Pridružio se: 13 Apr 2011 Postovi: 174
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 38 puta
Folk Hitovi 2011 Kolekcija 2 (11-20)
_______________________________________________________ Folk Hitovi 2011 CD 11 Sako Polumenta - Heroj Ivana Buha - Ti Kao Bog Marinko Rokvic I Biljana Secivanovic - Oj Safete,Sajo,Sarajlijo Lepa Djordjevic - Tvoja Vestica Jana - Visak Prtljaga Esad Plavi - Preboljecu Ove Noci Adnan Golic - Djavole Od Zene Sonja Kocic - Bivsa Vlatka Karanovic - Idemo Malena Josip Ivancic - Tebi Je To U Krvi Sejo Boy - Sve Zbog Nas Goran Ilic - Ljubio, Izgubio Maya - Nemoguci Spoj Sako Polumenta - List Bez Korijena
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
_______________________________________________________ Folk Hitovi 2011 CD 12 Ivana Buha - Na Tebe Otkidam Dejan Matic I Silvija Nedeljkovic - Jedini,Jedina Sonja Kocic - Brodolom Esad Plavi - Pustite Je Da Je Volim Jana - Niko Nije Kriv Maya - Pjevala Bi Da Mi Se Ne Place Esad Plavi - Zmija Adnan Nezirov - Grad Sejo Boy - Jedina Ljubavi Goran Ilic - Roman Uspomena Sako Polumenta - Ljubav Prva Lepa Djordjevic - Ne !!! Adnan Golic - Ni Bog Moju Dusu Nece Josip Ivancic - Pjesma Rastanka
Kod:
_______________________________________________________ Folk Hitovi 2011 CD 13 Jana - Jana 2 Lepa Djordjevic - To Tvoje Oko Kemal Monteno I Stevan Andjelkovic - Pesmo Moja Sako Polumenta - Zuta Minuta Vlatka Karanovic - Pecat Esad Plavi - Samo Gost Sejo Boy - Samo Se Tjesis Adnan Nezirov - Lutalica Ivana Buha - Spomenik Ti Dizem Maya - Cestitam Ti Sako Polumenta - Otkud Ti Pravo (Remix) Josip Ivancic - Oprezno Sonja Kocic - Samo Ti To Znas Goran Ilic - Javi Se, Jedina Ljubavi
Kod:
_______________________________________________________ Folk Hitovi 2011 CD 14 Legende I Dusan Svilar - Ne Veruj Ivana Buha - Za Tebe Sejo Boy - Bijela Haljina Esad Plavi - Koga Li Ces Ako Mene Neces Goran Ilic - Punoletstvo Adnan Nezirov - Budi Sretna Malena Sako Polumenta - Masina Maya - Najveca Ljubav Tvoja Lepa Djordjevic - Sipajte Mi Duplo! Sonja Kocic - Minut Ili Dva Vlatka Karanovic - Pjevaj Dragi Adnan Golic - Adela Josip Ivancic - Od Raja Do Pakla Sejo Boy - Kad Muskarac Zaplace (Feat. Kalabota)
Kod:
_______________________________________________________ Folk Hitovi 2011 CD 15 Ceca I Sloba Vasic - K'o Na Grani Jabuka Sonja Kocic - Ne Govori Mi To Ivana Buha - Sta Ja Mogu Da Ti Dam Sako Polumenta - Balada Za Dvoje Aca Ilic I Jelena Kostov - Jedan Dan Zivota Lepa Djordjevic - Luce Esad Plavi - Vino Crveno Maya - Laka Meta Jana - Kada Se Svetla Pogase Sako Polumenta - Ovjera Sejo Boy - Grmi Sjeva Vlatka Karanovic - Evo, Zaklecu Se Adnan Nezirov - Daleko Si Goran Ilic - Sto Ti Sada Nije Pravo
Kod:
_______________________________________________________ Folk Hitovi 2011 CD 16 Lepa Djordjevic - Oko Moje Ivana Buha - Bas Je Lepo Reci Volim Te Keba I Slavica Cukteras - U Snu Ljubim Medna Usta Saban Saulic I Ramila Manojlovic - Ti Si Lek Za Moju Dusu Jana - Rana Od Pre Maya - Amajlija Sako Polumenta - Za Pet Minuta Adnan Golic - Cijelo Sarajevo Zna Esad Plavi - Predugo Te Nije Bilo Goran Ilic - Dan Vencanja (Duet Vera Matovic) Sejo Boy - Sve Je Laz (Feat. Smanyc) Adnan Nezirov - Ne Siri Ruke Josip Ivancic - Kraljica Diskoteka Sonja Kocic - Garantujes Li
Kod:
_______________________________________________________ Folk Hitovi 2011 CD 17 Esad Plavi - Sa Kim Sada Zivis Sako Polumenta - Zid Cutanja Lepa Djordjevic - Idi, Idi! (Robert Stojak) Sejo Boy - Ne Mogu Da Te Nemam Vlatka Karanovic - Nema Vise Tuge Ivana Buha - Grli Me Jace Sonja Kocic - Tamno Je Maya - Voljela Sam S Tobom Sve Adnan Nezirov - Covjek Sto Za Dvoje Voli Goran Ilic - U Nedelju Svadba Mi Je Josip Ivancic - Zora Bijela Sako Polumenta - Inkognito Adnan Golic - Ljubomora Sejo Boy - Djubre Malo
Kod:
_______________________________________________________ Folk Hitovi 2011 CD 18 Sako Polumenta - Lud Za Tobom Mira Skoric I Joca Stefanovic - Ako Je Do Mene Lepa Djordjevic - Parfem Sejo Boy - Nude Mi Maya - Ako Ne Molim, Ne Znaci Da Ne Volim Vlatka Karanovic - Bez Tebe Ne Umem Goran Ilic - Cetri Oka Esad Plavi - Za Mene Mrtva Si Josip Ivancic - Balkanka Jana - Jutro Posle Sako Polumenta - Do Ludila Maya - Kaldrma Sejo Boy - Da Si Mi Srece Donijela Adnan Nezirov - Sreca Pa Znam
Kod:
_______________________________________________________ Folk Hitovi 2011 CD 19 Sako Polumenta - Nemoj Da Se Bojis Goca Lazarevic I Darko Filipovic - Meni Treba Ljubav Lepa Djordjevic - U Nasu Ljubav Verujem Sonja Kocic - Tu Sam Ja Ana Bekuta I Bane Moicevic - Blagujno Dejce Esad Plavi - Priznajem Jana - Princeza Sejo Boy - Kada Prodje Sve Josip Ivancic - Oprosti Duso Ivana Buha - Takva Sam, Kakva Sam Sako Polumenta - Godina Nova Maya - Djevojacko Prezime Adnan Golic - Nisam Lud Vlatka Karanovic - Zao Mi Je
Kod:
_______________________________________________________ Folk Hitovi 2011 CD 20 Lepa Brena I Sasa Kapor - Ovako Nemogu Dalje Sasa Matic I Svetlana Tanasic - Negde Iznad Planete(Princeza) Josip Ivancic - Crna Zeno Maya - Zenski Mangup Ivana Buha - Sta, Sta Jana - Nije In Da Budes Fin Sonja Kocic - Koga To Foliras Lepa Lukic I Rada Manojlovic - Glavu Gore Mala Sako Polumenta - Ljepsa Od Naljepse Adnan Nezirov - Bihac Esad Plavi - Kisa Od Suza Sejo Boy - Hocu Na Tvoje Rame Goran Ilic - Case Polomljene Adnan Golic - Bol Za Bol
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu