Pridružio se: 13 Apr 2011 Postovi: 174
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 38 puta
Najlepse Folk Balade Kol 3 (17-24) __________________________________________
Folk Balade 17 Miroslav Ilic - Balada O Nama Haris Dzinovic - Odlazi, Nestaje Ceca - Kuda Idu Ostavljene Devojke Tanja Savic - Minut Ljubavi Sasa Matic - Ako Je Trazite... Branislav Mojicevic - Stara Ljubav Cira - Zaboravi Na Vreme Lepa Brena - Cetiri Godine Zeljko Samardzic - Ako Odes Ljuba Alicic - Placem Saban Saulic - Samo Za Nju Dzej - Ugasila Si Me Jasar Ahmedovski - Pisala Si Nekad Meni Mira Skoric - Nek' Te Noge Nose Ana Bekuta - Sacuvaj Mi Mesto Sinan Sakic - Da Se Opet Rodim Sako Polumenta - Uz Mene Godinama
Folk Balade 18 Ceca - Zabranjeni Grad Slavica Cukteras - Zvaces Je Mojim Imenom Halid Beslic - Lijepa Pa I Pametna Indira Radic - Svejedno Je Miroslav Ilic - Jesen 70 I Neke Mira Skoric - Soko Rade Lackovic - Otkud Ti Pravo Stevan Andjelkovic - Oprosti Mi Nada Topcagic - Ej Noci Moje Svanite Jasar Ahmedovski - Kako Moze Da Se Zivi Novica Zdravkovic - Zora Puna Placa Ceca - I Bogati Placu Dragana Mirkovic - O Da Li Znas Saban Saulic - Otisla Si, Tugo Moja Mile Kitic - Da Sam Tebi Jedan Bio Zorica Brunclik - Ne Dam Ovo Malo Duse Semsa Suljakovic - Ne Trebas Mi Vise
Folk Balade 19 Halid Beslic - Ljiljani Saban Saulic - Uvenuce Narcis Beli Seki Turkovic - Dotaknucu... Ljuba Alicic - Plamen Mog Zivota Mile Kitic - Svi Pevaju A Ja Tugujem Lepa Brena - Suze Kraljice Aca Lukas - Ja I Ti Vesna Zmijanac - Sta Ostane Kad Padnu Haljine Sako Polumenta - Bila Si Ceca - Nemoj Mi Prici Mira Skoric - Ima Dana Ana Bekuta - Molitva Za Malo Srece Halid Beslic - Stara Kuca Dragana Mirkovic - Nema Srece Bez Tebe Jovana - Nisam te Prebolela Nedeljko Bajic Baja - Zato Sto Sam Tebe Voleo Miroslav Ilic I Lepa Brena - Jedan Dan Zivota
Folk Balade 20 Dara Bubamara - Ako Umrem Ove Noci Lepa Brena - Lazu Te Duso Moja Saban Saulic - Zena Bez Grehova Jami - Meni Je Srce Kofer Jedini Branislav Mojicevic - Neizlecivo Mira Skoric - U Sluzbi Ljubavi Dejan Matic - Zeljo Moja Ceca - Od Tebe Ne Znam Da Se Oporavim Dzej - Upalite Zamnom Svecu Semsa Suljakovic - Dvije Lutalice Haris Dzinovic - Nije Strasno Kad Sam Ostanes Goca Bozinovska - Kazna Zoran Kalezic - Sto Te Nema Dragana Mirkovic - Poljubi Me Jasar Ahmedovski - Hej, Druze Sanja Djordjevic - Posle Svega Indira Radic - Bio Si Mi Drag
Folk Balade 21 Halid Muslimovic - Ucini Bar Jedan Pogresan Korak Dusko Kulis - Bez Tebe Je Gorko Vino Saban Saulic - Dajte Mi Utjehu Toma Zdravkovic - Kad Se Voli Sto Se Rastaje Dzej - Ni Jedne Usne Se Ne Ljube Same Dragana Mirkovic - Stani Duso, Stani Zlato Milos Bojanic - Priljatelj Samoce Ceca - Vec Vidjeno Miroslav Ilic - Polomicu Case Od Kristala Bora Spuzic Kvaka - Pesma Zeni Jasar Ahmedovski - Rastasmo Se K'o Dve Reke Semsa Suljakovic - Tuzno Je Sve Bez Tebe Sinan Sakic - Oprosti Mi Nesudjena Sreco Lepa Brena - Voleo Ne Voleo Dara Bubamara - Samo Napred Zeljko Samardzic - Pokazi Mi Sta Znas Ana Bekuta - Volim Ga Majko Volim
Folk Balade 22 Nemanja Nikolic - Bebo Moja Ceca - Necu Dugo Sako Polumenta - Brate... Mina - Nemoj Da Mi Pomazes Goga Sekulic - Kriva Sam Haris Dzinovic - Ja Necu Tebe Da Krivim Miroslav Ilic - Bili Smo Drugovi Lepa Brena - Ne Mogu Da Te Prebolim Jasar Ahmedovski - Spavaj, Spavaj Ti Serif Konjevic - Kasno Ce Biti Kasnije Nada Topcagic - Pogresna Ljubav Indira Radic - Pedeset Godina Ceca - Ako Te Ona Odbije Hanka Paldum - Nije To Prvi Put Zoran Kalezic - Zivot Je, Sestro, Veliki Maestro Dusko Kulis - Kako Zivis Sam Bez Majke Sine Dara Bubamara - Prva Od Prve
Folk Balade 23 Louis - Ne Kuni Me Majko Mira Skoric - Strah Od Ljubavi Rade Lackovic - Nikad Nikog Nisam Tako Voleo Ljuba Alicic - Ciganin Sam, Al' Najlepsi Ceca - Kad Bi Bio Ranjen Haris Dzinovic - Laze Me Nocas Ona Nada Topcagic - Izvini Duso Izvini Nada Obric - Bol Bolivaj Miroslav Ilic - Proslost Moja Lepa Brena - Ja Pripadam Samo Tebi Jasar Ahmedovski - Ubijas Me Ocima Indira Radic - Zmaj Mina & Dzej - Slavija Goga - Po Zakonu Zorica Brunclik & Legende - Samo Jednom Voli Se Dragana Mirkovic - Prolece Je, Samo Meni Nije Legende - Nije Meni
Folk Balade 24 Indira Radic & Alen Islamovic - Lopov Ceca - Maskarada Halid Beslic - Kao Nekada Dragana Mirkovic - Ruze Cvetaju Samo U Pesmama Mile Kitic - Lazu Me Zelene Oci Jasar Ahmedovski - Drugi Te K'o Vino Ispija Dara Bubamara - Ja Necu Da Ga Vidim Pike - U Prolazu Ana Bekuta - Ja Nisam Rodjena Da Zivim Sama Cira - Kao Nekada Sejo Kalac - Da Li Si Me Voljela Ili Nisi Sako Polumenta - Eh Kad Bi Ti Viki - Razlika Dara Bubamara - Nisu To Kise Saban Saulic - Ljubav Samo Ljubav Haris Dzinovic - Ostaricu, Necu Znati Nada Obric - Nocas Me Pustite
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Poslednji put menjao tzar dana 26 Apr 2011, 12:45, izmenjena samo jedanput
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu