Pridružio se: 31 May 2009 Postovi: 2592 Lokacija: BiH/Sanski Most
Zahvalio se : 1 puta
Pohvaljen : 47 puta
DOMACE MATRICE 5!!!
Alen&Indira-Lopov Romana-Kasno,kasno je Magazin-Pricaj mi o ljubavi Fanky G-Igraj J.Karleusa-Manijak J.Tomasevic-Jutro T.Dapcevic-Negativ T.Dapcevic-Marionete G.Trzan-Konobarice V.Georgijev-Andjele Ema-Necu nista da ti dam D.Merlin-Godinama Ceca-Bruka
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
DOMACE MATRICE 6 !!!ORGINALE MATRICE SA PRATECIM VOKALIMA!! SPISAK : cesarica goga sekulic-lepsa i bolja Fanky G - E bas necu(back vokali).mp3 Hajde da se volimo-Brena.mp3 ACO PEJOVIC - JELENA.mp3 ZDRAVKO COLIC - MADJARICA.mp3 MEDENI MESEC - KOJE SI VERE.mp3 Goga - Ljubavnica(back vokali).mp3 Bol do ludila-Marija Serifovic(back vokali).mp3 T.Dapcevic-Hladno je.mp3 Lepa Vodenicarka.mp3 U moravu cure zagazile.mp3 I ljubav ima kraj-Andrijana Bozovic.mp3 Jos danas-Aleksandra Radovic.mp3 Cuvam ovce kraj zelene jove.mp3 ZDRAVKO COLIC - APRIL U BEOGRADU.mp3 Lepo ti je biti cobanica,gde protice reka Jasenica.mp3 SABAN SAULIC - DVA OKA NJENA.mp3 ZELJKO JOKSIMOVIC - MISEL.mp3 Ceca - 39/2(back vokali).mp3
Kod:
Aca Lukas-Kisela voda.mp3 Merlin-Ucini mi pravu stvar.mp3 Van Gogh-Neko te ima.mp3 Azra-Voljela me nije nijedna.mp3 Vlado Georgiev-Andjele.mp3 Apsolutno romanticno-Kao topli maj.mp3 Van Gogh-Neko te imaCompress.mp3 Bijelo Dugme-Bitanga i princeza-4.mp3 Crvena Jabuka-Tvojim zeljama vodjen.mp3 Vlado Georgiev-Zena bez imena.mp3 Amadeus-Kada zaspis
Kod:
DOMACE MATRICE 9!!!LUDILO (ORGINALI)... SPISAK:
Dzej - Nijedne usne.mp3 Toma Zdravkovic - Danka.mp3 Amadeus - Dodje mi da okrenem te .mp3 Brena - Seki.mp3 Darjo Filipovic - Trebas mi.mp3 09.D.Jagode-TV Kralj.mp3 Bojan Tomovic - Nisam te zaboravio .mp3 Bojan Tomovic - S prijateljima na sto.mp3 Bojan Tomovic - Na distanci.mp3
Kod:
Ana Bekuta-Crven konac.mp3 Toma Zdravkovic - Secas li se Sanja.mp3 Toma-Kafana je moja sudbina.mp3 TOMA ZDRAVKOVIC - KISA JE PADALA.mp3 Bojan Tomovic - Ko to tamo peva - Matrica.mp3 Toma Zdravkovic-Za Ljiljanu.mp3 Bojan Tomovic - Ode jedna dodju dve - Matrica.mp3 Aco Pejovic-OpustenoMatricaStudio.mp3 07.D.Jagode-Ljubi me i ostani.mp3 08.D.Jagode-Ne krivi me.mp3
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu