Pridružio se: 12 Jan 2009 Postovi: 545 Lokacija: Beograd
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 29 puta
Domace Matrice
Nazivi pesama:
1.Kosaci 2.Bata 3.Autoput 4.crna lala 5.ljubav 6.flasa 7.koga foliras 8.bilo bi zabavno 9.na dan kad si rodjena 10.pola sata do beograda 11.provokacija 12.yugoslavijo 13.pomozite mi drugovi 14.ubi me ti 15.presuda...
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Spisak peesama:
1.kada pijem 2.ekstaza 3.laka zena 4.da sam tad bolje te znao 5.ana marija 6.volim te 7.92-93 8.fobija 9.gdje si sad 10.srce je nebitno 11.luce malo 12.100 stepeni 13.mila
Kod:
Spisak pesama:
1.kukavica 2.ne racunaj na mene 3.andjeo 4.mamurluk 5.sanjao sam san 6.istovremeno 7.LJEPSA OD NOCI (duet sa DADOM POLUMENTOM) !!! 8.putnik 9.djevojka iz komsiluka 10.nijedna kao ti 11.ludak 12.kako sam vole tebe 13.snaga tisine
Kod:
1.afrika -bez pratecih vokala 2.kad me vidis -sa pratecih vokala 3.kad me vidis-bez pratecih vokala 4.e pa necu-sa pratecih vokala 5.e pa necu-bez pratecih vokala 6.kad zaplacem-sa pratecim vokalima 7.kad zaplacem -bez pratecih vokala
Kod:
DOMACE MATRICE 1 I 2 VRHUNSKI KVALITET SA VOKALIMA!!!
DOMACE MATRICE 3 VRHUNSKI KVALITET SA VOKALIMA!!!
Spisak pesama:
Magazin - Pricaj mi o ljubavi.mp3 Magazin - Ti si mi sve.mp3 Nedaj -Tijana Dapcevic.mp3 Krila andjela-Andrijana Bozovic.mp3 Nije htjela-Kemo&Danijela.mp3 Ceca - Pazi s´ kime spavas.mp3 Karleusa - Ludaca.mp3 Ceca - Dragane moj.mp3 Jos jedan krug-Goca Trzan.mp3 Ja te pjesmom zovem-Hanka.mp3 Olja Karleusa - Zene lavice.mp3 Jorgovani-Dino Merlin&Vesna Zmijanac.mp3
Kod:
RAZNE MATRICE !!! Spisak pesama:
Aco Pejovic - Litar krvi Aleksandra Radovic - So u moru Ana Nikolic - Romale,romali Bijelo Dugme - Lipe cvatu Ceca - Trazio si sve Ena - Naivna Lepa Brena - Miki moj Ljuba Alicic - Placite sa mnom jesenje kise Miroslav Ilic - Polomicu case od kristala Sasa Kovacevic - Ruka za spas Sinan Sakic - Blizanci Slavica Cukteras - Mrgude Tijana Dapcevic - Zemlja mojih snova Zdravko Colic - Mama Zeljko Joksimovic Devojka Zeljko Joksimovic - Ledja o ledja Sasa Matic - Ruzmarin Darko Filipovic - Ona, ona Djani - Sve mi tvoje nedostaje Zdravko Colic - Krasiva Indira - Moj zivote da l si ziv Zvezde Granda - Tamo daleko Stevan Andjelkovic - Blesava Bane Mojicevic - Stara ljubav Seka - Iskoristi moje mane Sanja Djordjevic - Ti zaplakaces na mojoj strani kreveta Stoja - Starija Viki - Obelezena Zdravko Colic - Merak Zeljko Samardzic - Bezobrazno zelene Tina Ivanovic - Bunda od nerca Ana Kokic - Cujem da Bizanci - Laki Indy - Na rate Jadranka Barjaktarevic - Laka Slavica Cukteras - Votka Jovana Pajic - BMW Mile Kitic - Sampanjac Mile Kitic - Zlato srebro dukati Milica Todorovic - Uporedi me Mina - Sexy robot Mira Skoric - Najbolji prijatelji Sejo Kalac - Ala ala. Nikola Rokvic - Oprosti mojoj mladosti Nemanja Nikolic - Drugarica Sako - Mamuran Dajana Penezic - Adrenalin Sandra - Afrika Amadeus Band - Tako malo
Kod:
MATRICE DOMACE 4!
Al Dino-Kopriva Boban Rajovic-Usne boje vina Aca Lukas-Dijabolik Aco Pejovic-Jelena Mira Skoric-Najbolji prijatelji Milica Todorovic-Uporedi me Blizanci-Laki Viki-Obelezena Bane Mojicevic-Stara ljubav Sinan Sakic-Blizanci Zdravko Colic-Mama
Kod:
DOMACE MATRICE 5!!!
Alen&Indira-Lopov Romana-Kasno,kasno je Magazin-Pricaj mi o ljubavi Fanky G-Igraj J.Karleusa-Manijak J.Tomasevic-Jutro T.Dapcevic-Negativ T.Dapcevic-Marionete G.Trzan-Konobarice V.Georgijev-Andjele Ema-Necu nista da ti dam D.Merlin-Godinama Ceca-Bruka
Kod:
DOMACE MATRICE 6 !!!ORGINALE MATRICE SA PRATECIM VOKALIMA!!!
SPISAK : cesarica goga sekulic-lepsa i bolja Fanky G - E bas necu(back vokali).mp3 Hajde da se volimo-Brena.mp3 ACO PEJOVIC - JELENA.mp3 ZDRAVKO COLIC - MADJARICA.mp3 MEDENI MESEC - KOJE SI VERE.mp3 Goga - Ljubavnica(back vokali).mp3 Bol do ludila-Marija Serifovic(back vokali).mp3 T.Dapcevic-Hladno je.mp3 Lepa Vodenicarka.mp3 U moravu cure zagazile.mp3 I ljubav ima kraj-Andrijana Bozovic.mp3 Jos danas-Aleksandra Radovic.mp3 Cuvam ovce kraj zelene jove.mp3 ZDRAVKO COLIC - APRIL U BEOGRADU.mp3 Lepo ti je biti cobanica,gde protice reka Jasenica.mp3 SABAN SAULIC - DVA OKA NJENA.mp3 ZELJKO JOKSIMOVIC - MISEL.mp3 Ceca - 39/2(back vokali).mp3
Kod:
DOMACE MATRICE 7!!! VRHUNSKI KVALITET
SPISAK: Aco Pejovic-Jelena.mp3 Ti mene ne volis.mp3 Dejan Matic-Niko i neko.mp3 D.Jagode-Marija.mp3 D.Jagode-Oluja.mp3 D.Jagode-Dobro dosla ljubavi.mp3 Tose Proeski-Volim Osmjeh Tvoj.mp3 Tose Proeski-Jedina.mp3 Tose Proeski-Ko ti to grize obraze.mp3 Al Dino-Kopriva.mp3
Kod:
SPISAK:
Aca Lukas-Kisela voda.mp3 Merlin-Ucini mi pravu stvar.mp3 Van Gogh-Neko te ima.mp3 Azra-Voljela me nije nijedna.mp3 Vlado Georgiev-Andjele.mp3 Apsolutno romanticno-Kao topli maj.mp3 Van Gogh-Neko te imaCompress.mp3 Bijelo Dugme-Bitanga i princeza-4.mp3 Crvena Jabuka-Tvojim zeljama vodjen.mp3 Vlado Georgiev-Zena bez imena.mp3 Amadeus-Kada zaspis
Kod:
DOMACE MATRICE 9!!!LUDILO (ORGINALI)...
SPISAK:
Dzej - Nijedne usne.mp3 Toma Zdravkovic - Danka.mp3 Amadeus - Dodje mi da okrenem te .mp3 Brena - Seki.mp3 Darjo Filipovic - Trebas mi.mp3 09.D.Jagode-TV Kralj.mp3 Bojan Tomovic - Nisam te zaboravio .mp3 Bojan Tomovic - S prijateljima na sto.mp3 Bojan Tomovic - Na distanci.mp3
Kod:
DOMACE MATRICE 10!!! LUDILO2 (ORGINALI)...
SPISAK:
Ana Bekuta-Crven konac.mp3 Toma Zdravkovic - Secas li se Sanja.mp3 Toma-Kafana je moja sudbina.mp3 TOMA ZDRAVKOVIC - KISA JE PADALA.mp3 Bojan Tomovic - Ko to tamo peva - Matrica.mp3 Toma Zdravkovic-Za Ljiljanu.mp3 Bojan Tomovic - Ode jedna dodju dve - Matrica.mp3 Aco Pejovic-OpustenoMatricaStudio.mp3 07.D.Jagode-Ljubi me i ostani.mp3 08.D.Jagode-Ne krivi me.mp3
Kod:
DOMACE MATRICE 11!!! VRH...
SPISAK:
Dzej - Sunce ljubavi.mp3 Dejan Matic-Niko i neko.mp3 TOMA ZDRAVKOVIC - TUZNO LETO.mp3 Toma Zdravkovic - Tamburasi tamburasi.mp3 Toma Zdravkovic - Sliku tvoju ljubim.mp3 Toma Zdravkovic - Umoran sam od zivota.mp3 Bojan Tomovic - Nemoj da me ostavis .mp3 Toma Zdravkovic - Ciganko moja.mp3D.Jagode-Pisi mi.mp3 Darko Filipovic - Opomena.mp3 Toma Zdravkovic - Dal je moguce.mp3
Kod:
DOMACE MATRICE 12 !!! ORGINALI...
SPISAK:
Aca Lukas - By Pass.mp3 Lepe li su nano.mp3 GIBONI-Libar.mp3 Ljubisa Vasiljevic-Tri crvena karanfila.mp3 Mitar Miric-Ne ostavljaj suze na mom pragu.mp3 Nedeljko Bajic Baja-Zavicaj.mp3 Nedeljko Bilkic-Amerika nema Lovcen.mp3 Omer Beze.mp3 Rekla nana da mi das.mp3 Saban Saulic-S namerom dodjoh u veliki grad.mp3 Sto ja volim taj sex C.mp3
Kod:
DOMACE MATRICE 13!!! ORGINALI...
SPISAK:
Severina - Gas, gas.mp3 Gibonni - TEMPERA.mp3 AMADEUS-A u medjuvremenu d.mp3 Bora Drljaca-Nema Raja.mp3 Cune Gojkovic-Kafu mi draga ispeci.mp3 Jedna Reka u mom kraju.mp3 Nedeljko Bajic Baja-Kolovodja.mp3 Nedeljko Bajic Baja-Malo kockam malo pijem.mp3 Novica Negovanovic-Prodje leto trideseo.mp3 Ritam srca-Marija.mp3 Ritam srca-Od boga si stvorena.mp3 Zorica Brunslik-Sto se mala uobrazi.mp3
Kod:
Haris Dzinovic 1
-Poznaceš me -Rano je za tugu -Sjecaš li se one noci -Volim te ludo znaj -Ako možeš ti.. -Jesu'l dunje procvale -Laže mjesec -Nek mi bude zadnja caša -Odlaziš od mene -Pusti me -Samo zbog tebe sam tu -Ja ništa više nemam -Nisam ja za tebe
Kod:
Haris Dzinovic 2
-Emina -Meni treba sto jarana -Nocas mi je srce ranjeno -Rano je za tugu -Ciganin sam ja -Dajte vina -Grle me ruke promrzle -I tebe sam sit kafano -O kako boli me -Kako mi nedostaješ -Nisam ja nisam za tebe -Odlazi nestaje -Opet sam ti u kafani -Ostaricu necu znati
Kod:
HALID BEŠLIC
-Hej zoro -Jabuke su bile slatke -Necu necu dijamante -Prokleta je žena ta -Tri ruže -U meni jesen je -Zlatne strune -Znam za sve sam kriv -Prvi poljubac
Kod:
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu