Pridružio se: 13 Apr 2011 Postovi: 174
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 38 puta
Balade Novog Vremena 1 (1-10) ________________________________________
Kolekcija 01 Sergej Cetkovic - Pogledi U Tami Bojan Marovic - Vise Te Nema Vlado Georgiev - Zena Bez Imena Dado Glisic - Suzu Pustio Sam Sasa Kovacevic - Jedina Si Vredela Zeljko Vasic - Zena Kao Ti Zeljko Joksimovic - Balada Sergej Cetkovic - Prsten Na Sto Aleksandra Radovic - Cuvam Te Leontina - Crno Pa Se Ne Vidi Petar Graso - Sad Te Se Samo Rijetko Sjetim Rodja Raicevic - Ne Bih Ja
Kolekcija 02 Oliver Dragojevic - Tko Sam Ja Da Ti Sudim Zeljko Samardzic - Ako Odes Goca Trzan - Po Mome Srcu Hodaj Tose Proeski - Soba Za Tugu Doris Dragovic - Gabrijel Goran Karan - Kada Jesen Dodje Severina - Virujen U Te Bojan Marovic - Tebi Je Lako Sergej Cetkovic - Nemam Gdje Vlado Georgiev - Jedina Leo - On Te Uzima Lidija - Recka Na Zidu Neverne Bebe - Boje Duge
Kolekcija 03 Zeljko Joksimovic - Ledja O Ledja Emina Jahovic - Voljela Te Il' Ne Voljela Zdravko Colic - Sacuvaj Me, Boze, Njene Ljubavi Kemal Monteno - Vratio Sam Se Zivote Petar Graso - Idi Danijela - Izdali Me Magazin - S Druge Strane Mjeseca Sasa Kovacevic - Kada Nisi Tu Sasa Vasic - K'o Lijana Natasa Bekvalac - Ponovo O. K. Band - A Kad Postanem Pepeo Hari Mata Hari - Nema Cega Nema
Kolekcija 04 Vlado Georgiev - Navika Knez - Svejedno Guilano - Da Je Do Mene Dado Glisic - Kopija Moby Dick - Hotelska Soba Alen Islamovic - 30 Kvadrata (322,92 Sqft ) Zeljko Bebek - Lagano Umirem U Tvome Sjecanju Riblja Corba - Ljubav Ovde Vise Ne Stanuje Luna - Nasa Ljubav Romana - Lazem Parni Valjak - Zastave Garavi Sokak - Ponekad Bojan Bjelic - Kad Ljubav Ledja Okrene
Kolekcija 05 Nina Badric - Carobno Jutro Petar Graso - Lakse Mi Je S Njom Goran Karan - Drugo Lice Ljubavi Zdravko Colic - Noc Mi Te Duguje Sergej Cetkovic - Prokleta Bila Bojan Marovic - Zbog Tebe Aleksandra Radovic - Kao So U Moru Zeljko Joksimovic - Ima Nesto U Tom Sto Me Neces Jelena Rozga - Ja Znam Dobro Sto Mi Je Sasa Kovacevic - Lagala Me Il Ne Lagala Vlado Georgiev - Bolesni Od Ljubavi Dado Glisic - Sto Bespuca Zeljko Vasic - Pratis Me U Stopu
Kolekcija 06 Jelena Tomasevic - Jutro Hari Mata Hari - Lejla Zeljko Joksimovic - Lane Moje Goran Karan - Kada Zaspu Andjeli Severina - Sama Na Sceni (Minijatura) Magazin - Kasno Je Peti Element - Reka Bez Povratka Vesna Pisarovic - Ja Cekam Noc Tose Proeski - Oprosti Sergej Cetkovic - Vodi Me Sa Sobom Vanna - Kao Rijeka Bojan Marovic - Sad Znam
Kolekcija 07 Neverne Bebe - Kazi Gde Smo Sasa Vasic - Jednom Djordje Balasevic - Galicia Garavi Sokak - Ko Te Ima Taj Te Nema Danijel - Koga Sada Lazes Leo - Kad Mi Kazu Goca Trzan - Cutanje Zeljko Samardzic - Sve Je Surovo Kad Se Ne Voli Colonia - Oduzimas Mi Dah (Acapella Mix) Mina Lazarevic - Ne Dugujes Nista Bojan Marovic - Ako Se Nekad Vratis Goran Karan - Ruzo Moja Bila Alka Vujica - Ruzica
Kolekcija 08 Gibonni - Libar Oliver Dragojevic - Trag U Beskraju Sasa Vasic - Zivot Si Mi Dala Ti Bajaga - Zmaja Od Nocaja Van Gogh - Emigrant Divlje Jagode - Ne Zelis Kraj (Acoustic Session) Zana - Dva Vlado Georgiev - Lazljiva Sergej Cetkovic - Sati, Dani, Godine Leontina - Kad Prave Ljubavi Ginu Zdravko Colic - Moja Draga Romana - Nikada I Zauvijek
Kolekcija 09 Vlado Georgiev - Zbogom Ljubavi Sasa Kovacevic - Korak Do Dna Bojan Marovic - Svejedno Sergej Cetkovic - Necu Da Znam Aleksandra Radovic - Ne Verujem Da Me Ne Volis Marija Serifovic - U Nedelju Leo - Prokleta Ljubav Crvena Jabuka - Znam (Gost Arsen Dedic) Dado Topic - Bajka O Ljubavi Petar Graso - Lomi Me Goran Karan - Jubin Te, Jubin Ivana Jordan - Znam To I Osecam
Kolekcija 10 Deen - Poljubi Me (Sa Vlatkom Pokos) Noc I Dan - Da Sam Tvoja Amadeus - Ako Mene Pitate Goca Trzan - Korak Do Dna Merlin - Sve Je Laz Zeljko Joksimovic - Milo Za Drago Djordje Balasevic - Tvoj Neko Sergej Cetkovic - Ostacu Sam Tose Proeski - Na Mesto Zlocina Vlado Georgiev - Reci Mi Da Znam Zeljko Vasic - Nisam Od Juce Magazin - Moji Prsti, Pete Danijela - Ovako Ne Mogu Dalje (Duet Kemal Monteno)
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu