Pridružio se: 13 Apr 2011 Postovi: 174
Zahvalio se : 0 puta
Pohvaljen : 38 puta
Antologija Na Makedonskata Calgija ____________________________________ Antologija Na Makedonskata Calgija 1 Naum Petreski - More Tri Godini Stambol Go Setav Violeta Tomovska - Dafino Vino Crveno Dusko Georgievski - More Aber Dojde Ajse Le Mori Ansambl Biljana - Golema Ridja Ti Cinam Suzana Spasovska - Ajde Razbole Se Mojto Libe Violeta Tomovska - Belo Lice Ljubam Ja Naum Petreski - Biljana Platno Belese Violeta Tomovska - Sanok Sedam Treno Naum Petreski - Bog Da Bie Koj Prv Pocna Suzana Spasovska - Bog Da Bie Naunceto Naum Petreski - Ajde Dali Znaes Pametis Milice Violeta Tomovska - Na Seko Kose I Oro Ansambl Biljana - Bog Da Bie Ruse Ansambl Biljana - Eleno Kerko Eleno Dusko Georgievski - Filizo Mome Filizo Naum Petreski - Pavle Mi Pie Suzana Spasovska - Aber Mi Dojde Od Soluna Grada Margica Antevska - Gugutce Guka Po Dvori Suzana Spasovska - Sudbo Moja Sudbino Instrumental - Ibraim Odja
Antologija Na Makedonskata Calgija 2 Naum Petreski - Ferman Dojde Djanam Od Stambola Suzana Spasovska - Ja Izlezi Stara Majko Na Pendjereto Ansambl Biljana - Kondisal Ajredin Pasa Naum Petreski - Kazi Jano Kazi Duso Naum Petreski - Krusevo Aber Pristigna Ansambl Biljana - Marie Mlada Nevesto Naum Petreski - Na Srce Mi Lezi Mila Mamo Margica Antevska - Oj Ovcare Moj Cobane Naum Petreski - Na Struga Dukan Da Imam Naum Petreski - Ne Se Beli Mare Mori Suzana Spasovska - Ne Si Go Prodavaj Koljo Ciflikot Suzana Spasovska - Ne Vitkaj Se Sofce Ansambl Biljana - Nevesto Tenka Visoka Suzana Spasovska - Nejkum Nevesta Da Bidam Naum Petreski - Od Umot Se Podizgubiv Violeta Tomovska - Oj Vardare Makedonski Naum Petreski - Oj Zarino Prva Sevdo Suzana Spasovska I Dusko Georgievski - Kazi Slavke Kazi Kerko Naum Petreski - Podrum Odam Podrum Setam Violeta Tomovska - Karanfilo Filfilo Mome Naum Petreski - Zasvirete Mi Calgii
Antologija Na Makedonskata Calgija 3 Naum Petreski - Slusam Kaj Sumat Sumite Ansambl Biljana - Cifte Cifte Pajtonlari Suzana Spasovska - Ajde Se Razbole Mlado Makedonce Naum Petreski - Srce Me Boli Za Trpana Dusko Georgievski - Zbogum Majko Naum Petreski - Razbole Se Mojata Irina Naum Petreski - Sardisale Lesockiot Manastir Suzana Spasovska - Tam Deka Ima Visoki Cardaci Naum Petreski - Se Sobrale Komitite Violeta Tomovska - Se Zapali Pile Treno Suzana Spasovska - Snosti Pominav Zaminav Violeta Tomovska I Suzana Spasovska - Snosti Te Prativ Na Voda Kerko Margica Antevska - So Maki Sum Se Rodil Jas Violeta Tomovska I Naum Petreski - Tri Godini Bolen Lezam Naum Petreski - Te Vidov I Se Zaljubiv Unknown(Da) - Uci Me Majko Karaj Me Raim Baki - Prosetala Jovka Kumanovka Naum Petreski - Mori Mome Magde Violeta Tomovska - Turi Majko Turi Suzana Spasovska - Sto Ja Nema Cveta Moma Violeta Tomovska - Oj Devojce Belo Em Crveno
Antologija Na Makedonskata Calgija 4 Ansambl Biljana - Razvivaj Goro Zelena Naum Petreski - Izniknalo Krivo Kruvce Medeno Naum Petreski I V.V. - Dimoice Mori Tankoj Tode Raim Baki - Tri Godini Stana Violeta Tomovska - Makedonsko Devojce Naum Petreski - Marie Dilber Bela Marie Naum Petreski - Jovano Jovanke Suzana Spasovska - Snosti Sakav Da Ti Dojdam Violeta Tomovska - Sestra Kani Brata Na Vecera Naum Petreski - Si Zaljubiv Edno Mome Suzana Spasovska - Bilbil Pee Vo Gradina Krume Spasovski - Kinisala Rosa U Planina Raim Baki - Frosino Mome Ubavo Unknown(Vv) - Aje Ne Ti Lici Dafino Mome Naum Petreski - Tri Godini Kate Bolen Lezam Suzana Spasovska - Gradel Ilija Manastir Violeta Tomovska - Sto Di Tolku Leno Gajlelija Suzana Spasovska - Para Beli Kiselec
Antologija Na Makedonskata Calgija 5 Suzana Spasovska - Vo Vlaskoto Maalo Suzana Spasovska I Naum Petreski - Blaguno Dejce Pozarance Violeta Tomovska - Koj Sto Me Cue Da Peam Suzana Spasovska - Tri Godini Se Ljubevme Violeta Tomovska - Ostanal Koljo Sirace Ansambl Biljana - Antice Mori Dusice Naum Petreski - Snosti Minav Pokraj Vazi Violeta Tomovska - Da Sum Bistra Voda Suzana Spasovska - Ceresa Se Od Koren Kornese Naum Petreski - 1903-Ta Godina Violeta Tomovska - Sto Kucinja Lajat Margica Antevska - Sto Da Pravam Sto Da Cinam Violeta Tomovska - Dojdi Dojdi Kales More Dimco Suzana Spasovska - Ajde Slusaj Slusaj Kales Bre Angjo Suzana Spasovska - Petro Le Pile Sareno Unknown(Is) - Slegov Dolu Vo Vizbata Naum Petreski - Sum Se Rodil Meraklija Suzana Spasovska - More Sokol Pie Voda Na Vardarot Naum Petreski - Crno Mu Bilo Pisano Na A.Turundje
Antologija Na Makedonskata Calgija 6 Violeta Tomovska - Ajde Red Se Redat Kocanski Sejmeni Suzana Spasovska - Bolen Lezi Katil Gjorgi Naum Petreski - Brala Moma Beloj Mi Grojze Suzana Spasovska - Kirjana Vino Prodava Suzana Spasovska - Sekoj Koj Go Videl Babo Tvoeto Devojce Violeta Tomovska - Most Mi Zidale Devet Majstori Suzana Spasovska I Naum Petreski - Niko More Meandjiko Violeta Tomovska - Od Bitola Pojdov Naum Petreski - Oj Zeleno Zeleniko Violeta Tomovska - Oj Ti Mome Maloj Mome Naum Petreski - Parahodot Pristigna Violeta Tomovska - Pileto Mi Pee Rano Na Sabajle Naum Petreski - Prasa Li Tinke Majka Ti Suzana Spasovska - Promeni Se Mila Mamo Pandora Devojka Suzana Spasovska - Site Devojcinja Mamo Se Mazija Violeta Tomovska - Snosti Minav Kraj Rajskata Gradina Suzana Spasovska - Sto Grmes Grmi Kuculova-Andreevski - Tugjinata Pusta Da Ostane Naum Petreski - Te Kazuvaet Ilino Mome Violeta Tomovska - Koj Ti Dade Tie Crni Oci Instrumental - Pembe Oro
Kod:
Ukoliko zelite da vidite linkove morate se registrovati ili prijaviti
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu