Pridružio se: 13 Apr 2011 Postovi: 174
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 38 puta
Najlepse Folk Balade Kol 1 (1-8) ________________________________________
Folk Balade 01 Sasa Matic - Kad Ljubav Zakasni Halid Beslic - Jesen U Meni Saban Saulic - Ti Me Varas Najbolje Ceca - Da Li To Ljubav Od Nas Pravi Slabice Haris Dzinovic - Kako Mi Nedostajes Lepa Brena - On Ne Voli Me Vesna Zmijanac & Slavko Banjac - Ja Imam Nekog A Ti Si Sam Osman Hadzic - Titanik Indira Radic - Ljubav Kad Prestane Sako Polumenta - Ispovest Dzej - Gde Cu Sad Moja Ruzo Jasar Ahmedovski - Smrtno Sam Te Zavoleo Mira Skoric - Ne Daj Me Majko Louis - Hoce Me Tuga Ana Bekuta - Treba Vremena Zeljko Samardzic - Sve Je Surovo Marinko Rokvic - Ti Za Ljubav Nisi Rodjena
Folk Balade 02 Haris Dzinovic - Samo Zbog Tebe Sam Tu Ljuba Alicic - Placite Samnom Jesenje Kise Viki - Da Li Si Dobro Spavao Tanja Savic - Kao Brodovi Dragana Mirkovic - Rodjendan Ceca - Ponudjen Ko Pocascen Slavko Banjac - Daleko Negde Ko Zna Gde Mile Kitic - Kraljica Trotoara Verica Serifovic - Losa Godina Saban Saulic - A Gde Smo Sada Lepa Djordjevic - Ti Me Vise Ne Volis Dejan Matic - Burma Sinan Sakic - Reci Sve Zelje Halid Muslimovic - Maska Andjela Dragan Kojic Keba - Ostavi Me Miroslav Ilic - Tebi Vesna Zmijanac - Kraljica Tuge
Folk Balade 03 Osman Hadzic & Merlin - Pustite Me Boza Nikolic - Ikona Branislav Mojicevic - Ostavi Me, Nece Boleti Ljuba Alicic & Zorica Brunclik - Miraz Reda Lackovic - Moja Si Goga Sekulic - Tvoje Oci (Sa Osmanom Hadzicem) Slavica Cukteras - Za Mene Kraj Je Kraj Zoran Vanev - Juzna Pruga Halid Beslic - Prvi Poljubac Aca Lukas - Jagnje Moje Milos Bojanic - Ne Zovite Doktore Dara Bubamara - Cuti Ne Govori Ceca - Rodjen Sa Greskom Dzej - Uspori Malo, Sudbino Sestro Ana Bekuta - A I Ti Me Izneveri Vesna Zmijanac - Kunem Ti Se Zivotom Zeljko Samardzic - Grlica
Folk Balade 04 Dzej - Nocas Mi Se Ne Spava Goca Lazarevic - Opasne Sitnice Haris Dzinovic - Rano Je Za Tugu Dragan Kojic Keba - Nemam Drage Dragana Mirkovic - Milo Moje, Sto Te Nema Mile Kitic - Svi Pjevaju A Ja Tugujem Muharem Serbezovski - Cija Li Si, Cija Roki - Zena Aca Lukas - Ponos I Laz Merima Njegomir - Da Nije Ljubavi Tvoje Rodja Raicevic - Ti Si Jedini Greh Goca Bozinovska - Nikad Prva Uvek Druga Toma Zdravkovic - Ispod Palme Na Obali Mora Angel Dimov - Ovo Je Prica O Nama Tozovac - Ti Si Me Cekala Halid Muslimovic - Znam Za Sve Sam Kriv Sanja Djordjevic - Od Tuge Overena
Folk Balade 05 Osman Hadzic - Ti Mene Ne Volis Amelli & Haris Dzinovic - Kapija Ceca - Trula Visnja Haris Dzinovic - Jesul' Dunje Procvale Jelena Karleusa & Sasa Matic - Ne Smem Da Se Zaljubim Tebe Vesna Zmijanac & Sako Polumenta - Miris Dunja Emir - Dajte Mi Jednu Bar Halid Beslic - Pozuri Seka Aleksic - Ne Ostavljaj Me Samu Nemanja Nikolic - Da Se Napijem Cira - Prolece Reni - Varaj Posteno Sejo Kalac - Polomicu Sve Sto Je Od Stakla Dragana Mirkovic - Bog Zna Lepa Brena - Ja Nemam Drugi Dom Indira Radic - Kletva Mira Skoric - Pomiluj Mi Ranu, Najzaliju
Folk Balade 06 Sako Polumenta - E Sto Nisam Sunce Jovana - Flert Sasa Matic - Neke Ptice Nikad Ne Polete Mina - Muziku Pojacaj Saban Saulic - Sadrvani Indira Radic - Nisam Sumnjala Tanja Savic - Stani Tugo Jasar Ahmedovski - Nostalgija Miroslav Ilic - Hocu Istinu Zeljko Samardzic - Da Me Nije Ana Bekuta - Imam Jedan Zivot Dara Bubamara - Svi Su Tu Kao Nekada Ceca - Idi Dok Si Mlad Dragan Kojic Keba - Zar Za Mene Srece Nema Saban Saulic & Ljuba Alicic - Zadnju Suzu Isplakacu Hanka Paldum - Kani Suzo Izdajice Marinko Rokvic - Skitnica
Folk Balade 07 Dragana Mirkovic - Kazi Mi Sunce Moje Sinan Sakic - Nestao Je Osmeh Srece Dzej - Vetrovi Me Lome Halid Muslimovic - Nije Mene Duso Ubilo Ceca - Votka Sa Utehom Jelena Karleusa - Moj Dragi Ljuba Alicic - Vrati Se Na Mesto Zlocina Stevan Andjelkovic - Majko Darko Filipovic - Trebas Mi Louis - Voli, Ne Varaj Radisa Urosevic - Dunjo Moja Saban Saulic - Majko Sve Ti Oprastam Lepa Brena - Ti Me Podsecas Na Srecu Nada Topcagic - Neko Voli Jabuke I Vino Mile Kitic - Potrosi Se Ljubav Branka Sovrlic - Rana Jesen (Duet Halid Beslic) Enes Begovic - Tvojom Ulicom Vise Ne Prolazim
Folk Balade 08 Vesna Zmijanac - Samo Ja Nikoga... Aca Lukas - Miris Tamjana Zeljko Samardzic - Sipajte Mi Jos Jedan Viski Ceca - Zlato Srecan Put Dara Bubamara - Pevam A Dusa Mi Place Sasa Matic - Ne Idi Sa Njim Tempo Slavija - Tek Onako Aco Pejovic - Taxi Slavica Cukteras - Prevari Me Sako Polumenta - Daj Mi Malo Vremena Bojan Tomovic - Na Distanci Haris Dzinovic - S' Tobom Bih Se Opet Napio Nada Obric - Dal' Su Godine Marinko Rokvic & Ana Bekuta - Stani Suzo Zoran Kalezic - Kotrlja Se Zivot Dragana Mirkovic - Umirem Majko Dusko Kulis - Ovo Vece Pijem Sve Sto Tece
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu