Dzuboks Balade Vol. 01 Neno Belan - Ponocna Zvona Lvky - Potpuno Njen Nemoguce Vruce - Uzmi Me Garavi Sokak - Ruzmarin Miroslav Skoro - Ne Vjeruje Srce Pameti Riblja Corba - Celu Noc Te Sanjam Regina - Jedino Moje Djordje Balasevic - Lunjo Alen Islamovic - Kad Bi Mi I Tebe Bog Oprostio Tajci - Ti Nemas Snage Osmi Putnik - Krive Staze Sam Gazio Vlada I Bajka - Oblak Djavoli - Na Kraju Sna (Neka Zvone Zvona) Stijene - Ljubav Ce Me Ubiti Prljavo Kazaliste - Ako Trazis Nekoga Zvijezde - Kap Po Kap Bambinosi - Sanja (Hocu Ljubav Necu Tugu)
Dzuboks Balade Vol. 02 Klapa Kampanel - Aj Ca Volin Te Davor Radolfi - Jute San Se Zajubija Pino I Denis - Oci Boje Lavande Mira Besirevic - Ne Idi Zlato Moje Alen Slavica - Oprosti Mi Za Sve Jadranka Stojakovic - Vjerujem Makadam - Balerina Krunoslav Kico Slabinac - Spomeni Mi Nekad Ime Lvky - Daleko Pil - Mozak Mi Pomeras Gibonni - Ako Me Nosis Na Dusi Far - Sve Sto Zelim... (Domska Himna) Henda - Pet Hiljada Fita Vlado Kalember - Dobro Došla Ljubavi Merlin - U Kandzama Jastreba Boris - Novkovic - Da Te Nisam Ljubio Bajaga - Ruski Voz Film - Nevidljivi Prsten Emir Basic - Zelena Rijeka Kemal Monteno - Ta Me Casa Nece Mimoici
Dzuboks Balade Vol. 03 Crvena Jabuka - Vozovi Polaze Zana - Kad Na Tebe Pomislim Nena Ivosevic - Kao Da Me Nema Sajeta - Lovranske Cresnje Kosava - Daj Mi Snagu Kosave Hari Mata Hari - Rodjena Si Samo Za Mene Djavoli - Dani Ljubavi Djordje Balasevic - Na Pola Puta Film - Doci Cu Ti U Snovima Bijelo Dugme - Ne Placi U Skripcu - Ne Brini Kerber - Na Raskrscu Irina I Vi - Mrazevi Goran Karan - Kao Da Te Ne Volim Dean Dvornik - Samo Za Nju Kaliopi - Rodjeni Natasa Vladetic - Plac Bez Suza Rade Serbedzija - Barbara
Dzuboks Balade Vol. 04 Neno Belan - Dotakni Me Usnama Kemal Monteno - Nije Htjela Frano Lasic - Da Se Kladimo Djani Marsan - Adio Djavoli - Posljednji Ples Magazin - Sasavo Moje Kerber - Nikad Ponovo Osvajaci - Mozda Nebo Zna Dejan Cukic - Tvoje Oci Apsolutno Romanticno - Pusti Me (Tamburaska Verzija) Klapa Libar - Here Comes The Rain Again Makadam - Eh Da Mi Je Znati Alen Slavica - Ispod Tvog Jastuka Klapa Kampanel - Sjaj U Tami Novi Fosili - Nani Plavi Orkestar - Ne Mogu Ti Nista Osim Srca Dati Drugi Nacin - Prodje Ovaj Dan Oliver Mandic - Samo Nebo Zna Gorki Secer - Slomljeni Makovi Ponocni Express - Svojom Stranom Ulice
Dzuboks Balade Vol. 05 Pro Arte - Dolina Naseg Djetinjstva Jadranka Stojakovic - Kao Kad Lovac Srnu Srdjan Marjanovic - Bebo,Ne Placi Prljavo Kazaliste - Oprostio Mi Bog, Mogla Bi I Ti Merlin - Mjesecina Djordje Balasevic - Nevernik Viktorija - Arija Bajaga I Instruktori - Jedino Se To Zove Ljubav Osvajaci - Minut Cutanja Irina Kapetanovic - Gavran Riblja Corba - Jos Jedna Cigareta Pre Spavanja Padjen Band - Srce Pjeva To Animatori - Vjetrovi Sa Sjevera Massimo - Sunce Se Ponovo Radja Neno Belan I Fiumensi - Srce Od Leda Galija - Na Tvojim Usnama Frano Lasic - Jos Jedna Prica Ljubavna
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu