Pridružio se: 07 Jan 2009 Postovi: 484
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 11 puta
Libar I - Da te mogu pismom zvati
01. Klapa Maslina - Da te mogu pismom zvati 02. Nenad Kero - Daleko mi je najdrazi dom 03. Miso Kovac - Dalmatinac 04. Tomislav Ivcic - Pisi mi, mila mati 05. Petar Graso - Nek'pisma ostane 06. Ivo Pattiera - Pjesmom te ljubim 07. Djani Marsan - Prijatelju moj 08. Mladen Grdovic & Bepo Matesic - Nije u soldima sve 09. Klapa Sibenik - Maslina je neobrana 10. Vinko Coce - Ribari 11. Meri Cetinic feat Tedi Spalato & Klapa Lucica - Konoba 12. Arsen Dedic - Odlazak 13. Oktet DC - Jute san se zajubija 14. Ljubo Stipisic Delmata - Testamentum 15. Tedi Spalato - Testament 16. Gibonni - Ej, vapore 17. Giuliano & Marijan Ban - Jugo 18. Arsen Dedic - Vracam se 19. Oliver Dragojevic - Skalinada 20. Frano Lasic - Zagrljeni
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Libar II - Da te mogu pismom zvati
01. Mišo Kovač - Ti Si Pjesma Moje Duše 02. Magazin - Piši Mi 03. Danijela - To Malo Ljubavi 04. Davor Radolfi - Živote Moj 05. Đani Maršan - Prozor Prema Zalazu 06. Giuliano - Gori More 07. Tedi Spalato - More Snova 08. Klapa Sinj - Sušna Zikva Na Skoju 09. Ljubo Stipišić Delmata - Dalmatino Povisću Pritrujena 10. Oktet DC - Dalmatino Povićcu Pritrujena 11. Arsen Dedić - Never More 12. Oliver Dragojević - Nocturno 13. Zorica Kondža feat. Josip Genda - Pokora 14. Meri Cetinić - Čet'ri Stadjuna 15. Doris Dragović - Jedini 16. Tereza Kesovija - Ja Sam Tvoja Muzika 17. Zrinka - Sritno Srce 18. Petar Grašo - Prosjak Ljubavi 19. Hari - Jos Tvog Je Poljupca Na Mojim Usnama 20. Gibonni - Nije Vrime Od Nedije Za U Poje Poći
Kod:
Libar III - Da te mogu pismom zvati
01. Ansambl Bonaca - O Ti Dušo, Moje Duše 02. Klapa Šibenik - Šibenska Balada 03. Mišo Kovač - Dobra Ti Večer Mati Moja 04. Tomislav Ivčić - Zapivajmo Nočas U Konobi 05. Mladen Grdović I Bepo Matešić - Dalmatinac 06. Ivo Pattiera - To Je Zemlja Gdje Smo Rasli 07. Davor Radolfi I Ritmo Loco - Kad Uistinu Voliš Ženu 08. Neno Belan, A.Ivic I Klapa Fortunal - Bračka Balada 09. Matko I Zrinka - Ti, Samo Ti 10. Vinko Coce I T.Mise - Da Je Meni S Tobom Kroz Pasike 11. Klapa Maslina - Dalmatinske Oči Plave 12. Grupa More - Samo Simpatija 13. Jasna Zlokić - Skitnica 14. Goran Karan - Ja Sam Samo Vagabundo 15. Oliver Dragojević - Ispod Sunca Zlatnoga 16. Petar Grašo - Nevista 17. Milo Hrnić - Vrati Se 18. Berekini - Sinjorina 19. Jole I Manu - Mademoiselle 20. Boris I Dino Dvornik - Mille Non Piu Mille
Kod:
Libar IV - Da te mogu pismom zvati
01. Klapa Luka - Na Omiškoj Stini 02. Mišo Kovač - Nocas Ćemo Zamlji Ko Materi Reci 03. Ansambl Bonaca - Ja Ta Volim I Gotovo 04. Klapa Maslina - Ostala Si Ista 05. Arsen Dedić - Dida Moj 06. Klapa Sibenik - Sve Ti Sritno Bilo 07. Mladen Grdović & Bepo Matesic - Sve Za Ljubav 08. Tereza Kesovija - Dalmatinko 09. Vinko Coce - Mirno Spavaj, Ruzo Moja 10. Oliver Dragojević - Piva Klapa Ispo'volta 11. Josefina & Mirko Cetinski - Marinero 12. Tomislav Ivčić - Sine, Vrati Se 13. Ivo Pattiera - Da Mi Se Vratit' 14. Goran Karan - Kako Da Te Zaboravin' 15. Đani Marsan - Misto Kraj Mora 16. Zoran Jelenković - Stara Zvona 17. Gibonni - Lipa Moja 18. Tutti Frutti - Nasloni Glavu Na Moje Rame 19. Djavoli - Dok Tebe Ljubim 20. Luky & Klapa Iskon - Ti Si More
Kod:
Libar V - Da te mogu pismom zvati
01. Alen Nižetić - Lipa 02. Arsen Dedić - Kuca Pored Mora 03. Daleka Obala - Susac Blues 04. Đani Maršan - Ja Te Volim 05. Doris Dragović - Malo Mi Za Sricu Triba 06. Hari Rončević - Kada Jednom Ovom Zafalin Se Tilu 07. Ivo Pattiera - Pismo Cali (Cale Moj) 08. Ivo Pattiera - Prodi Me Se 09. Klapa Dalmati - Pisma Splitu 10. Klapa Puntari - Zelenu Granu S Tugom Zuta Voća 11. Klapa Trogir & Vinko Coce - More Li 12. Mate Mišo Kovač - Dalmacija U Mom Oku 13. Mladen Grdović - Odlazim 14. Oliver Dragojević - Vrime Božje 15. Pino I Denis - Oci Boje Lavande 16. Severina - Virujen U Te 17. Tedi Spalato - Sve Cu Preživit 18. Tereza Kesovija - Moja Posljednja I Prva Ljubavi 19. Tomislav Bralić & Klapa Intrade - Dalmacijo Lipa 20. Vice Vukov - Tvoja Zemlja
Kod:
Libar VI - Da te mogu pismom zvati
01. Milo Hrnić - Budi Noćas Mirno More 02. Zlatko Pejaković - Ljetu Je Mome Kraj 03. Neno Papić - Pusti Me, Majko 04. Meri Cetinić - Niko Neće U Mornare 05. Jasna Zlokić - Adio Bella 06. Tomislav Ivčić - Kalelarga 07. Nenad Kero - Goodbye My Love, Goodbye 08. Magazin - Dva Zrna Grožđa 09. Severina - Dalmatinka 10. Alen Nižetić - Boli Me Uspomena 11. Tomislav Ivčić & Meri Cetinić - Gorka Rijeka 12. Oliver Dragojević - Svirajte Nocas Za Moju Dusu 13. Zdravko Škender - Ne Mogu Da Te Zaboravim 14. Tomislav Ivčić - Tamo Gdje Sam Rodjen 15. Goran Karan - Partenca (Ay, Ay, Ay) 16. Petar Grašo - Ni Mrvu Sriće 17. Mišo Kovač - Dalmatino 18. Vinko Coce - Dalmatinko, Crno Oko Moje 19. Dražen Žanko - U Konobi 20. Boris Dvornik - Lisina
Kod:
Libar VII - Da te mogu pismom zvati
01. Mišo Kovač - Ostala si uvijek ista 02. Oliver Dragojević - Molitva za Magdalenu 03. Radojka Šverko - Ništa nova, ništa nova 04. Arsen Dedić - Moderato Cantabile 05. Doris Dragović - Da si tu 06. Gibonni - Ispod moga pramca (Tempera) 07. Hari Rončević - Moje si more 08. Goran Karan - Novi dan 09. Vinko Coce - Srce ti je stina 10. Zrinka - Srce od zlata 11. Ivo Pattiera - Potroši sam sve živote 12. Mladen Grdović - Ako odeš ti 13. Meri Cetinić - Gdje god da pođeš 14. Zorica Kondža & Tedi Spalato - Zar je voljeti grijeh 15. Tomislav Ivčić - Najljepša si 16. Zorica Kondža - Vrijeme ljubavi 17. Tereza Kesovija - Prijatelji 18. Meri Cetinić - Lastavica 19. Milo Hrnić - Golubice bijela 20. Miso Kovač - Šibenske kale
Kod:
Libar VIII - Da te mogu pismom zvati
01. Thompson - Zaustavi se vjetre 02. Dražen Zečićc & Anđela Kolar - Ima li nade za nas 03. Mišo Kovač - Ako me ostaviš 04. Milo Hrnić - Požurite konji bijeli 05. Zlatko Pejaković - Ako odem prijatelji 06. Matko Jelavić - Majko stara 07. Oliver Dragojević - Žuto lišće ljubavi 08. Nenad Vetma - Boliš me dušo 09. Meri Cetinić - Ako je život pjesma 10. Zdravko Škender - Ako nas život rastavi 11. Jasmin Stavros - Kad se prijatelji rastaju 12. Matko Jelavić - Noćas ću rujno vino piti 13. Dalibor Brun - Svi su znali da smo ljubovali 14. Duško Lokin - Opijaš me jače nego vino 15. Tomislav Ivčić - Otrov s tvojih usana 16. Dražen Zečić - Govore mi mnogi ljudi 17. Mladen Grdović & Bepo Matešić - Tu je moj dom 18. Mišo Kovač - Poljubi zemlju 19. Doris Dragović - Dajem ti srce 20. Dražen Žanko - Od stoljeća sedmog
Kod:
Libar IX - Da te mogu pismom zvati
01. Klapa Crikvenica - Vilo moja 02. Klapa Sibenik - Klapo moja 03. Arsen Dedic - Ko ovo more platit 04. Klapa Maslina - Ti si mi lanterna 05. Ansambl Bonaca - Dalmacijo za sva vrimena 06. Miso Kovac I Vokalisti Salone - Vracam ti se Dalmacijo mati 07. Vinko Coce - Dalmacijo, sve ti cvitalo 08. Klaoa Maslina - Ludo more 09. Meri Cetinic - Zemlja dide mog 10. Mladen Grdovic - Evo mene moji ljudi 11. Oliver Dragojevic - Neka se drugi raduju 12. Doris Dragovic - Majko 13. Tedi Spalato - Dalmacijo, lipo ti je ime 14. Goran Karan - Bilo cvice 15. Oliver Dragojevic - Kad mi dodjes ti 16. Magazin - Idi (Kada krenu vlakovi) 17. Tereza Kesovija - Suncane fontane 18. Krunoslav Kico Slabinac - Cvijet ceznje 19. Vice Vukov - Zvona moga grada 20. Neno Belan I Zorica Kondza - Do posljednjeg daha
Kod:
Libar X - Da te mogu pismom zvati
01. Fra Bonaventura Duda - Uvodna Rijec 02. Klapa Maslina - Bozic Je 03. Tedi Spalato - Ponocka 04. Thompson - Bozicna 05. Tonika Dream Team I Oliver Dragojevic - Bozic Je . 06. Doris Dragovic - Bozic Bez Tebe 07. Miso Kovac - Tiha Noc 08. Severina - Radujte Se Narodi 09. Maja Blagdan - Narodi Nam Se 10. Arsen Dedic I Gabi Novak - Bozicna 11. Danijela Martinovic - Tri Kralja Jahahu 12. Oliver Dragojevic - Tiha Noc 13. Vice Vukov - Bozic Na Pragu Doma 14. Gibonni - Kakav Prijatelj Je Isus 15. Drazen Zanko - Bijeli Bozic Dolazi 16. Danijela Martinovic - Veselje Ti Navjescujem 17. Jasna Zlokic - U Se Vrime Godisca 18. Klapa Nostalgija - Veseli Se Majko Bozja 19. Klapa Puntari - Zdravo Marijo 20. Splitski Vokalni Oktet - Oce Nas
Kod:
2005 - Da Te Mogu Pismom Zvati (Libar I) Klapa Maslina - Da Te Mogu Pismom Zvati Nenad Kero - Daleko Mi Je Najdrazi Dom Miso Kovac - Dalmatinac Tomislav Ivcic - Pisi Mi, Mila Mati Petar Graso - Nek'pisma Ostane Ivo Pattiera - Pjesmom Te Ljubim Djani Marsan - Prijatelju Moj Mladen Grdovic I Bepo Matesic - Nije U Soldima Sve Klapa Sibenik - Maslina Je Neobrana Vinko Coce - Ribari M.Cetinic Feat T.Spalato I Klapa Lucica - Konoba Arsen Dedic - Odlazak Oktet Dc - Jute San Se Zajubija Ljubo Stipisic Delmata - Testamentum Tedi Spalato - Testament Gibonni - Ej, Vapore Giuliano I Marijan Ban - Jugo Arsen Dedic - Vracam Se Oliver Dragojevic - Skalinada Frano Lasic - Zagrljeni
Kod:
2005 - Da Te Mogu Pismom Zvati (Libar II) Miso Kovac - Ti Si Pjesma Moje Duse Magazin - Pisi Mi Danijela - To Malo Ljubavi Davor Radolfi- Zivote Moj Djani Marsan - Prozor Prema Zalazu Giuliano - Gori More Tedi Spalato - More Snova Klapa Sinj - Susna Zikva Na Skoju Ljubo Stipisic Delmata - Dalmatino Poviscu Pritrujena Oktet DC - Dalmatino Poviscu Pritrujena Arsen Dedic - Never More Oliver Dragojevic - Nocturno Josip Genda - Pookora Meri Cetinic - Cet'ri Stadjuna Doris - Jedini Tereza Kesovija - Ja Sam Tvoja Muzika Zrinka - Sritno Srce Petar Graso - Prosjak Ljubavi Hari - Jos Tvog Je Poljupca Na Mojim Usnama Giboni - Nije Vrime Od Nedije Za U Polje Poci
Kod:
2005 - Da Te Mogu Pismom Zvati (Libar III) Ansambl Bonaca - O Ti Duso, Moje Duse Klapa Sibenik - Sibenska Balada Miso Kovac - Dobra Ti Vecer Mati Moja Tomislav Ivcic - Zapivajmo Nocas U Konobi M.Grdovic I B.Matesic - Dalmatinac Ivo Pattiera - To Je Zemlja Gdje Smo Rasli D.Radolfi I Ritmo Loco - Kad Uistinu Volis Zenu N.Belan, A.Ivic I Klapa Fortunal - Bracka Balada Matko I Zrinka - Ti, Samo Ti V.Coce I T.Mise - Da Je Meni S Tobom Kroz Pasike Klapa Maslina - Dalmatinske Oci Plave Grupa More - Samo Simpatija Jasna Zlokic - Skitnica Goran Karan - Ja Sam Samo Vagabundo Oliver Dragojevic - Ispod Sunca Zlatnoga Petar Graso - Nevista Milo Hrnic - Vrati Se Berekini - Sinjorina Jole I Manu - Mademoiselle Boris I Dino Dvornik - Mille Non Piu Mille
Kod:
2006 - Da Te Mogu Pismom Zvati (Libar IV) Klapa Luka - Na Omiskoj Stini Miso Kovac - Nocas Cemo Zamlji Ko Materi Reci Ansambl Bonaca - Ja Ta Volim I Gotovo Klapa Maslina - Ostala Si Ista Arsen Dedic - Dida Moj Klapa Sibenik - Sve Ti Sritno Bilo Mladen Grdovic & Bepo Matesic - Sve Za Ljubav Tereza Kesovija - Dalmatinko Vinko Coce - Mirno Spavaj, Ruzo Moja Oliver Dragojevic - Piva Klapa Ispo'volta Josefina & Mirko Cetinski - Marinero Tomislav Ivcic - Sine, Vrati Se Ivo Pattiera - Da Mi Se Vratit' Goran Karan - Kako Da Te Zaboravin' Djani Marsan - Misto Kraj Mora Zoran Jelenkovic - Stara Zvona Gibonni - Lipa Moja Tutti Frutti - Nasloni Glavu Na Moje Rame Djavoli - Dok Tebe Ljubim Luky & Klapa Iskon - Ti Si More
Kod:
2006 - Da Te Mogu Pismom Zvati (Libar V) Klapa Puntari - Zelenu Granu S Tugom Zuta Voca Oliver Dragojevic - Vrime Bozje Djani Marsan - Ja Te Volim Arsen Dedic - Kuca Pored Mora Tereza Kesovija - Moja Posljednja I Prva Ljubavi Ivo Pattiera - Cale Moj Doris Dragovic - Malo Mi Za Sricu Triba Alen Nizetic - Lipa Severina - Virujen U Te Tedi Spalato - Sve Cu Prezivit Hari Roncevic - Kada Jednom Ovom Zafalim Se Tilu Daleka Obala - Susac Blues Vinko Coce & Klapa Trogir - More Li Tomislav Bralic & Klapa Intrade - Dalmacijo Lipa Bruno Vuckovic & Dalmati - Pisma Splitu Pino & Denis - Oci Boje Lavande Mladen Grdovic - Odlazim Ivo Pattiera - Prodji Me Se Miso Kovac - Dalmacija U Mom Oku Vice Vukov - Tvoja Zemlja
Kod:
2006 - Da Te Mogu Pismom Zvati (Libar VI) Milo Hrnic - Budi Nocas Mirno More Zlatko Pejakovic - Ljetu Je Mome Kraj Neno Papic - Pusti Me, Majko Meri Cetinic - Niko Nece U Mornare Jasna Zlokic - Adio Bella Tomislav Ivcic - Kalelarga Nenad Kero - Goodbye My Love, Goodbye Magazin - Dva Zrna Grozdja Severina - Dalmatinka Alen Nizetic - Boli Me Uspomena T.Ivcic 6 Meri Cetinic - Gorka Rijeka Oliver Dragojevic - Svirajte Nocas Za Moju Dusu Zdravko Skender - Ne Mogu Da Te Zaboravim Tomislav Ivcic - Tamo Gdje Sam Rodjen Goran Karan - Partenca (Ay, Ay, Ay) Petar Graso - Ni Mrvu Srice Miso Kovac - Dalmatino Vinko Coce - Dalmatinko, Crno Oko Moje Drazen Zanko - U Konobi Boris Dvornik - Lisina
Kod:
2007 - Da Te Mogu Pismom Zvati (Libar VII) Miso Kovac - Ostala Si Uvijek Ista Oliver Dragojevic - Molitva Za Magdalenu Radojka Sverko - Nista Nova, Nista Nova Arsen Dedic - Moderato Cantabile Doris Dragovic - Da Si Tu Gibonni - Ispod Moga Pramca (Tempera) Hari Roncevic - Moje Si More Goran Karan - Novi Dan Vinko Coce - Srce Ti Je Stina Zrinka - Srce Od Zlata Ivo Pattiera - Potrosi Sam Sve Zivote Mladen Grdovic - Ako Odes Ti Meri Cetinic - Gdje God Da Podjes Zorica Kondza & Tedi Spalato - Zar Je Voljeti Grijeh Tomislav Ivcic - Najljepsa Si Zorica Kondza - Vrijeme Ljubavi Tereza Kesovija - Prijatelji Meri Cetinic - Lastavica Milo Hrnic - Golubice Bijela Miso Kovac - Sibenske Kale
Kod:
2007 - Da Te Mogu Pismom Zvati (Libar VIII) Thompson - Zaustavi Se Vjetre Drazen Zecic & Andjela Kolar - Ima Li Nade Za Nas Miso Kovac - Ako Me Ostavis Milo Hrnic - Pozurite Konji Bijeli Zlatko Pejakovic - Ako Odem Prijatelji Matko Jelavic - Majko Stara Oliver - Zuto Lisce Ljubavi Nenad Vetma - Bolis Me Duso Meri Cetinic - Ako Je Zivot Pjesma Zdravko Skender - Ako Nas Zivot Rastavi Jasmin Stavros - Kad Se Prijatelji Rastaju Matko Jelavic - Nocas Cu Rujno Vino Piti Dalibor Brun - Svi Su Znali Da Smo Ljubovali Dusko Lokin - Opijas Me Jace Nego Vino Tomislav Ivcic - Otrov S Tvojih Usana Drazen Zecic - Govore Mi Mnogi Ljudi Mladen Grdovic & Bepo Matesic - Tu Je Moj Dom Miso Kovac - Poljubi Zemlju Doris Dragovic - Dajem Ti Srce Drazen Zanko - Od Stoljeca Sedmog
Kod:
2007 - Da Te Mogu Pismom Zvati (Libar IX) Klapa Crikvenica - Vilo Moja Klapa Sibenik - Klapo Moja Arsen Dedic - Ko Ovo More Platit Klapa Maslina - Ti Si Mi Lanterna Ansambl Bonaca - Dalmacijo Za Sva Vrimena Miso Kovac I Vokalisti Salone - Vracam Ti Se Dalmacijo Mati Vinko Coce - Dalmacijo, Sve Ti Cvitalo Klaoa Maslina - Ludo More Meri Cetinic - Zemlja Dide Mog Mladen Grdovic - Evo Mene Moji Ljudi Oliver Dragojevic - Neka Se Drugi Raduju Doris Dragovic - Majko Tedi Spalato - Dalmacijo, Lipo Ti Je Ime Goran Karan - Bilo Cvice Oliver Dragojevic - Kad Mi Dodjes Ti Magazin - Idi (Kada Krenu Vlakovi) Tereza Kesovija - Suncane Fontane Krunoslav Kico Slabinac - Cvijet Ceznje Vice Vukov - Zvona Moga Grada Neno Belan I Zorica Kondza - Do Posljednjeg Daha
Kod:
2007 - Da Te Mogu Pismom Zvati (Libar X) Fra Bonaventura Duda - Uvodna Rijec Klapa Maslina - Bozic Je... Tedi Spalato - Ponocka Thompson - Bozicna Tonika Dream Team & Oliver Dragojevic - Bozic Je Doris Dragovic - Bozic Bez Tebe Miso Kovac - Tiha Noc Severina - Radujte Se Narodi Maja Blagdan - Narodi Nam Se Arsen Dedic & Gabi Novak - Bozicna Danijela - Tri Kralja Jahahu Oliver Dragojevic - Tiha Noc Vice Vukov - Bozic Na Pragu Doma Gibonni - Kakav Prijatelj Je Isus Drazen Zanko - Bijeli Bozic Dolazi Danijela - Veselje Ti Navjescujem Jasna Zlokic - U Se Vrime Godisca Klapa Nostalgija - Veseli Se Majko Bozja Klapa Puntari - Zdravo Marijo Splitski Vokalni Oktet - Oce Nas
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu