Pridružio se: 11 Feb 2011 Postovi: 14
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 3 puta
ExYu New Wave Compilation Vol 1
EKV - 7 dana EKV - Budi sam na ulici EKV - Grad EKV - Kao da je bilo nekad EKV - Ljubav EKV - Modro i zeleno EKV - Novac u rukama EKV - Oci boje meda EKV - Olovne godine EKV - Pored mene EKV - Prvi i poslednji dan EKV - Stvaran svet oko mene EKV - Tatoo EKV - Ti si sav moj bol EKV - Umorna EKV - Zaboravi ovaj grad EKV - Zemlja EKV - Zid
Katarina II - Geto Katarina II - Ja znam Katarina II - Jesen Katarina II - Kad krenem ka Katarina II - Platforme Katarina II - Radostan dan Katarina II - Treba da se cisti Katarina II - Vrt
Oktobar 1864 - Carte blanche Oktobar 1864 - Grad Oktobar 1864 - Jutro Oktobar 1864 - Muzika noci Oktobar 1864 - Nadji me Oktobar 1864 - Senke
Videosex - Across the universe Videosex - Ana Videosex - Badem Videosex - Balkan federation Videosex - Detektivska prica Videosex - Have to go Videosex - Kako bi volio da si tu Videosex - Ljubi in sovrazi Videosex - Malena Videosex - Ne cakaj na maj Videosex - Neonska reklama Videosex - Orion Videosex - Sivi dan Videosex - Stakleno nebo Videosex - Tko je zgazio gospodju mjesec Videosex - U sjeni exoticnih trava Videosex - Videosex Videosex - Zemlja plese
320 kbps
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Poslednji put menjao gorgona dana 24 Okt 2011, 11:57, izmenjena samo jedanput
Idoli - Bambina Idoli - Cokolada Idoli - Devojko mala Idoli - Dok dobuje kisa (u ritmu tam-tama) Idoli - Hajde Idoli - Malena Idoli - Maljciki Idoli - Retko te vidjam sa devojkama Idoli - Soda boj Idoli - U gradu bez sna Idoli - Vetar i zastave Idoli - Zasto su danas devojke ljute
Laboratorija Zvuka - Alkohol, zene, i... Laboratorija Zvuka - Bajna masina Laboratorija Zvuka - Bony Moronie Laboratorija Zvuka - Dnevni red Laboratorija Zvuka - Dok vam je jos vreme Laboratorija Zvuka - Duboko U Tebi Laboratorija Zvuka - Hobi Laboratorija Zvuka - Ja Cu Tebe... Laboratorija Zvuka - Jazz Generacija Laboratorija Zvuka - Kontranapad Laboratorija Zvuka - Lencuga Laboratorija Zvuka - Lepo telo Laboratorija Zvuka - Slatkisi Laboratorija Zvuka - Straga,spreda Laboratorija Zvuka - Suvarak Laboratorija Zvuka - Trofazni Zavodnik Laboratorija Zvuka - Zaboravljena Draga
Sarlo Akrobata - Bes Sarlo Akrobata - Covek Sarlo Akrobata - Ja zelim jako Sarlo Akrobata - Mali covek Sarlo Akrobata - O, o, o... Sarlo Akrobata - Ona se budi Sarlo Akrobata - Rano izjutra Sarlo Akrobata - Sad se jasno vidi Sarlo Akrobata - Samo ponekad
320 kbps osim Pankrta: Anarhist ~280 kbps (VBR) Bandiera rossa ~288 kbps (VBR) Totalna revolucija ~297 kbps (VBR) Za zelezno zaveso ~263 kbps (VBR) Ziv spomenik neumnosti ~256 kbps (VBR)
Kod:
Poslednji put menjao gorgona dana 24 Okt 2011, 11:57, izmenjena samo jedanput
Pridružio se: 11 Feb 2011 Postovi: 14
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 3 puta
ExYu New Wave Compilation Vol 3
Buldozer - Boogie za prijatelja Buldozer - Doktore, pomozite Buldozer - Helga Buldozer - Jeftini slatkisi Buldozer - Ljubav na prvi krevet Buldozer - Mlad i vjecan Buldozer - Najpogodnije mjesto Buldozer - Ne brini, mama Buldozer - Novo vrijeme Buldozer - Okrutni bogovi Istoka Buldozer - Plesne cipele Buldozer - Stari druze II Buldozer - Svaki covjek ima svoj blues Buldozer - Voli me, ne voli me Buldozer - Zene i muskarci
Film - Beli prah Film - Dijete ulice Film - Dokazi Film - Gorim u vatri Film - Kad budu gorjeli gradovi Film - Kad si mlad Film - Krvaris oko ponoci Film - Mi nismo sami Film - Moderna djevojka Film - Na drugoj strani neba Film - Neprilagodjen Film - Nevidljivi prsten Film - Odvedi me iz ovog grada Film - Pljacka stoljeca Film - Radio Ljubav Film - Sanjam Film - Sestra Noc Film - Signali u noci Film - Sva cuda svijeta Film - Trgovci srecom Film - Zagreb je hladan grad Film - Zajedno Film - Zamisli zivot u ritmu muzike za ples
Haustor - Bi mogo da mogu Haustor - Bolero Haustor - Duhovi Haustor - Ena Haustor - Mijenjam se Haustor - Moja prva ljubav Haustor - Neobican dan Haustor - Radio Haustor - Radnicka klasa odlazi u raj Haustor - Sal od svile Haustor - Samo na cas Haustor - Sejmeni Haustor - Sejn Haustor - Skriven iza laznih imena Haustor - Take the money and run Haustor - Treci svijet Haustor - Ula - Ulala Haustor - Uzalut pitas
320 kbps
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu