tutus - 2007 - Mlad sam bio Petar Tutus - 2007 - Ne svani zoro Petar Tutus - 2007 - Neces biti tudja Petar Tutus - 2007 - Pajo mirkovic Petar Tutus - 2007 - Poceo sam piti Petar Tutus - 2007 - Polaca Petar Tutus - 2007 - Poleti ptico Petar Tutus - 2007 - Zove caca
Kod:
Slozna Braca - 2008
SLOZNA BRACA 2008 - AJDUCICA TRAVA SLOZNA BRACA 2008 - JOVO SLOZNA BRACA 2008 - MRKI DORAT I DEVETKA DUGA SLOZNA BRACA 2008 - SLOVENIJA SLOZNA BRACA 2008 - SNAJKA SA ZMIJANJA SLOZNA BRACA 2008 - STARE RANE SLOZNA BRACA 2008 - STARI JASEN SLOZNA BRACA 2008 - SVAKA PTICA SVOME JATU LETI
Kod:
Veseli Vrbljanci 2007
Veseli Vrbljanci - 2007 - Daleko od rodnog kraja Veseli Vrbljanci - 2007 - Direktor Veseli Vrbljanci - 2007 - Izvor sane Veseli Vrbljanci - 2007 - Kraljica Veseli Vrbljanci - 2007 - Ne bih dao rodnog kraja Veseli Vrbljanci - 2007 - Prosidba Veseli Vrbljanci - 2007 - Roken roll Veseli Vrbljanci - 2007 - Vizor Veseli Vrbljanci - 2007 - Zabluda mladosti
Kod:
Zemljaci - 2008
Zemljaci - Ajmo zemo mi na jedno pcie Zemljaci - Dje je voda sa mog vrela Zemljaci - Duet krajisnik i krajiskinja Zemljaci - Gospojina Zemljaci - Kako si mi zemo Zemljaci - Stani zemljo ne dizi se
Kod:
Zavicajno Gnijezdo 2009
pismo majci sanja momacka soba ajmo brate neckala se malo nostalgija kosovo zavcicajno gnijezdo
Kod:
Jandrino novo jato-Mrka
Jandrino Novo Jato-Ko me sada voli Jandrino Novo Jato-Krka i Zrmanja Jandrino Novo Jato-Mislio sam danju nocu Jandrino Novo Jato-Moja mala cuva ovce Jandrino Novo Jato-Nada Jandrino Novo Jato-Milice,milena Jandrino Novo Jato-Garonja Jandrino Novo Jato-Mrka
Kod:
Milan Radjenovic 2009
Milan Radjenovic - 2009 - 01 - Slavonijo Nosim Te U Srcu Milan Radjenovic - 2009 - 02 - Pjesma U Tudjini Milan Radjenovic - 2009 - 03 - Budan Sanjam Okucane Milan Radjenovic - 2009 - 04 - Radjenovci I Gajine Milan Radjenovic - 2009 - 05 - Jovane, Jovo Milan Radjenovic - 2009 - 06 - Djevojka Sokolu Milan Radjenovic - 2009 - 07 - Trepetljika Milan Radjenovic - 2009 - 08 - Prodjoh Bosnom Kroz Gradove
Kod:
Seba Mali Baja 2009
Seba Mali Baja - Stara Majka Seba Mali Baja -Koji Ie Bogovi Sad Cuvaju Seba Mali Baja -Njene Oci plave Seba Mali Baja -Oj Grahovo Seba Mali Baja -Plakala Je Jedna Zena Seba Mali Baja -Pobro Hajduk Seba Mali Baja -Sa Manjace Gara Seba Mali Baja -Tuzne Noci Seba Mali Baja -Zeljana i Drena
Kod:
Sinovi Manjace - 2009 - Za junacke rane
01.Sinovi Manjace - Srpkinja 02.Sinovi Manjace - Ja vjerujem onome sa brda 03.Sinovi Manjace - Baba Djukica 04.Sinovi Manjace - Mala preko Drine 05.Sinovi Manjace - Tuga ko Amerika 06.Sinovi Manjace - Mitar 07.Sinovi Manjace - Za junacke rane 08.Sinovi Manjace - Milorad 09.Sinovi Manjace - Prijedorcanka 10.Sinovi Manjace - Toga ovdje nema
Kod:
Krajišnici Žare i Goci 2009
Krajišnici Žare i Goci - Baraba Krajišnici Žare i Goci - Evo Brata Krajišnici Žare i Goci - Grudo Rodna Nikome Te Nedam Krajišnici Žare i Goci - Oj, Drvaru Rusevino Stara Krajišnici Žare i Goci - Oj, Rostovo Polje Meko Krajišnici Žare i Goci - Pod Kozarom Krajišnici Žare i Goci - Sanja Krajišnici Žare i Goci - Srce Osta Pokraj Sanskog Mosta Krajišnici Žare i Goci - Vrbas Vodo Ladna I Studena
Kod:
Ostavljeni Krajišnici 2009
Ostavljeni Krajisnici - Svejtska Kriza Ostavljeni Krajisnici - Soferska Tuga Ostavljeni Krajisnici - Sestric I Ujak Ostavljeni Krajisnici - Sestra Brata Zagliti Mora Ostavljeni Krajisnici - Potjernica Ostavljeni Krajisnici - One Pjesme Iz Rodnoga Kraja Ostavljeni Krajisnici - Ista Nas Je Muka Spojila Ostavljeni Krajisnici - Gradska Guzva Ostavljeni Krajisnici - Djevojka Iz Grada Ostavljeni Krajisnici - Bolne Rane(Bonus) Ostavljeni Krajisnici - Baba I Baraba
Kod:
Srpska Tromedja 2009
Srpska Tromedja - Svuda Podji Kuci Dodji Srpska Tromedja - Prelezo Sam Boginje Srpska Tromedja - Otisicu Pod Svilajom Mjesto Srpska Tromedja - Oj Milose Pobratime Mio Srpska Tromedja - Lijepa Boja Ko Krajina Moja Srpska Tromedja - Jekni Grlo Iz Tudjine Srpska Tromedja - Ja Sam Rosa A Ti Moje Cvjece Srpska Tromedja - Idem Kuci Svojoj Srpska Tromedja - Evo Nama Nasega Milosa
Kod:
Miljan 2009
Miljan - Sveti Vasilije Miljan - Sta Ucini Crna Goro Miljan - Srpski Jerusalim Miljan - Sestrice Mila Miljan - S Romanije Miljan - Republika Srpska Miljan - Nema Nista Bez Srbije Miljan - Idi S Milim Bogom Miljan - Hercegovka Miljan - Da Se Ne Zaboravi
Kod:
Vrelo Krajine
Vrelo Krajine - Vrbljani Vrelo Krajine - Slavica Vrelo Krajine - Rado,Rado Vrelo Krajine - Nezenja Vrelo Krajine - Ne Pitaj Za Jade Moje Vrelo Krajine - Moje Uspomene Vrelo Krajine - Grmec Vrelo Krajine - Dubovik
Kod:
Krajiške Delije 2009
Krajiške Delije - Zora Rudi Krajiške Delije - Zasuko Rukave Krajiške Delije - Zapjevajte One Nase Krajiške Delije - U Koloni Krajiške Delije - Svatovska Krajiške Delije - Stara Ljubav Krajiške Delije - Stani Sine Krajiške Delije - Sjedi Sine Krajiške Delije - Sanjam Tebe Dome Krajiške Delije - Kamena Sahara
Kod:
Krajišnici sa Drine 2009
Krajišnici sa Drine 2009 - Bauštelac Krajišnici sa Drine 2009 - Man Krajišnici sa Drine 2009 - Slavice Krajišnici sa Drine 2009 - Vaskrs Krajišnici sa Drine 2009 - Dobra navika Krajišnici sa Drine 2009 - Rosa Krajišnici sa Drine 2009 - Šljive Krajišnici sa Drine 2009 - Eto mene zavičaju Krajišnici sa Drine 2009 - Selo Blagaj Krajišnici sa Drine 2009 - Udaje se sestra
Kod:
Jovo Dragoljevic 2009
Jovo Dragoljevic - BAS JE CUDNO OVO VRIJEME DOSLO 2009 Jovo Dragoljevic - LIJEK ZA ZENE 2009 Jovo Dragoljevic - KRCMO STARA 2009 Jovo Dragoljevic - IMAO SAM JEDNU LJUBAV 2009 Jovo Dragoljevic - NIKO NEMA 2009 Jovo Dragoljevic - POLJUBI ME SRECO MOJA 2009 Jovo Dragoljevic - SUDBINA JE TAKO HTJELA 2009
Kod:
Grupa Krajina 2009
Grupa Krajina 2009 - Jos je volim brate Grupa Krajina 2009 - Kriza Grupa Krajina 2009 - Starica Grupa Krajina 2009 - Klekovaco goro tuge Grupa Krajina 2009 - Nikad vise Grupa Krajina 2009 - Tri zanata Grupa Krajina 2009 - Ko je bio junak Grupa Krajina 2009 - Pilana
Kod:
Drvosjece 1985
Drvosjece - Aoj moja Draginjo Drvosjece - Grad heroj Drvosjece - Lako ti je poznati bjelajca Drvosjece - Mrki doratovi Drvosjece - Oces mala biti moja Drvosjece - Oj javore Drvosjece - Oj ostrelju Drvosjece - Otadzbinska Drvosjece - Preko polja trakcu kola Drvosjece - U bosni se podignula raja
Kod:
Pejo I Bodo 2009
Pismo sestri Tudjina je ovo Popio sam malo Pjevaj brate Narucite viski Vodenica Neigraj se mala Stare gusle Komsinica
Kod:
Borislav Zoric Licanin 1980 - Na kordunu grob do groba
Borislav Zoric Licanin-Na kordunu grob do groba Borislav Zoric Licanin-Siri kolo kozaracka lolo Borislav Zoric Licanin-Gdje sam niko tu sam naviko Borislav Zoric Licanin-Ja u vojsku mojamala cvili Borislav Zoric Licanin-Ljubijo sam cure I snase Borislav Zoric Licanin 3 - Zora snijegom svu krajinu bijeli Borislav Zoric Licanin 5 - Ja iz like a mala iz bosne Borislav Zoric Licanin 7 - Ljubijo sam cure i snase Borislav Zoric Licanin 8 - Vuk dlaku mijenja a cud mu je uvijek ista
Kod:
Borislav Zoric Licanin 1982
Borislav Zoric Licanin 1982 - 1 - Ja sam mala Licki becar Borislav Zoric Licanin 1982- 2 - Ne ljubi zenu koja burmu nosi Borislav Zoric Licanin 1982 -3- Liko moja najljepsa na svijetu Borislav Zoric Licanin 1982 -4- Opet smo sa tobom ja i srce moje Borislav Zoric Licanin 1982 -5- Sta ja mogu sta ja mogu Borislav Zoric Licanin 1982 -6- Sve mi cure srce daju Borislav Zoric Licanin 1982 -7- Dalmaciju Bukovica krasi Borislav Zoric Licanin 1982 -8- Potajno sam zaljubljen u tebe Borislav Zoric Licanin 1982 -9- Popicemo cacinu rakiju Borislav Zoric Licanin 1982 -1- Licka svadba i selo Ponori
Kod:
Borislav Zoric Licanin 1985
Borislav Zoric Licanin 1985 -1- Zen' Me Caca Il Tamburu Kupi Borislav Zoric Licanin 1985 -2- Ja iz Like a mala iz Bosne Borislav Zoric Licanin 1985 -3- Belegija na pola mi puce Borislav Zoric Licanin 1985 -4- Grmecka korida je cuvena Borislav Zoric Licanin 1985 -5- Palenta je narod odrzala Borislav Zoric Licanin 1985 -6- Siri kolo Kozaracka lolo Borislav Zoric Licanin 1985 -7- Sastala se Krajina sa Likom Borislav Zoric Licanin 1985 -8- Ja sam krsna momcina
Kod:
Borislav Zoric Licanin 2006 - Saljive pjesme
Borislav Zoric - 1 Tri mi noge napravio caca Borislav Zoric - 2-Is pile preko luka Borislav Zoric - 3 Vuk magare na plot hagonio Borislav Zoric - 4 Mala moja i tvoja je pukla Borislav Zoric - 5 Lijepa li je kukuruzna pura Borislav Zoric - 6 Zen me caca il tamburu kupi Borislav Zoric - 7 Garavuso gdje si bila prije Borislav Zoric - 8 Nema mala ledine u gaju Borislav Zoric - 9 Meni moja mala porucuje Borislav Zoric - 1 Mojoj maloj upa trun Borislav Zoric - 11 Popicemo cacinu rakiju Borislav Zoric - 1 Mala legla oce da se pegla
Kod:
Jezero 2008
Djedova Gevera Dosta je kad tuku Gravusa Jablan Radonja Baraba Spavaj Jelo Una,Sana,Vrbas,Drina Zuta dunja
Kod:
Braco Krajisnik 2009 01.Braco Krajisnik - Drvar,Glamoc,Petorvac,Grahovo 02.Braco Krajisnik - Janje umiljato 03.Braco Krajisnik - Kumuj kume 04.Braco Krajisnik - Majcino pismo 05.Braco Krajisnik - U srcu baraba 06.Braco Krajisnik - Kroz vene mi Glina tece 07.Rade Jorovic i Braco Krajisnik - Ne deli nas Drino 08.Braco Krajisnik - Bjezi tico
Kod:
Prvi festival krajiske muzike-Ruma 2009
01. Petrova Gora 2009 - Kordunaska Svadba 02. Krajisnici s Fruske Gore 2009 - Sanjam Tebe Zavicaju Moj 03. Sinisa Vezmar 2009 - Ceraju Me Da Se Zenim 04. Licka Kapa 2009 - Nista Vise Nije Kao Prije 05. Podinarci 2009 - Kuca Na Ostrelju 06. Aleksandar Letica 2009 - Stani Suzo 07. Mlinari 2009 - To Care Sa Dunare 08. Stevan Stanojevic 2009 - Pjesma Ocu 09. Zubor Korane 2009 - Kad Na Kordun Sunce Sine 10. Velebitski Vragolani 2009 - Harmoniko Moja 11. Zenska pjevacka Grupa - Zavicaj 2009 - Ikona 12. Zoka Bosanac 2009 - Izbeglica 13. Veseli Vrbljanci 2009 - Drino Vodo 14. Runolist Petrovac 2009 - Evo Mene Na Ostrelju 15. Pero Tutus 2009 - Kakav Je To Kamen 16. Preldzije 2009 - Oj Glamocko Polje Ravno 17. Muska Pjevacka Grupa - Zavicaj 2009 - Stara Majka 18. Grupa Kozara - Futog 2009 - Krenuo Sam Ja Sa Vrela
Kod:
Brane Paic 2006
Kani Suzo Mala Sa Banije Pakao I Raj Pije Vaso Pjevaj Grlo Pozdravljam Te Vrginmoste Prokleta Je Tvoja Ljubav Zivim Kao Pas Zivot Boema
Kod:
Delije sa Manjače 2009 - Oj Krajino
1.Oj Krajino 2.Šiša 3.Moja kućo stara 4.Šljive Savke 5.Obe ljeve ruke 6.Slavska svijeća 7.Gnjatovi 8.Đedo
Kod:
Srpski talibani:Slusajte dok vas ne uhvate za..1&2
Kod:
Pridružio se: 04 Aug 2009 Postovi: 2 Lokacija: bgd
Pohvaljen : 0 puta
Свака част мајсторе, ово је феноменално А ових песама "Лако ти је познати Бјелајца" и "Аој, моја Драгињо" се сећам из детињства, исто су овако звучале са касете
Evo jos muzike, mozda je neki album dupliran ali jbg.
Crni Biseri 2009
Crni Biseri 2009 - Slavska Pesma Crni Biseri 2009 - Slavonijo Zavicaju Crni Biseri 2009 - Samo Nocas Moja Budi Crni Biseri 2009 - Romeo Crni Biseri 2009 - Otiso Sam Davno Crni Biseri 2009 - Naviko Sam Duso Na Tebe Crni Biseri 2009 - Hej Dusmani Moji Crni Biseri 2009 - Crne Oci Crni Biseri 2009 - Carolija
Kod:
Miroslav Knezevic 2009
Miroslav Knezevic 2009 - Zavicaju,suzo U Ocima Miroslav Knezevic 2009 - Tito Pit'o,djedo Ne Dade Miroslav Knezevic 2009 - Tatjana Miroslav Knezevic 2009 - Soba Miroslav Knezevic 2009 - Prazna Vreca Miroslav Knezevic 2009 - Piti Mile Ponesi Miroslav Knezevic 2009 - Mlad I Zaljubljen Miroslav Knezevic 2009 - Kada Bole Ojkacu Porene
Kod:
Lazarevo jato 2009
Lazarevo Jato 2009 - Ozeni Se Prijatelju Lazarevo Jato 2009 - Oj Krajino Lazarevo Jato 2009 - Oj Grahovo Lazarevo Jato 2009 - Mojih Sedam Lazarevo Jato 2009 - Kuco Moja Najmanja U Selu Lazarevo Jato 2009 - Grlo Moje Lazarevo Jato 2009 - Devedeset Pete Lazarevo Jato 2009 - Da Sam Soko
Kod:
Krupsko Vrelo 2009
Krupsko Vrelo 2009 - Zora Krupsko Vrelo 2009 - Svi Su Generali Krupsko Vrelo 2009 - Serija Krupsko Vrelo 2009 - Oj Barabo Krupsko Vrelo 2009 - Na Suvo Krupsko Vrelo 2009 - Gostionica Krupsko Vrelo 2009 - Da Odmorim Dusu Krupsko Vrelo 2009 - Bitanga
Kod:
Delije Sa Manjace 2009
Delije Sa Manjace 2009 - Sljive Savke Delije Sa Manjace 2009 - Slavska Svjeca Delije Sa Manjace 2009 - Sisa Delije Sa Manjace 2009 - Oj Krajino Delije Sa Manjace 2009 - Obe Ljeve Ruke Delije Sa Manjace 2009 - Moja Kuco Stara Delije Sa Manjace 2009 - Gnjatovici Delije Sa Manjace 2009 - Djedo
Kod:
Jovo Dragoljevic 2009
Jovo Dragoljevic 2009 - SUDBINA JE TAKO HTJELA Jovo Dragoljevic 2009 - PUSTI SUZE NEKA TEKU Jovo Dragoljevic 2009 - POLJUBI ME SRECO MOJA Jovo Dragoljevic 2009 - NIKO NEMA Jovo Dragoljevic 2009 - LIJEK ZA ZENE Jovo Dragoljevic 2009 - KRCMO STARA Jovo Dragoljevic 2009 - IMAO SAM JEDNU LJUBAV Jovo Dragoljevic 2009 - BAS JE CUDNO OVO VRIJEME DOSLO
Kod:
Krajisnici Sa Drine 2009
Krajisnici Sa Drine 2009 - Vaskrs Krajisnici Sa Drine 2009 - Udaje Se Sestra Krajisnici Sa Drine 2009 - Sljive Krajisnici Sa Drine 2009 - Slavice Krajisnici Sa Drine 2009 - Selo Blagaj Krajisnici Sa Drine 2009 - Rosa Krajisnici Sa Drine 2009 - Man Krajisnici Sa Drine 2009 - Eto Mene Zavicaju Krajisnici Sa Drine 2009 - Dobra Navika Krajisnici Sa Drine 2009 - Baustelac
Kod:
Grupa Krajina 2009
Grupa Krajina 2009 - Tri Zanata Grupa Krajina 2009 - Starica Grupa Krajina 2009 - Pilana Grupa Krajina 2009 - Nikad Vise Grupa Krajina 2009 - Kriza Grupa Krajina 2009 - Ko Je Bio Junak Grupa Krajina 2009 - Klekovaco Goro Tuge Grupa Krajina 2009 - Jos Je Volim Brate
Kod:
Laste Vrbanje 2009
Laste Vrbanje 2009 - Zbogom Backa Laste Vrbanje 2009 - Zasto Sine Majku Zaboravi Laste Vrbanje 2009 - Ustaj Mala Laste Vrbanje 2009 - Oj Strikane Laste Vrbanje 2009 - Nikoljdan Laste Vrbanje 2009 - Migni Garo Laste Vrbanje 2009 - Kazuj Baba Laste Vrbanje 2009 - Djedov Kozun
Kod:
Sinovi Manjace 2009
Sinovi Manjace 2009 - Za Junacke Rane Sinovi Manjace 2009 - Tuga Ko Amerika Sinovi Manjace 2009 - Toga Ovdje Nema Sinovi Manjace 2009 - Srpkinja Sinovi Manjace 2009 - Prijedorcanka Sinovi Manjace 2009 - Mitar Sinovi Manjace 2009 - Milorad Sinovi Manjace 2009 - Mala Preko Drine Sinovi Manjace 2009 - Ja Vjerujem Onome Sa Brda Sinovi Manjace 2009 - Baba Djukica
Kod:
Srpska Tromedja 2009
Srpska Tromedja 2009 - Svuda Podji Kuci Dodji Srpska Tromedja 2009 - Prelezo Sam Boginje Srpska Tromedja 2009 - Otisicu Pod Svilajom Mjesto Srpska Tromedja 2009 - Oj Milose Pobratime Mio Srpska Tromedja 2009 - Lijepa Boja Ko Krajina Moja Srpska Tromedja 2009 - Jekni Grlo Iz Tudjine Srpska Tromedja 2009 - Ja Sam Rosa A Ti Moje Cvjece Srpska Tromedja 2009 - Idem Kuci Svojoj Srpska Tromedja 2009 - Evo Nama Nasega Milosa
Kod:
Ostavljeni Krajisnici 2009
Ostavljeni Krajisnici 2009 - Svejtska Kriza Ostavljeni Krajisnici 2009 - Soferska Tuga Ostavljeni Krajisnici 2009 - Sestric I Ujak Ostavljeni Krajisnici 2009 - Sestra Brata Zagliti Mora Ostavljeni Krajisnici 2009 - Potjernica Ostavljeni Krajisnici 2009 - One Pjesme Iz Rodnoga Kraja Ostavljeni Krajisnici 2009 - Ista Nas Je Muka Spojila Ostavljeni Krajisnici 2009 - Gradska Guzva Ostavljeni Krajisnici 2009 - Djevojka Iz Grada Ostavljeni Krajisnici 2009 - Bolne Rane(Bonus) Ostavljeni Krajisnici 2009 - Baba I Baraba
Kod:
KRAJISNICI ZARE I GOCI 2009
KRAJISNICI ZARE I GOCI 2009 - Vrbas Vodo Ladna I Studena KRAJISNICI ZARE I GOCI 2009 - Srce Osta Pokraj Sanskog Mosta KRAJISNICI ZARE I GOCI 2009 - Sanja KRAJISNICI ZARE I GOCI 2009 - Pod Kozarom KRAJISNICI ZARE I GOCI 2009 - Oj, Rostovo Polje Meko KRAJISNICI ZARE I GOCI 2009 - Oj, Drvaru Rusevino Stara KRAJISNICI ZARE I GOCI 2009 - Grudo Rodna Nikome Te Nedam KRAJISNICI ZARE I GOCI 2009 - Evo Brata KRAJISNICI ZARE I GOCI 2009 - Baraba
Kod:
Vrelo Krajine 2009
Vrelo Krajine 2009 - Vrbljani Vrelo Krajine 2009 - Slavica Vrelo Krajine 2009 - Rado,Rado Vrelo Krajine 2009 - Nezenja Vrelo Krajine 2009 - Ne Pitaj Za Jade Moje Vrelo Krajine 2009 - Moje Uspomene Vrelo Krajine 2009 - Grmec Vrelo Krajine 2009 - Dubovik
Kod:
Miljan 2009
[color=#FFFF00]Miljan 2009 - Sveti Vasilije Miljan 2009 - Sta Ucini Crna Goro Miljan 2009 - Srpski Jerusalim Miljan 2009 - Sestrice Mila Miljan 2009 - S Romanije Miljan 2009 - Republika Srpska Miljan 2009 - Nema Nista Bez Srbije Miljan 2009 - Idi S Milim Bogom Miljan 2009 - Hercegovka Miljan 2009 - Da Se Ne Zaboravi
Kod:
Zvuci Hercegovine 2009
Zvuci Hercegovine 2009 - Sreca Zvuci Hercegovine 2009 - Savremena Zena II Zvuci Hercegovine 2009 - Rodna Gruda Zvuci Hercegovine 2009 - Pamet Mi Se Preokrenu Zvuci Hercegovine 2009 - Oj Neretvo Zvuci Hercegovine 2009 - Nevesinje Moje Slavno Zvuci Hercegovine 2009 - Neko Ima,neko Nema Zvuci Hercegovine 2009 - Mani Me Se Zeno Bozja Zvuci Hercegovine 2009 - Hercegovac I Crnogorac
Kod:
Krajiske Delije 2009
Krajiske Delije 2009 - Zora Rudi Krajiske Delije 2009 - Zasuko Rukave Krajiske Delije 2009 - Zapjevajte One Nase Krajiske Delije 2009 - U Koloni Krajiske Delije 2009 - Svatovska Krajiske Delije 2009 - Stara Ljubav Krajiske Delije 2009 - Stani Sine Krajiske Delije 2009 - Sjedi Sine Krajiske Delije 2009 - Sanjam Tebe Dome Krajiske Delije 2009 - Kamena Sahara
Kod:
Mara i derventske lole - 2008 [Full Album]
1. Ja sam Mara, a ona je Cana - duet Cana 2. Nista bez sokice 3. Dodji Ivane - duet Zeljko Juric 4. Rodjendanska 5. Soferska 6. Majcine suze - duet Smederevac 7. Sjeti me se Boze 8. Jos ih cekam 9. U srcu si oce 10. Nece gazda pjevacice
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu