Pridružio se: 31 May 2009 Postovi: 2592 Lokacija: BiH/Sanski Most
Zahvalio se : 1 puta
Pohvaljen : 47 puta
BOBAN RAJOVIC ORGINALNE MATRICE SA PRATECIM VOKALIMA!!! Nazivi pjesama:
1.Kosaci 2.Bata 3.Autoput 4.crna lala 5.ljubav 6.flasa 7.koga foliras 8.bilo bi zabavno 9.na dan kad si rodjena 10.pola sata do beograda 11.provokacija 12.yugoslavijo 13.pomozite mi drugovi 14.ubi me ti 15.presuda... mozda sam zaboravio neke
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
DADO POLUMETA ORGINALE MATRICE SA PRATECIM VOKALIMA!!! Spisak pjesama:
1.kada pijem 2.ekstaza 3.laka zena 4.da sam tad bolje te znao 5.ana marija 6.volim te 7.92-93 8.fobija 9.gdje si sad 10.srce je nebitno 11.luce malo 12.100 stepeni 13.mila
Kod:
1.kukavica 2.ne racunaj na mene 3.andjeo 4.mamurluk 5.sanjao sam san 6.istovremeno 7.LJEPSA OD NOCI (duet sa DADOM POLUMENTOM) !!! 8.putnik 9.djevojka iz komsiluka 10.nijedna kao ti 11.ludak 12.kako sam vole tebe 13.snaga tisine
Kod:
DOMACE MATRICE 3 VRHUNSKI KVALITET SA VOKALIMA!!! Spisak pjesama:
Magazin - Pricaj mi o ljubavi.mp3 Magazin - Ti si mi sve.mp3 Nedaj -Tijana Dapcevic.mp3 Krila andjela-Andrijana Bozovic.mp3 Nije htjela-Kemo&Danijela.mp3 Ceca - Pazi s´ kime spavas.mp3 Karleusa - Ludaca.mp3 Ceca - Dragane moj.mp3 Jos jedan krug-Goca Trzan.mp3 Ja te pjesmom zovem-Hanka.mp3 Olja Karleusa - Zene lavice.mp3 Jorgovani-Dino Merlin&Vesna Zmijanac.mp3
Kod:
MATRICE DOMACE 4! Al Dino-Kopriva Boban Rajovic-Usne boje vina Aca Lukas-Dijabolik Aco Pejovic-Jelena Mira Skoric-Najbolji prijatelji Milica Todorovic-Uporedi me Blizanci-Laki Viki-Obelezena Bane Mojicevic-Stara ljubav Sinan Sakic-Blizanci Zdravko Colic-Mama
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu