Pridružio se: 13 Apr 2011 Postovi: 174
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 38 puta
Najlepsa Narodna Kola (Kolekcija 2) __________________________________________
BOJAN NESIC Dzajicev Merak Mihajlovicev Slobodnjak Stankovicev Dribling Piksijev Prodor Acimocev Lob Belodedicev Vez Secanje Na Bari Pozdrav Iz Tokija Suzanin Poljubac Aplauz Sa Severa
KOLO - ANSAMBL KOLO Moravac Hajd Povedi Veselo Ta La La Talala Ta Valjevska Podvala Vrti Vrti Kolo Poduna Gora Zelena...Bredevojce Oj Mori Kolubarski Vez Sestorka Kolo Djuveglije Gdeste Daste.... Ficko Madjarac Zapevala Sojka Ptica Na Dve Strane Cetir' Konja Debela Neven Vene Kraj Gore Zelene Momacko Bunjevacko Kolo Na Livadi Mlada Peva Banatsko Kolo Oko Moje Plavo I Garavo Umorno Je Zlato Moje Dobro Jutro Moj Bekrijo Gine Vene Srce U Menika Tri Jabuke I Polak Slavonsko Svatovsko Kolo
LJUBISA PAVKOVIC CD 1 Pavketova Dunda Ljubisino Kolo (Narodna Kola) Uragan Evo Srcu Mom Radosti Tesko Je Ljubit Tajno Sumadijsko Pitomo Kolo Vrbas Voda Sirba De Lehliy (Rum.Nar.) Reine De Musette To Ne Veter Vetku Klonit Ole Guapa Prolazi Jesen Nasa Igra Moon River Pandale Vals
LJUBISA PAVKOVIC CD 2 Baba Donkino Kolo Medeno Kolo Kolo Ljubav Na Seoski Nacin Magla Padnala Bugarsko Oro Kolo Punom Nogom Mlada Jelka Ljubi Janka Florette Mikijevo Garavo Kolo Melem Kolo Katunsko Oro Jalouse Ljubio Sam Svaki Dan Maruska April U Beogradu
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu