Juzni Vetar CD 01 Louis - Dunjo Moja Dragana Mirkovic - Najlepsi Par Sinan Sakic - Kad Se Vrate Skitnice Kemal Malovcic - Pokloni Ljubav Coveku Svom Indira Radic - Poljubi Me I Videces Mile Kitic - Kockar Semsa Suljakovic - Prevareni Ne Veruju Vise Sneki - Ljubav Je Nasa Bozja Volja Jasar Ahmedovski - A Oko Mene Zenski Svet Serif Konjevic - Samo Si Ti Uvijek Ista Vesna Rivas - Osecam Se Snaznom Marta Savic - Kao Cigareta Ipce Ahmedovski - Oci Crne Oci Plave Sinan Sakic - Drz Se Mile Jos Si Ziv Hasan Dudic - Crna Zeno Sa Ocima Plavim Suzana Jovanovic - Sto Dukata, Jedna Zelja Zorica Minic - Sirotica Ivan Kukolj Kuki - Secanje Na Eminu Semsa Suljakovic - Gde Si Sada Volis Li Me Dragana Mirkovic - Sto Cu Cuda Uciniti
Juzni Vetar CD 02 Dragana Mirkovic - Milo Moje, Sto Te Nema Indira Radic - Sto Godina Srece Sinan Sakic - Zabranjeno Secanje Semsa Suljakovic - Usamljena Zena Jasar Ahmedovski - Sve Sto Imam, Sad Se Rusi Mile Kitic - Vuk Samotnjak Sinan Sakic - Ostavi Lutke Kraj Jastuka Ivan Kukolj Kuki - Ti Ces Jednom Plakati Semsa Suljakovic - Dajem Ti Sve Hasan Dudic - Kazni, Boze, Jednu Zenu Kemal Malovcic - Vrati Mi Srecu Devojko Ipce Ahmedovski - Kumovi Kumovi Serif Konjevic - Ti Se Mijenjas Kao Vrijeme Suzana Jovanovic - Ko Me Jednom Prevari Vesna Rivas - Srca Mog Ubica Sinan Sakic - Danas Smo Rekli Da Zorica Minic - U Moj Si Dosao San Louis - Piramange Suzana Jovanovic - Pa Sad Sve Se Rusi Mile Kitic - Kraljica Trotoara
Juzni Vetar CD 03 Indira Radic - Zbog Tebe Sinan Sakic - Krivi Sebe Mile Kitic - Mogao Sam Biti Car Louis - Kise Liju Dragana Mirkovic - Necu Da Zivim Bez Tebe Marta Savic - Otvori Oci Zorica Minic - Uspomena Necu Da Mi Budes Kemal Malovcic - Ozeni Me Babo Semsa Suljakovic - Ne Lazi Sinan Sakic - Gradom Se Sapuce Ipce Ahmedovski - Volesmo Se Samo Jedno Leto Serif Konjevic - U Neki Daleki Grad Ivan Kukolj Kuki - Zakucaj Sreco Na Moja Vrata Mile Kitic - Elena Dragana Mirkovic - Kolo Srece Semsa Suljakovic - Kakvi Smo Bili Nas Dvoje Indira Radic - Osvetnica Sinan Sakic - Slatko Bih Se Nasmejao Louis - Prenpadura Suzana Jovanovic - Crni Covek
Juzni Vetar CD 04 Ivan Kukolj Kuki - Ne Lazi Me Malena Semsa Suljakovic - Niko Nema Takve Oci Zorica Minic - Sto Me Majko Nesrecnicu Rodi Jasar Ahmedovski - I Bez Tebe Svitace Mile Kitic - Pitaju Za Tebe Sinan Sakic - Ne Zovi Me Da Se Vratim Kemal Malovcic - Pokusaj Bar Malo Sa Mnom Suzana Jovanovic - Ptico Moja, Lutalico Marta Savic - Nemoj Bar Ti Dragana Mirkovic - Sladjano, Moje Sladjano Hasan Dudic - Mi Smo Srecan Par Sneki - Kuda Ide Ljubav Vesna Rivas - Masala Indira Radic - Pogledaj Me Sad U Oci Sinan Sakic - Tebi Me Zove Mile Kitic - Kazi, Kazi Semsa Suljakovic - Ako Mi Ne Verujes Suzana Jovanovic - Bas Takvog Te Volim Louis - Ne Kuni Me Majko Ipce Ahmedovski - Da Ti Guzvam Postelju
Juzni Vetar CD 05 Mile Kitic - Lazu Me Zelene Oci Dragana Mirkovic - Simpatija Vida Pavlovic - Al' Bez Tebe Ziveti Ne Mogu Sinan Sakic - Kraljica Ipce Ahmedovski - Ime Moje A Prezime Tvoje Dragana Mirkovic - Kad Su Cvetale Tresnje Srecko Susic - Nek Place Onaj Sto Mostove Rusi Indira Radic - Tuzna Vrbo Zorica Minic - Razvedena Zena Vesna Rivas - Leba Sira I Krompira Suzana Jovanovic - Nema Kajanja Dragana Mirkovic - Cekaj Me Jos Malo Mile Kitic - Casa Zuci, Casa Meda Sinan Sakic - Opet Stara Prica Hasan Dudic - Case Lomim Indira Radic - Izdajnik Louis - Nekad Bilo Ivan Kukolj Kuki - Ne Spasavaj Ovu Ljubav Semsa Suljakovic - Luda Sam Za Tobom Mile Kitic - U Ritmu Tvog Srca
Juzni Vetar CD 06 Indira Radic - Sunce U Daljini Mile Kitic - Ja Necu Ljepsu Jasar Ahmedovski - Kako Moze Da Se Zivi Sinan Sakic - Krvi Svoje Ja Ne Zalim Suzana Jovanovic - Nedam Nikom Da Me Dira Dragana Mirkovic - Treba Mi To Ipce Ahmedovski - Eh Da Mogu Da Ozivim Mile Kitic - Nemoj Da Me Zalis Serif Konjevic - Pustite Me Jos Da Sanjam Hasan Dudic - Izdajica Louis - Janje Marta Savic - Tako Mi Trebas Semsa Suljakovic - Tuzno Je Sve Bez Tebe Dragana Mirkovic - Miluj Me Miluj Mile Kitic - Oboje Smo Plakali Na Kraju Sinan Sakic - Volela Me, Mrzece Me Ivan Kukolj Kuki - Vidis Li Onu Reku Zelenu Kemal Malovcic - Kad Nema Nje Suzana Jovanovic - O, Mama, Mama Sinan Sakic - Hocu Da Imam Sve
Juzni Vetar CD 07 Semsa Suljakovic - Jos Samo Jednom Louis - Oluja Suzana Jovanovic - Otecu Te Nekoj Mile Kitic - Imenom Se Tvojim Kunem Stalno Sinan Sakic - Pogledaj Drugu Stranu Zivota Hasan Dudic - Zlocin I Kazna Dragana Mirkovic - Shvatila Sam Sve Mile Kitic - Cao, Jelena Zorica Minic - Obuci Se Lepo Vesna Rivas - Neka Piju Neka Slave Jasar Ahmedovski - Sta Ces Draga Kad Lepota Prodje Mile Kitic - Samo Sam Jednom Voleo Serif Konjevic - Potrazi Me Dragana Mirkovic - Dovidjenja, Milo Moje Semsa Suljakovic - Ugasi Svetlo Kemal Malovcic - Tamna Noci Sinan Sakic - Ja Sam Tebe Izabrao Suzana Jovanovic - Ne Budi Me Indira Radic - Suze Moje Marta Savic - Izgubljena Bitka
Juzni Vetar CD 08 Kemal Malovcic - Ne Pitaj Me Sinan Sakic - Neka Svet Ceka Skitnice Druge Marta Savic - Ti Si Istina Moje Mladosti Sneki - Zao Mi Je Zao Louis - Koktel Hasan Dudic - Probisvet Semsa Suljakovic - Dosao Si Dragana Mirkovic - Mogu Li Reci Ne Volim Te Jasar Ahmedovski - Covek Na Uglu Mile Kitic - Sasvim Obican Momak Sinan Sakic - Bogatstvo Je Ljubav Dragana Mirkovic - Vatra Indira Radic - Opasno Je Opasno Ivan Kukolj Kuki - Drugi Sad Ljubi Oko Moje Semsa Suljakovic - Nema Stida, Nema Srama Mile Kitic - Jos Bih Sanjao Plave Kose Serif Konjevic - Ljubav Je Porebna Svima Suzana Jovanovic - Nisam Vise Ona Zena Vesna Rivas - Ili Ona Ili Ja Sinan Sakic - Jesi Li Srecna Ljubavi
Juzni Vetar CD 09 Marta Savic - Drzala Me Tvoja Ljubav Ivan Kukolj Kuki - Kad Se Budes Vencala Sa Njim Sinan Sakic - Nisi Vise Zaljubljena Dragana Mirkovic - Nema Srece Bez Tebe Louis - Duda Jasar Ahmedovski - Umoran Sam Od Zivota Semsa Suljakovic - Srce Cu Ti Dati Suzana Jovanovic - Poslacu Ti Ljubav Ipce Ahmedovski - Car Sinan Sakic - Cuvaj Se Dragana Mirkovic - Jos Ljubavi Ima Hasan Dudic - Druga Te Nocas Ljubi Mile Kitic - Hej Zivote, Hej Sudbino Indira Radic - Cudna Igra Louis - Alo Dive Romano Sinan Sakic - Kunem Ti Se Zorica Minic - Sad Bih Ti Bila Dobra Ja Semsa Suljakovic - Da Li Me Pamtis Suzana Jovanovic - Daleka Zemlja Vesna Rivas - Sreckovic
Juzni Vetar CD 10 Srecko Susic - Jedan Covek Sam Za Stolom Mile Kitic - Mi Smo Bili Jedan Zivot Hasan Dudic - Dovidjenja, Mladosti Voljena Jasar Ahmedovski - Ako Se Nekad Budemo Sreli Ipce Ahmedovski - Sanjam Kose Tvoje Plave Semsa Suljakovic - Volecu Te Sve Dok Zivim Sneki - Gledam Svoje Lice Sinan Sakic - Zaljubljeni Sanjar Dragana Mirkovic - Ne Idi Ostani Moj Vesna Rivas - Didulidu Di Serif Konjevic - Zauvijek Si Ostala U Meni Kemal Malovcic - Hej Malena, Plavo Oko Indira Radic - Ti Si Moj Louis - Starac Marta Savic - Zasto Drugom Sirim Ruke Semsa Suljakovic - Ljubavna Tajna Zorica Minic - Nisi Vise Gospodar Sinan Sakic - Ostani Suzana Jovanovic - Evo, Dodje Leto Mile Kitic - Kad, Tad
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu