Pridružio se: 13 Aug 2010 Postovi: 87 Lokacija: westbalkan
Zahvalio se : 1 puta
Pohvaljen : 6 puta
Muzicki voz (2011)
-track
01.Crvena Jabuka - Govore mi svi 02.Aleksandra Kovac - Idemo dalje 03.Tropico Band - Zauvek tvoj 04.Nina Badric, Karolina Goceva, Aleksandra Radovic & Maya Sar - Moj je zivot moja pjesma 05.Emilija Kokic feat. Nina Badric - Ja sam vlak 06.Zeljko Samardzic - U ime ljubavi 07.Bojan Marovic - Fotografija 08.Lidija Bacic - Haljinica od satena 09.Prljavo Kazaliste - Iza mojih prozora 10.Crvena jabuka & Rusko - Priznat cu joj sve
11.Goca Trzan - Pisi propalo 12.Boris Novkovic - Via Ljubav 13.Aleksandra Radovic - U inat proslosti 14.Karma - Recept za krizu 15.Vukasin Brajic - Sam protiv vremena 16.Neda Ukraden - Na Balkanu 17.Crvena Jabuka & Zeljko Bebek - Kletva 18.Jelena Rozga - Sad il nikad 19.Sergej Cetkovic - Ljuska Oraha 20.Nina Radojicic - Caroban
21.Parni valjak - Aleluja (Ja jos vjerujem u nas) 22.Maja Suput - Nevaljala 23.Ivana Starcevic ft. Arsen Dedic - Pamtim samo sretne dane 24.Andrej Ilic - Pijan i lud 25.Colonia - Marioneta 26.Crvena Jabuka - Mjesece 27.Danijela Martinovic - Zivim da zivim 28.Nina Badric - Tko si ti 29.Feminnem - Sve sto ti nisam znala dati 30.Dino Merlin - Nova pjesma
Tracks: 30 Size: 166 MB Bitrate: 192 kbps
-down
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu