Juzni Vetar CD 31 Dusko Kostic - Djulo, Djulo Srecko Susic - Kuca Puna Zlata Kemal Malovcic - Pripala Si Meni Dragana Mirkovic - Kad Bi Znao Kako Ceznem Semsa Suljakovic - Mi Se Volimo Milica Zdravkovic - Moj Se Dragi Zaljubio Sinan Sakic - Ne Pitaj Me O Ljubavi Ivan Kukolj Kuki - Idem Pravo U Kafanu Mile Kitic - Majko, Sto Me Rodi Gordana Stojicevic - Reci Dali Me Volis Ibro Selmanovic - Brzo Si Me Draga Zaboravila Acko Nezirovic - Pobegulja Janko Glisic - Pomozi Mi Da Postanem Srecan Vasilija Radojcic - Neka Te Nema
Juzni Vetar CD 32 Sinan Sakic - Sinoc Sretoh Prijatelja Adela - Sretoh Juce Staru Ljubav Dragana Mirkovic - Mogu Li Reci Ne Volim Te Mile Kitic - Osudjen Sam Da Te Volim Srecko Susic - Ulica Radja Gresnike Milica Zdravkovic - Pogledaj Me,Ne Gledao Vise Ivan Kukolj Kuki - Kad Potrosis Karte Sve Dusan Kostic - Kuda Ode Zlato Moje Mile Kitic - Znas Li Sta O Njoj Kemal Malovcic - Ko Gubi Semsa Suljakovic - Razbio Si Casu Janko Glisic - Tece Zivot Kao Reka Gojko - Susrele Se Oci Sinan Sakic - Dodjoh Da Te Vidim
Juzni Vetar CD 33 Mile Kitic - Svi Kockari Gube Sve Asim Mujcic - Djevojcica Semsa Suljakovic - Volele Se Oci Crne I Zelene Sinan Sakic - Pusti Me Da Zivim Imeri Sefadin - Ovo Je Treca Godina Bez Tebe Kemal Malovcic - Seti Se Srecko Susic - Sve Su Maske Pale Ivica Buzuk - Ulicar Milica Zdravkovic - Ljubav Je Zivot Za Nas Dvoje Dusan Kostic - Koli Te Ljubi Vendi - Svirajte Trubaci Sinan Sakic - Jos Pamtim Oko Plavo Mile Kitic - Crno Oko Semsa Suljakovic - Kako Da Zivim
Juzni Vetar CD 34 Semsa Suljakovic - Stani Da Se Pozdravimo Dusan Kostic - Ne Idi Od Mene Louis - Cigani Sinan Sakic - Pokloni Poljubac Prijatelju Starom Kemal Malovcic - Nije Za Tebe Alija Dragana Mirkovic - Kolevke Se Ljuljaju Polako Ivan Kukolj Kuki - Krcmo Stara,Kuco Moja Gordana Stojicevic - Moram Da Mu Prastam Lepa Lukic - Zar Ti Smeta Vasilija Radojcic - Ja Ti Nudim Ljubav Milica Zdravkovic - Mi Se Milujemo Semsa Suljakovic - Kako Da Ti Pomognem Srecko Susic - Sanjala Si... Mile Kitic - Sreco Dovidjenja
Juzni Vetar CD 35 Dragana Mirkovic - Hoces, Hoces, Pogledaces Sinan Sakic - Oprostajna Pesma Mile Kitic - Poslednju Sam Bitku Izgubio Kemal Malovcic - Ucini Nesto Za Nas Janko Glisic - Odlazi Ona, Odlazi On Semsa Suljakovic - Sve Je Manje Od Zivota Imeri Sefedin - Ostao Sam Duzan Ljubav Jednoj Zeni Lile - Golubice Moja Milica Zdravkovic - Jos Ljubavi Medju Nama Ima Dusan Kostic - Gorko Placem Ja Srecko Susic - Ranjeno Srce Sinan Sakic - Janicar Nerka - Ja Cu Tebe Da Ostavim Vasilija Radojcic - Zasto Postar Ne Dolazi
Juzni Vetar CD 36 Jasar Ahmedovski - Ja Sam Tuzna Prica Louis - Evo Me Opet Dolazim Semsa Suljakovic - Pristajem Na Sve Acko Nezirovic - Puska Nek Me Ubije Dragana Mirkovic - Niko Te Niko Ne Zna Sinan Sakic - Sto Me Pitas Kako Zivim Kemal Malovcic - Gde Si Srecko Susic - Za Rodjendan Sinu Mile Kitic - Prevari Ga Samnom Nehru - Ko Je Kralj Tvoga Srca Ivan Kukolj Kuki - Po Svetu Lutacu Sam Milica Zdravkovic - Oprosti Mi Sve Gordana Stojicevic - Kceri Bulka Aber Kazi Dusan Kostic - Nikome Te Ne Bih Dao
Juzni Vetar CD 37 Indira Radic - Pamtimo Ovo Vece Sinan Sakic - Na Stolu Prazne Case Dragana Mirkovic - Niko Te Ne Zna Mile Kitic - Gubitnik Lile - Ej, Mjesece Druze Ibro Selmanovic - Nek' Se Drugi Vole Milica Zdravkovic - Sa Tobom Bez Tebe Vasilija Radojcic - Eh Brigo Moja Dusan Kostic - Dodjoh Da Te Vidim Janko Glisic - Poljubi Me Jednom Semsa Suljakovic - Bas Me Briga Srecko Susic - Hiljadu Zasto Sinan Sakic - Sve Je Postalo Pepeo I Dim Mile Kitic - Zbog Takve Ljubavi Se Zivi
Juzni Vetar CD 38 Mile Kitic - Bio Prosjak Ili Car Suzana Jovanovic - Rastanak Je Zora Puca Gojko - Crnokosa Sinan Sakic - Hajdemo Dalje Moja Tugo Lepa Lukic - Ja Zbog Tebe Osta Neudata Adela - Ispuni Mi Zelju Milica Zdravkovic - Joj, Mangupe Lepi Mile Semsa Suljakovic - Pozeli Nesto Mile Kitic - Zasto Se Drugi Ljube Srecko Susic - Imas Srecu Sto Te Necu Ivan Kukolj Kuki - Godine Me Napadaju Sneki - On Je Moj Lile - Makni Casu Sa Stola Dusan Kostic - Secacu Se Tebe
Juzni Vetar CD 39 Serif Konjevic - Isto Kao Prije Vendi - Nisi Mi Iz Oka Ispao Mile Kitic - Udaj Se Za Mene Sinan Sakic - Prvi Sam Ljubio Njene Oci Louis - Oglasi Moguc Brak Asim Mujcic - Ne Mogu Je Preboljeti Ivica Buzuk - Izmislicu Nesto Lile - Idi Idi Tugo Janko Glisic - Zenicu Se, Pa Sta Bude Gordana Stojicevic - Zagrlicu Uspomene Dusan Kostic - Dal' Samujes Kao Ja Srecko Susic - Ti Si Moja Sudbina Kemal Malovcic - Ne Verujem Da Si Srecna Mustafa Sabanovic - Irin Kamerav
Juzni Vetar CD 40 Dragana Mirkovic - Spasi Me Samoce Sandra Kacavenda - Na Igranci Veceras Sam Dama Indira Radic - Gde Si Sada Srecko Susic - Gde Smo Bili Ja I Ti Jasar Ahmedovski - Nikad Vise Zajedno Ivan Kukolj Kuki - Da Se Zlatom Kupujes Mile Kitic - Majko Mila Sto Si Me Rodila Sinan Sakic - Da L Ce Moci Da Se Zivi Kemal Malovcic - Zumro, Zumro Semsa Suljakovic - Zar Za Mene Nema Srece Lepa Lukic - Ti I Ja Gojko - Cekao Sam Te Milica Zdravkovic - Bosancica Louis - Kamerav
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu