Pridružio se: 20 Oct 2008 Postovi: 254
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 21 puta
Najlepse *Ex-YU* balade
Track List :
01 Suncokret - Prvi Sneg 02 Time - Dali znas da te volim 03 Bijelo Dugme - Sanjao sam nocas da te nemam 04 Piloti - Kao Ptica Na Mom Dlanu 05 Dejan Petkovic - Emanuelle 06 Poslednja Igra Leptira - Umiru Jeleni 07 Riblja Corba - Dva dinara, druze 08 Parni valjak - Stranica dnevnika 09 Crvena Jabuka - Nekako s proljeca 10 Bajaga I Instruktori - Zazmuri 11 Miladin Sobic - Od druga do druga 12 Petar Dragojevic - Ovih Dana 13 Kaliopi - Rodjeni 14 Galija - Jos uvek sanjam 15 Generacija 5 - Ti samo budi dovoljno daleko 16 Kerber - Seobe 17 Josipa Lisac - Magla 18 Darko Rundek - Stojim i gledam se kako postojim 19 Indexi - Plima 20 Djordje Balasevic - Neki novi klinci 21 Alen Slavica - Dao sam ti dusu 22 Lutajuca Srca - Jefimija 23 S Vremena Na Vreme - Suncana Strana Ulice 24 Merlin - Prokletog me Bog stvorio 25 Azra - Kao ti i ja 26 Zoran Simjanovic - Pera Trta (Instrumental) 27 Don Huan - Cigani na drumu (Instrumental) 28 Sanja Ilic i Balkanika - Plava ptica 29 Suncokret - 1977 - Ni sam ne znam kada 30 Parni valjak - Hvala ti 31 Oliver Mandic - Poludecu 32 Divlje Jagode - Krivo je more 33 Darko Domijan - Ulica Jorgovana 34 Jadranka Stojakovic - Sve Smo Mogli Mi 35 Kemal Monteno - Jedne Noci U Decembru 36 Kico Slabinac - Zbog Jedne Divne Crne Zene 37 Ksenija Erker - Prolece Bez Tebe 38 Meri Cetinic - Samo Simpatija 39 More - More 40 Riblja Corba - Kad Hodas 41 Lutajuca srca - Jos malo 42 S Vremena Na vreme - Tema classica 43 Srdjan Jul - Samo Za Nju 44 Djordje Balasevic - Svirajte mi jesen stize dunjo moja 45 Ambasadori - Zemljo moja 46 Azra - Ako Znas Bilo Sta 47 COD - Denny 48 Djordje Balasevic - Prica o Vasi Ladackom 49 Dragan Stojnic - Bila Je Tako Lijepa 50 Oliver Dragojevic - Oprosti Mi Pape 51 Oliver Mandic - Pitaju me pitaju 52 Parni Valjak - Jesen U Meni 53 Prljavo Kazaliste - Moj beli labude 54 Suncokret - 1977 - Uspavanka 55 Tutti Frutti Bend - Stvari lagane 56 Yu Grupa - Crni Leptir 57 Piloti - Zaboravljeni 58 Miladin Sobic - Marija 59 ITD Bend - Lagano umirem 60 Boris Novkovic - Tamara 61 Novi Fosili - Najdraze moje 62 Osvajaci - Mozda Nebo Zna 63 Pro Arte - Tuzna Su Zelena Polja 64 Zdravko Colic - Jedna Zima Sa Kristinom 65 Riblja Corba - Necu Da Ispadnem Zivotinja 66 Smak - Šumadijski Bluz 67 Rade Serbedzija - Ne Daj Se Ines 68 Zlatko Manojlovic - Jednoj Zeni (Instrumental) 69 Oliver Dragojevic - Vjeruj U Ljubav 70 Makadam - Balerina
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu