Juzni Vetar CD 11 Semsa Suljakovic - Bas Si Ludo Srce Moje Dragana Mirkovic - Pusti Da Verujem Srecko Susic - Ja U Ljubav Ne Verujem Vendi - Pracnuo Se Sarancic Ivan Kukolj Kuki - Idi, Idi Izdajice Adela - Kao Karta Varao Si Dzevad Rebronja Dzeko - Poslije Mnogo Godina Milica Zdravkovic - Nikad Vise Janko Glisic - Nema Vise Cekanja Sinan Sakic - Ne Budi Me Majko Mile Kitic - Ne Pitaj Me Zaplakaces Dusan Kostic - Mala Plava Sa Dunava Gordana Stojicevic - Dance Semsa Suljakovic - Voli Me, Grli Me, Ljubi Me
Juzni Vetar CD 12 Ivan Kukolj Kuki - Desilo Se, Desilo Dragana Mirkovic - Mamina I Tatina Anica Milenkovic - Na Lancicu Ime Tvoje Louis - Jos Te Ludo Volim Mile Kitic - Ruzni Snovi, Nestanite Semsa Suljakovic - Kad Procveta Bagrem Beli Sinan Sakic - Ja Ne Volim Recima, Vec Srcem Ivan Kukolj Kuki - Sam Ti Skrivio Boze Lile - Kraljica I Skitnica Semsa Suljakovic - Zvacu Se Samo Tvojom Ivica Buzuk - Dodi Da Se Vidimo Zorica Brunclik - Cuvaj Se I Pazi Na Sebe Hanka Paldum - Pa, Sta Dusan Kostic - Leto Je Bilo
Juzni Vetar CD 13 Sinan Sakic - Sudbina Me Na Put Salje Srecko Susic - To Mi Je Od Boga Dato Mile Kitic - Lazi Me Nocas Indira Radic - Oci Moje, Sto Ste Zaplakane Dragana Mirkovic - Sta Bih Bez Tebe Ja Ivan Kukolj Kuki - Ostanimo Prijatelji Kemal Malovcic - Rodjendanska Pesma Srecko Susic - Hajde Da Se Zakunemo Milica Zdravkovic - Srce Moje Place Gojko - Ja Sam Vetar Skitnica Semsa Suljakovic - Sta Znaci Ljubav Bez Tebe Vendi - Sve Ili Nista Sinan Sakic - Ej, Od Kad Sam Se Rodio Nermina Golubovic - Ne Verujem Da Sam Ostavljena
Juzni Vetar CD 14 Ivan Kukolj Kuki - Prazno Srce Sinan Sakic - Jos Uvek Seca Me Sve Na Tebe Mile Kitic - Nisam Vencan S Tobom, Tugo Semsa Suljakovic - O, Srce, Stani Asim Mujcic - Jos Si Za Mene Jedina Zena Mustafa Sabanovic - Sudbina Si But Kali Djurdjina Radic - Moramo Se Rastati Senad Nuhinovic - Hocu Stvarnost A Ne Puste Snove Ibro Selmanovic - Dodji I Reci Svoju Tajnu Srecko Susic - Nismo Iz Istog Sveta Gordana Stojicevic - Nisi Znao Da Me Cuvas Mile Kitic - Vrijeme Kisa Vasilija Radojcic - Lele, Jano Srecko Susic - Zbog Tebe Se Godine Ne Gube
Juzni Vetar CD 15 Acko Nezirovic - Probaj Minht Mog Zivota Indira Radic - Evo Ti Ruka Vodi Me Srecko Susic - Bacio Bih Sve Niz Reku Louis - Dug Samoci Ivan Kukolj Kuki - Petak Nehru - Majka Mile Kitic - Trebas Mi Sinan Sakic - Samo Sam Tebe Nosio U Srcu Srecko Susic - Ti Si Moja Devojka Janko Glisic - Stari Jelek I Tkanice Semsa Suljakovic - Putuj, Putuj Ljubavi Dusan Kostic - Crna Zeno, Gde Si Sada Vasilija Radojcic - Ovu Igru Necu Da Izgubim Sinan Sakic - Ne Trazi Je, Sine
Juzni Vetar CD 16 Sinan Sakic - Casa Po Casa Brzi - Moj Zivot Je Tajna Kniga Ivan Kukolj Kuki - Boze Boze Zar Ne Vidis Srecko Susic - Sto Si Takav Zivote Milica Zdravkovic - Hej, Komsija, Komsija Dusan Kostic - Zauvek Si Ostala U Meni Dragana Mirkovic - Dobro Doso Mili Moj Lepa Lukic - Nema Vise Opanaka Janko Glisic - Fato , Fato Lile - Eh, Da Imam Semsa Suljakovic - Svako Me Prolece Na Tebe Seti Kemal Malovcic - Dosao Sam Da Te Vidim Sinan Sakic - Reci Mi Sada Ivica Buzuk - Moje Je Srce Skitnica
Juzni Vetar CD 17 Jasar Ahmedovski - Nevernice Moja Srecko Susic - Dve Su Case Ispred Mene Serif Konjevic - Gde Su Sada Ivan Kukolj Kuki - Trazim Te U Casi Mile Kitic - Da Li Znas Da Sam Sam Semsa Suljakovic - Povedi Me Do Sna Djurdjina Radic - Delila Sam S Tobom I Dobro I Zlo Mile Kitic - Zbogom, Ljubavi Sinan Sakic - Necu Da Znam Za Price Nase Gojko - Sirotinjo I Bogu Si Teska Vendi - Zatvorski Broj Srecko Susic - Za Mene Rodjena Milica Zdravkovic - Razbila Se Casa Srece Dragana Mirkovic - Ili Ona Ili Ja
Juzni Vetar CD 18 Sinan Sakic - Na Igranci Sinoc Kemal Malovcic - Lazes Da Si Srecna Ivan Kukolj Kuki - Linija Zivota Mustafa Sabanovic - Jek Romoro But Pijel Sinan Sakic - Zaljubih Se Iznenada Dragana Mirkovic - Ruze Cvetaju Samo U Pesmama Srecko Susic - Kuda Idu Srecni Ljud Asim Mujcic - Ne Vracaj Se Vise Meni Vasilija Radojcic - Saputanja Luda Gordana Stojicevic - Videce Me Mama Srecko Susic - Znas Li, Majko Mile Kitic - Ovdje Smo Se Mi... Sinan Sakic - Otvori Se Nebo Semsa Suljakovic - Sve,Samo S Tobom Ne
Juzni Vetar CD 19 Kemal Malovcic - Povedi Me Sreco Dragan Saulic I Kosutnjak - Necu Da Znam Da Price Razne (Mmi) Indira Radic - Hej Zasto Da Ne Louis - Pripadaces Nekom Suzi - Pruzi Meni Desnu Ruku Srecko Susic - Ako Srca Nemas, Idi Janko Glisic - Pamtimo Ovo Vece Nerka - Ciji Si Sinan Sakic - Bogate Djevojke, Siromasni Semsa Suljakovic - Gde Si Moja Radosti Dusan Kostic - Otisla Je Moja Draga Hanka Paldum - Lutaj Srce Mile Kitic - Sve Su Case Ispijene Sneki - Mesecino,Sestro Mila
Juzni Vetar CD 20 Nermina Golubovic - Bar Ne Lazem Sebe Ivan Kukolj Kuki - Uteha Je Na Dnu Case Dragana Mirkovic - Sta Cemo Biti Jasar Ahmedovski - Isplaci Se, Bice Ti Lakse Semsa Suljakovic - Uzmi Me Majko U Krilo Svoje Sinan Sakic - Neverna Si Bila Mile Kitic - Casa Ljubavi Lile - Vatra I Voda Milica Zdravkovic - Ko Se Ono Brijegom Sece Srecko Susic - Samo Mi Se Vrati Dzevad Rebronja Dzeko - Jos Me Nisi Prebolela Ibro Selmanovic - Ne Ljuti Se Sto Pitam Zatebe Vasilija Radojcic - Htela Bih Jos Sa Tobom Miodrag Ilic - Pripala Si Meni
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu