Pridružio se: 13 Apr 2011 Postovi: 174
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 38 puta
______________________________________________________ Folk Mixes 2011 (Colection 1)
______________________________________________________ 1. (DJ Sanel Topaz) - Folk Winter Megamix 2011 (79:52) ______________________________________________________ 1.Sasa Matic & Rada Manojlovic - Mesaj, Mesaj 2.Nedeljko Bajic Baja - Dukat U Srcu 3.Nedeljko Bajic Baja - Dodir Neba 4.Tina Ivanovic - Miluj Me Grubo 5.Ekrem Jevric & Svabo - Gola, Gola 6.Boban Rajovic - Kumovi 7.Dado Polumenta - Od Vina Si Me Opila 8.Neda Ukraden - Njezna I Bezobrazna 9.Darko Vlajic - Pljunucu Na Ponos 10.Nemanja Stevanovic - Sve Moje Jos Si 11.Milan Otasevic - Promjena Plana 12.Ana Kokic & Sasa Kapor - Ako Ljubav Nestane 13.Jelena Jovanovic - Misterija 14.Nemanja Stevanovic - Nikad Ne Placem 15.Aco Pejovic - Rusevine 16.Aco Pejovic - Malo Je 17.Ana Nikolic - Zadnji Voz 18.Funky G - Arogantna Kraljica 19.Aco Pejovic - Nije Tajna 20.Ana Nikolic - Bas Vala, Bas 21.Dara Bubamara - Bludni Sin 22.Dara Bubamara - Ne Cujem 23.Dejan Matic - A Ja A Ja 24.Dado Polumenta - Tijana 25.Boban Rajovic - Jedan Je Zivot 26.Boban Rajovic - Luda Glava 27.Sanja Djordjevic - Vidi Me Sad 28.Nemanja Stevanovic - Princ U Tvojoj Bajci 29.Ana Nikolic - Nisam Za Triput 30.Milena Ceranic - Dvadesete Gazim 31.Mina Kostic - Evo Odnesi Joj Ti 32.Olja Karleusa - Zicer 33.Dara Bubamara - Nemam Elana 34.Olja Karleusa - Cipela Bez Broja 35.Dara Bubamara - Devojka Na 12 Sati 36.Haris Dzinovic - Mustuluk 37.Aca Lukas - Ja Ovaj Zivot Imam 38.Ana Nikolic - Miso Moj 39.Dara Bubamara - Ne Planiram 40.Mia Borisavljevic - Ja Bih Se S Tobom Topila 41.Ivan Zak - Decko Sa Balkana 42.Ana Nikolic Feat. Ami G - Mafia Cafe 43.Stoja - Revolucija 44.Rade Lackovic - Happy End 45.Ana Nikolic - Zla Barbika 46.Anabela - Pice Za Drugare 47.Dara Bubamara - Sangrija 48.Boban Rajovic - Zdravo Mila 49.Igor X - Ti Nisi Ta 50.Lexington Feat. Bane Opacic - Da Me Malo Hoce 51.Anabela Feat. Mladen Radulovic - Na 150 Stepeni 52.Sandi - Da Je Srece Bilo (Remix) 53.Seka Alekisc - Tamo Gde Si Ti 54.Dado Polumenta - Nije Od Karmina 55.Anabela - Zena Ratnik 56.Ivana Elektra - Pakleno Sexy 57.Mira Skoric - Obrni Okreni 58.Davor Badrov - Ja Baraba, Sve Joj Dzaba 59.Neda Ukraden - Da Se Nadjemo Na Pola Puta 60.Dejan Matic - Dala Si Mi Svega Osim Ljubavi 61.Dara Bubamara - Ona Te Pali
2. (DJ Nenno & Monna) - Balkan Crazy Vol.1 (34:46) ______________________________________________________ 1. Indira Radic - Nisam Sumnjala 2. Kadir Nukic - Kalendar 3. Halid Beslic - Eh Kad Bi Ti 4. Geo Da Silva Ft. Gogos - Crazy Mykonos 5. Dado Polumenta - Greska 6. Dado Polumenta - Fali Mi Ljubav 7. Mira Skoric - Nedaj Me Majko 8. Nedeljko Bajic Baja - Non Stop 9. Lepa Brena - Biseru Beli 10. Neda Ukraden - Da Se Nadjemo Na Pola Puta
3. (DJ Fuksa ft. DJ Diablo) - Special Winter Edition (14:27) ______________________________________________________ 1. Baja - Non Stop 2. Baja - Mokra Do Koze 3. Tina Ft Mc Stojan - Sexy 4. Maja Ft Denis - Haos 5. Toni Pejic - Blic Avantura 6. Funky G - Tequila
4. (By Dino - De Mode Club Mix Vol. 2 (20:01) ______________________________________________________ 1.Boban Rajovic - Latice Od Ruza(DJ Slavko) 2.Baja - Zmijsko Tijelo(Bulja&Nole) 3.Magazin - Kemija(Nole) 4.Baja - Non Stop(Zac I Slavko) 5.Ana Nikolic - Miso Moj(Slavko I Manga) 6.Dado Polumenta - Nije Od Karmina
6. (DJ Seven) - Just Break It Vol. 1 (10:13) ______________________________________________________ 01. INTRO 02. Emir Djulovic - Godine 03. Lepa Djordjevic - Tvoja vestica 04. Luna - Jadnica 05. Ada Grahovic - Ne placi gade 06. Dusica Grabovic - Da, to sam ja 07. OUTRO
7. (DJ Stef) - Balkan Adventures 2 (35:48) ______________________________________________________ 1. Nihad Fetic Hakala - Bekrija (Remix) 2. Marta Savic & Dj Krmak - Nemam Konkurenciju (Remix) 3. Mina Kostic - Evo Odnesi Joj Ti (Remix) 4. Amra Halebic - Zadnja Sansa (Remix) 5. Mina I Igor - Grudi Od Betona (Remix) 6. Anabela - 150 Stepeni (Remix) 7. Aca Lukas & Dado Polumenta - Sedam Subota (Remix) 8. Ana Nikolic - Miso Moj (Remix) 9. Seka Aleksic - Dva Srca Na Zidu (Remix) 10. Ivana Selakov - Otplovimo (Remix)
8. (DJ SaNeLL feat DJ Genius) - Club Mix Vol.2 (24:49) ______________________________________________________ 1. Sako Polumenta - Ludak (Jurky Remix) 2. Lepa Brena - Biseru Beli (Dj Sns - Bbs Vol.3 2011 Remix) 3. Ivan Zak & Neda Ukraden - Tetovaza 4. Zoran Vanev - Juzna Pruga (Rio Delwega Remix) 5. Dragana - Tamo Gdje Je Milo Moje Dj Philip 2011 6. Jelena Karleusa - Muskarac Koji Mrzi Zene (Rmx By Dj Nasko) 7. Dado Polumenta - Fali Mi Ljubav ( Mark Pride Remix 8. Rtd - Oprosti Mi ( Jurky Ft. Vandersaint Remix ) 9. Ana Nikolic - Dzukelo ( Matroda ) 10. Osman Hadzic - Lijepa Kao Grijeh(Lucadelmar Remix) 11. Dajana Penezic - Sledeci (Maxtech & Vandersaint Remix) 12. Jole - Ja Ti Mogu Biti Tata ( Dj Robex 2011 Remix)
9. (DJ Sanell) - Folk 2 Bootleg's (BP-Sound Team) (22:26) ______________________________________________________ 1. Dado Polumenta - Nije Od Karmina (Remix) Dj Donsale 2. Dj Shone Feat. Cvija - Diskoteka (Dj Zmija Club Remix) 3. Davor B - Ne Brini Oce (Roggerio Rmx 2011) 4. Darko Lazic - Idi Drugome(Remix) Dj Donsale 5. Rade Lackovic Happy End Roggerio 2011 Rmx 6. Dj Donsale Vs.Alen Mukovic - Pridji Mi ( Extrem Remix 2010 7. Dj Silver Feat. Mc Yankoo - Sexy Ritam 2010 Remix Vol 8. Natasa Djordjevic - Alal Vera (Dj Sedin Club Edit)
10. (DJ Dexxus & DJ Drnka) - Balkan Silvester 2011 (61:37) ______________________________________________________ 01. Dj DeXXus ft. Dj Drnka & Aca Majestro - Intro 02. Dj DeXXus - Ivan Zak - Decko Sa Balkana 03. Dj DeXXus ft. Dj Drnka - We No Speak Balkano 04. Dj Drnka - Zeljko Samardzic - Kafanska Pevacica 05. Dj DeXXus ft. Dj Drnka - Maja Marijana & Denis Bjelosevic - Haos 06. Dj Drnka - Lepa Brena - Udri Mujo 07. Dj DeXXus - Luna - Alo Alo 08. Dj Drnka - Halid Beslic - Hej Zoro 09. Dj DeXXus - Sandra Afrika - Vrela Noc 10. Dj Drnka - Marko Bulat - Svanulo je Svanulo 11. Dj DeXXus - Sanja Maletic - Kako Da Ne 12. Dj Drnka - Adrian & Stana - Cik pogodi 13. Dj DeXXus - Dado Polumenta - Fali Mi Ljubav 14. Dj Drnka - Mira Skoric - Ti si ko i Ja 15. Dj DeXXus ft. Blackout - Silvester Party 16. Dj Drnka - Aca Lukas - Kuda Idu Ljudi Kao Ja 17. Dj DeXXus ft. Dj Drnka - Bokac & Davor - Ja Baraba a ti Vila 18. Dj DeXXus ft. Dj Drnka - Balkan New Year Mix 19. Dj Drnka ft. MC Fenix - Silvester 20. Dj DeXXus ft. Dj Drnka & Silla - Outro
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu