Dzuboks Balade Vol. 06 Galija - Cujem Te Lepo Kako Dises Alen Islamovic I Srcani Udar - 30 Kvadrata Azra - Ako Znas Bilo Sto Djordje Balasevic - Elenora Gibonni - Mirakul Jadranka Stojakovic - Sto Te Nema Garavi Sokak - Sudbinska Boris Ciro Gasparac - Da Sam Imo Saku Dukata Miroslav Skoro - Ne Dirajte Mi Ravnicu Klapa Libar - Budi Moja Voda Merlin - Neka Me Ne Bude Drugi Nacin - Divno Je Biti Nekome Nesto Crvena Jabuka - Mnogo Ruza Boris Novkovic - Nena Regina - Bacicu Zvijezde Denis I Denis - Bio Sam Dijete Opca Opasnost - Jednom Kad Noc Bajaga - Ruski Voz Olivera Vuco - Shoshana
Dzuboks Balade Vol. 07 Galija - Na Tvojim Usnama Lvky - Kad Napuste Me Svi Dalmatino - Kisa Ce Dpd - Mala Pesma Zdravko Skender - Ne Kuni Je Majko S Vremena Na Vreme - Tema Classica Zdravko Colic - Samo Ona Zna Zeljko Bebek - I Bog Je Od Nas Digao Ruke Film - Mi Nismo Sami Nena Ivosevic - Sanjam Garavi Sokak - Solunska Fadil Toskic - Ne Lazem Te,Duso Moja Stijene - Ima Jedan Svijet Bijelo Dugme - Selma Osvajaci - S Kim Cekas Dan Kerber - Sutrasnji Dan Big Blue - Priznaj Mi
Dzuboks Balade Vol. 08 Novi Fosili - Jos Te Volim Hari Mata Hari - Otkad Tebe Nema Boris Novkovic - Plakat Cu Sutra Merlin - U Kandzama Jastreba Big Blue - Samo Za Tebe Dalmatino - Lipa Ric Radio - Kako Da Te Ne Volim Regina - Bijele Zore Poslednja Igra Leptira - Umiru Jeleni Srcani Udar - Irisi Kerber - Nikad Ponovo Fadil Toskic - Daj, Otvori Dejan Cukic I Spori Ritam Band - Pruzi Mi Ruke Miroslav Skoro - Suza Krene Sama Nena Ivosevic - On Je Sam (Nizamski Rastanak) Osmi Putnik - Sto Je Meni Pjesmo Moja Ostalo
Dzuboks Balade Vol. 09 Muzika Raspolozenja - Musica Di Notte Henda - Umrijecu Zbog Tebe Novi Fosili - Lorena Boris Novkovic - Utjeha Klapa Libar - Budi Moja Voda Smeki - Zima Niksicka Garavi Sokak - Teci, Teci Dunave Divlji Kesten - Kristina Neno Belan - Mojoj Ljubavi Bajaga I Instruktori - Tamara Ritam Srca - Zelim Ti Najbolje Djordje Balasevic - Kad Odem Zdravko Colic - Lose Vino Merlin - Bozic Je Crvena Jabuka - Ostani Alen Slavica - Ukrala Mi Srce Gordana Crno Vino - Hej Mjesece
Dzuboks Balade Vol. 10 Indexi - Samo Jednom Sabina Varesanovic - I Srusila Se Ljubav Nasa Alen Slavica - Marija Marju Vanja Radovanovic - Kad Me Jednom Za Te Ne Bude Bojan Milanovic - Bice Bolje Divlji Kesten - Natasa Zeljko Samardzic - Pruzam Ti Ruke Bijelo Dugme - Lose Vino Tomislv Ivcic - Andrea Parni Valjak - Vrijeme Ljubavi Valentino - Ne,Ne Boj Se Valter - Moja Bosanko Milly The Kid - Neka Me Misli Napuste Boris Novkovic - Utjeha Osmi Putnik - Ne Mogu Sam Divlje Jagode - Svi Nisu Kao Ja Nena Ivosevic - Imam Jednu Zelju Dado Topic - Bolji Zivot
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu